Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 29-2-2012 / 07.30 π.μ….. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν για μια ακόμα φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 202 συνολικά δοτούς, υπογράφοντας με την ψήφο τους την εξαθλίωση του Λαού με κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων. Ο Λαός της Κορινθίας, όπως όλοι οι Έλληνες έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν  για μια ακόμα φορά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 202 συνολικά δοτούς, υπογράφοντας με την ψήφο τους την εξαθλίωση του Λαού με κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων.   Ο Λαός της Κορινθίας, όπως όλοι οι Έλληνες  έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Σήμερα στις 7μμ στο θέατρο του δημαρχείου Κιάτου, πολίτες και συλλογικότητες της Κορινθίας που: - αντιδρούν στη λαίλαπα των μνημονίων - δεν πιστεύουν ότι υπάρχει "φως" για τους πολίτες στο βάθος του τούνελ που έχουμε μπει, αλλά μόνο για το κεφάλαιο και τις τράπεζες - που πιστεύουν ότι η λύση θα έρθει "από τα κάτω"- που ζητάνε να αλλάξουν συμπεριφορές και νοοτροπίες δεκαετιών οι οποίες μας οδήγησαν εδώ, θα μαζευτούν για να συζητήσουν και να χαράξουν κοινές δράσεις κατά αυτών που υποθηκεύουν το παρόν και το μέλλον μας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου  Κορίνθου, συγκροτήθηκε «ομάδα δικηγόρων, μελών του Συλλόγου, οι οποίοι υποστηρίζουν νομικά τους πολίτες» που επιθυμούν να προσφύγουν δικαστικώς εναντίον της απειλούμενης διακοπής παροχής ηλεκτροδότησης στο ακίνητό τους από την ΔΕΗ και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα προς τούτο. Είναι αυτονόητο ότι οι πολίτες που θα καταφύγουν στην ομάδα που όρισε ο Σύλλογός, προκειμένου να τύχουν της νομικής υποστήριξης των, δεν θα έχουν κάμμυα οικονομική επιβάρυνση.

Το Σάββατο  και την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ φιλοξενεί το έργο του Μπέρτολντ Μπρέχτ (οπερέτα για όλες τις ηλικίες) ”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ” Παίζουν μαριονέτες γιαπωνέζικου τύπου Bunraku και ηθοποιοί, σε μια πρωτότυπη σύνθεση  μεταξύ  τους. Τηλ.Θεάτρου:27410-86330,87930
+++++++

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με 202 ψήφους δοτών υπέρ, 80 κατά και 1 «παρών», το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο περιέχει το «ψαλίδι» σε μισθούς-συντάξεις και τις αλλαγές στις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις

Αναδρομικά από τις 14 Φεβρουαρίου θα ισχύσει η μείωση κατά 22% του κατώτατου  μισθού, με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.

Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός για συνάντηση με τον Ζοζέ Μπαρόζο, εν όψει της Συνόδου Κορυφής

Η Αθήνα χρειάζεται ανάπτυξη και όχι άλλη λιτότητα, δήλωσε στην Ελληνική Βουλή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Υπέρ ενός επικεφαλής της ανάπτυξης των οικονομικών δομών στην Ελλάδα, τάχθεικε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ.

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή ο εφαρμοστικός νόμος για την υγεία, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το ΕΣΥ και τα γενόσιμα

Για τις περικοπές στο μισθό τους διαμαρτυρήθηκαν χθες  ένστολοι στο κέντρο της Αθήνας

Σε κατάληψη του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, προχώρησε αργά  χθες βραδύ ομάδα δικηγόρων 

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα στις 6  το απόγευμα  στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης

Απεργούν  σήμερα ιδιώτες και νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας  στον εφαρμοστικό νόμο, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη Βουλή.

Γραπτές εξηγήσεις καλείται να δώσει ο Ισίδωρος Κούβελος στην Επιτροπή της Βουλής, για τον 1 εκατομμύριο δολάρια

Έκρηξη σε εταιρεία τροφοδοσίας πλοίων στα Καμίνια, προκληθήκαν υλικές ζημιες.

Σε δημοψήφισμα παραπέμπεται το δημοσιονομικό σύμφωνο στην Ιρλανδία, σίγουρος για το «ναι» ο Κένι

Καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη δίνουν στη Σερβία οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, διαφωνίες από Ρουμανία, Ουγγαρία

Σύνταξη νέου κειμένου για τη γενοκτονία των Αρμενίων, ζήτησε ο Σαρκοζί, μετά την αρνητική απάντηση του Γαλλικού συνταγματικού συμβουλίου. 

Τέσσερις συλλήψεις στην Ισπανία στο πλαίσιο της έρευνας για τους Anonymous, στο «κυνήγι» των χακτιβιστών

Σωρεία ανησυχητικών καταγγελιών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία, εμφύλιες σφαγές χωρίς τέλος, περισσότεροι από 7500 οι νεκροί μέχρι σήμερα, συμφωνα με τον ΟΗΕ

Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία, με αλυσίδες η κίνηση στα ορεινά, κλειστά αρκετά σχολεία.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  5 - 8  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου