Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 17-2-2012 / 07.30 π.μ….. Αύριο στις 9 το βράδυ στο Τουριστικό Περίπτερο Δερβενίου, η «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Τσιμπούσιον» και η σχετική αφίσα κάλεσμα αναφέρει. «Οι καιροί είναι δύσκολοι. Γι αυτό πρέπει να μαζευτούμε να τα πούμε. Για να τα λέμε καλύτερα θα υπάρχει φαί, κρασί και δυο έγχορδα. Είστε καλεσμένοι όλοι.»…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Αύριο στις 9 το βράδυ στο Τουριστικό Περίπτερο Δερβενίου, η «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Τσιμπούσιον» και η σχετική αφίσα κάλεσμα  αναφέρει. «Οι καιροί είναι δύσκολοι. Γι αυτό πρέπει να μαζευτούμε  να τα πούμε. Για να τα λέμε καλύτερα θα υπάρχει φαί, κρασί και δυο έγχορδα. Είστε καλεσμένοι όλοι.»

Σήμερα στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει  εκδήλωση με θέμα, «Οικονομική κρίση και η απάντηση της Αριστεράς» Ομιλητές:  Παναγιώτης Κουρουπλής ανεξάρτητος Βουλευτής, Ρένα Δούρου Κ.Π.Ε.  Συνασπισμού και Μάνια Μπαρζέφσκι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Θα προηγηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ στην Κόρινθο, συνέντευξη τύπου με θέμα τις "Πολιτικές εξελίξεις".

Πάνω από χίλιοι κάτοικοι του Κορυδαλλού δικαιώθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, το οποίο εξέδωσε απόφαση με την οποία ζητεί από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε καμία διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει πολίτες. Ο δήμος είχε καταθέσει ομαδική προσφυγή για λογαριασμό 1.165 κατοίκων, που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΛΑΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.
+++++++

Συγκρατημένη αισιοδοξία διαφαίνεται από την κυβέρνηση για την έκβαση του Γιούρωγκρουπ της Δευτέρας, αυτό προκύπτει από την ενημέρωση του κυβ. εκπ. μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με  τους κυρίους Παπανδρέου και Σαμαρά.

Ο  κ. Καψής διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει θέμα δεσμεύσεων για τα αλλα κόμματα, πέραν αυτών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η συμφωνία για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, εχει σχεδόν κλείσει, ανέφερε αξιωματούχος της Ευρωζώνης στο Ρόιτερ.

Διορία μέχρι σήμερα έχουν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, προκειμένου να παραδώσουν τις προαπαιτούμενες δράσεις για να συμπεριληφθούν στον πρώτο εφαρμοστικό νόμο.

Μπαράζ δηλώσεων από Γερμανούς παράγοντες κατά των πιέσεων προς την Ελλάδα, «Επικίνδυνο το πρόγραμμα»

Να τηρούν μετριοπαθείς τόνους, κάλεσε  Αθήνα και  Βερολίνο ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών, μετά τις σκληρές δηλώσεις Σόιμπλε και την αντίδραση του Κάρολου Παπούλια 

Από τη βάση η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, παραμένει το ορόσημο της 18ης Μαρτίου, ήπιοι τόνοι στο Πολιτικό Συμβούλιο

Σε εκλογική ετοιμότητα τα κομματικά όργανα του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, Έμφαση στην πολιτική συνεργασιών.

Την ένταξη των Γεωργιάδη και Βορίδη αναμένεται να ανακοινώσει το πρωί η ΝΔ.

Αύξηση 4.26% των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιανουάριο, πλήγονται περισσότερο οι γυναίκες και οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Νέο συλλαλητήριο ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ και «Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν την 27η Μοτοπορεία τους. την Κυριακή ξανά στο Σύνταγμα σε μια ακόμη πορεία διαμαρτυρίας και ένδειξη της αντίθεσής μας στα όσα αυτή η κυβέρνηση επιβάλλει στο λαό μας. Συγκέντρωση στις 17:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη

Διεθνής ημέρα κινητοποίησης υπέρ των Ελλήνων αύριο σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη, «Είμαστε όλοι Έλληνες»

Δεν θα πάει τελικά στα Ιωάννινα ο Κάρολος Παπούλιας, ματαιώθηκε η επίσκεψή του  στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 99 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Είναι η πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Προεδρία που δεν θα παραστεί στις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων την ερχόμενη Δευτέρα στο Λαύριο,  βολές κατά της υπουργού

Στη φυλακή 4 από τους συλληφθέντες στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Άρση της ασυλίας του Γερμανού προέδρου ζητά ο εισαγγελέας, η Βουλή θα αποφασίσει

Γενική απεργία στην Πορτογαλία στις 22 Μαρτίου, τα Συνδικάτα αντιδρούν στην απελευθέρωση της αγοράς.

Άστεγη μητέρα έξι παιδιών αυτοπυρπολήθηκε στη Γαλλία, αναζητούσε για χρόνια κατοικία

Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισμα για τη Συρία, ζητά τερματισμό της βίας

Ο Φρανσουά  Ολάντ «λέει ψέματα στους Γάλλους μέρα-νύχτα» ξεσπά ο Σαρκοζί, υπολείπεται στα ποσοστά

Ανακοινώθηκε χθες η υποψηφιότητα για το Κογκρέσο του εγγονού του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι,Τζόζεφ Κένεντι, ο οποίος φιλοδοξεί να διαδεχθεί τον Μπάρνεϊ Φρανκ στην έδρα της Μασαχουσέτης.

Τριάντα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωής του σε σφοδρή σύγκρουση δύο λεωφορείων στη βόρεια Νιγηρία.

Αίθριος καιρός με  χαμηλές θερμοκρασίες  και Βόρειους ανέμους  3 – 5  μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου