Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 21-2-2012 / 07.30 π.μ….. Οι Δοσίλογοι κυβερνώντες (οι οποίοι θα επιστρέψουν πανηγυρίζοντας) τα έδωσαν όλα ΓΗ, ΥΔΩΡ και ΛΑΟ στους Μελανοχιτώνες του 4ου Οικονομικού Ράιχ, τις Βρυξέλες και τους Τοκογλύφους. Δεχτήκαν πλήρη κηδεμονία με μόνιμες τρόικες, σκιώδεις πρωθυπουργούς και υπουργούς, καθώς και λογαριασμούς που θα διακινούν οι Τοκογλύφοι εις Βάρος του Ελληνικού Λαού. Έρχεται η πλήρης εξαθλίωση με ταφόπλακα την υπογραφή των δοτών και την πλήρη κηδεμονία των Τοκογλύφων. Το Γουδί δεν είναι μακριά. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Οι Δοσίλογοι κυβερνώντες (οι οποίοι θα επιστρέψουν πανηγυρίζοντας) τα έδωσαν όλα ΓΗ, ΥΔΩΡ και ΛΑΟ στους Μελανοχιτώνες του 4ου Οικονομικού Ράιχ, τις Βρυξέλες και τους Τοκογλύφους. Δεχτήκαν πλήρη κηδεμονία με μόνιμες τρόικες, σκιώδεις πρωθυπουργούς και υπουργούς, καθώς  και λογαριασμούς που θα διακινούν οι Τοκογλύφοι εις Βάρος του Ελληνικού Λαού. Έρχεται η πλήρης εξαθλίωση με ταφόπλακα την υπογραφή των δοτών και την πλήρη κηδεμονία των Τοκογλύφων. Το Γουδί δεν είναι μακριά. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ….

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αύριο 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση  αύριο  στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου,  με θέμα : «Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί» Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν, φορείς, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις τυποποίησης και παραγωγοί  και θα γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για την Επιχειρηματική Αποστολή που οργανώνει το Επιμελητήριο  στο Ισραήλ.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,
+++++++

Σε συμφωνία για το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα κατέληξαν το πρωί στις Βρυξέλες  οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης. O επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, προβλέπει τη χορήγηση  του 2ου πακέτου στήριξης ύψους 130 δισεκ. ευρω με στόχο τη μείωση του ελληνικού χρέους το 2020 στο 120.5% του ΑΕΠ

Οι ιδιώτες πιστωτές αποδέχτηκαν απομείωση του χρέους κατά 53.5% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων τους. Προανήγγειλε την ενίσχυση της Τσακ Φορς στην Ελλάδα και ενίσχυση της παρουσίας της τρόικας στην Αθήνα για τοn καλύτερο συντονισμό του προγράμματος.

Φτάσαμε σε μα μακρόπνοη συμφωνία που θα ελαφρύνει σημαντικά το χρέος της Ελλάδας ώστε να επανέλθει σε ανάπτυξη και απασχόληση, ανέφερε ο Ευρωπαίος  Επίτροπος Όλι Ρεν

Είναι μια ιστορική ημέρα για την ελληνική οικονομία δήλωσε ο πρωθυπουργός, μετά την ολοκλήρωση του Γιούρωγκρουπ, επιτύχαμε καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που είχαμε σχεδιάσει, είπε ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.  

Σε ισχύ από 1ης Ιουλίου η λειτουργία του ενιαίου ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης. Με απόφαση του υπουργείου εργασίας  θα καθορίζεται το ύψος των επικουρικών συντάξεων ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα των ταμείων.

Με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε το ελεγκτικό συνέδριο τις προωθούμενες περικοπές  συντάξεις κύριες και επικουρικές.

Είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, ο λαός είναι χρεοκοπημένος, εκτιμά η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή το Eurogroup

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι είχαν προτεραιότητα να διασφαλίσουν τα συμφέροντα "κάθε τυχάρπαστου και κάθε τοκογλύφου".

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα διοργανώνει αύριο το απόγευμα η ΓΕΣΕΕ.

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή  το νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας που αποτελεί τον εφαρμοστικό νόμο του μνημονίου.

Κορυφαία προτεραιότητα για την ελληνική εξωτερική πολιτική παραμένει το Κυπριακό, επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια

77 αρχαία αντικείμενα αφαιρεθήκαν συνολικά από το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας  κατά την πρόσφατη διάρρηξη.

Ακινητοποιημένα 11 με 5 σήμερα τα αστικά λεωφορεία, λόγο γενικής συνέλευσης  των εργαζομένων.

Την παραμονή στην εργασία τους, με καταβολή των κανονικών τους αποδοχών, διατάσσει με προσωρινή εντολή του το Πρωτοδικείο για εργαζόμενους που τέθηκαν πρόσφατα σε εργασιακή εφεδρεία.

Προσωρινή εκεχειρία στη Συρία διαπραγματεύεται ο Ερυθρός Σταυρός, ζητούμενο η πρόσβαση στη Χομς

Κυβέρνηση συνασπισμού ζητούν εκ νέου οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο, «Κρίση στην οικονομία και την ασφάλεια»

Πολύνεκρη επίθεση ισλαμιστικών σε αγορά στη Νιγηρία, Νεκροί και οκτώ αντάρτες:

Στην Ισπανία επιστρέφει θησαυρός 17 τόνων ασημένιων νομισμάτων, δικαιώθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια. Ο θησαυρός εκτιμάται ότι αξίζει 380 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται ότι είναι ο μεγαλύτερος που βρέθηκε ποτέ σε ναυάγιο.

Τοπικές νεφώσεις  με  Νοτιοανατολικούς ανέμους   4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου