Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 14-2-2012 / 07.30 π.μ…..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 195, υπογράφοντας με την ψήφο τους το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού. Ο Λαός της Κορινθίας έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ… και οι 4 Βουλευτές Κορινθίας ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ. Ψήφισαν  «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», μαζί με άλλους 195, υπογράφοντας με την ψήφο τους το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού.  Ο Λαός της Κορινθίας έχει μνήμη και δεν θα τους ξεχάσει στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν… ΜΑΥΡΟ και στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

Αύριο στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  για «να καταθέσουμε προτάσεις και να αποφασίσουμε ενέργειες αλληλεγγύης προς τους απόρους συνανθρώπους μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο, η διάλεξη του Δρ. Μιχάλη Κακού, University of Leicester, Μεγάλη Βρετανία με θέμα: «Το ζήτημα της ενσωμάτωσης του προγράμματος Πολιτικής και Κοινωνικής Αγωγής (Citizenship Education) στο Αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα: Η περίπτωση ενός Δούρειου Ίππου που δεν μπορεί να περάσει τα τείχη της Τροίας»

Αύριο στις  6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η παρουσίαση του προγράμματος «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και τον ΕΦΕΠΑΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Μάγδα Πετροπούλου

Την Κυριακή στις 11 το πρωί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΛΑΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη
+++++++

Έως αύριο οπότε συνεδριάζει το Γιούρωγκρουπ, πρέπει να δοθούν οι γραπτές δεσμεύσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, συμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Απρίλιο η διεξαγωγή  Εθνικών Εκλογών, πρόσθεσε 

Η Ε.Ε κάνει τα πάντα για να προχωρήσει η Ελλάδα, αλλα θα πρέπει να το θέλει και η ίδια, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός των οικονομικών.

Εκλογές με απλή αναλογική ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, «Ο λαός να ξαναγίνει κυρίαρχος»

Διχασμένη ανάμεσα σε ανησυχία και οργή για την Ελλάδα η Κεντροαριστερά στην ΕΕ, κοιτάζοντας με σύγχυση στην Αθήνα

Ευρωπαϊκοί και ελληνικοί φορείς προειδοποιούν για αύξηση των αυτοκτονιών και των κοινωνικών εκρήξεων στην Ελλάδα λόγω των νέων μέτρων λιτότητας

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε την Ισπανία κατά δύο βαθμίδες, την Ιταλία και την Πορτογαλία κατά μία βαθμίδα, ενώ παράλληλα εξέφρασε αρνητικές κρίσεις για τις οικονομίες  της Γαλλίας, της Αυστρίας και της Μεγάλης .Βρετανίας, χαρακτηρίζοντας τις  ως "αρνητικές"

Συνολικά 170 επιχειρήσεις επλήγησαν από τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό των ζημιών που ολοκλήρωσαν τα ειδικά κλιμάκια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

9 από τα κτίρια που καταστράφηκαν ήταν σημαντικής πολιτιστικής, ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας, συμφωνα με το Δήμο Αθηναίων

Θα κατεβάσω τις κουκούλες τους, διεμήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς, οργισμένη δήλωση για τα επεισόδια

Μάς ζήτησαν λεφτά για να μην κάψουν τον κινηματογράφο, λέει ο ιδιοκτήτης του «Άστυ», μαρτυρία για τους κουκουλοφόρους

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνέστησε ο Χρ. Παπουτσής μετά τη συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο, παραμένει στη θέση του

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την εκτεταμένη χρήση χημικών ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος, καμπανάκι για τη δημόσια υγεία

Βραδιά σοβαρών επεισοδίων στο Αγρίνιο, ομάδα νεαρών προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζες του κέντρου, σε καταστήματα και στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Κεντρική Πλατεία.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3 και 34 τα ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο Δυτικά της χερσονήσου του Άθου στη Χαλκιδική

Στην ηλικία των 88 ετών πέθανε στη Βόννη ο Αλέξανδρος Σχινάς, τη φωνή του οποίου άκουγαν εκατοντάδες Έλληνες, κάθε βράδυ στις 21:40, στα βραχέα της Deutsche Welle, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας.

Σεισμική δόνηση 5.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, συμφωνα με το Αμερικανικό, Γεωλογικό Ινστιτούτο.  

Εγκλήματα πολέμου διαπράττονται από τον περασμένο Μάρτιο στη Συρία παραδέχεται ο ΟΗΕ,  επίκεντρο της σφαγής η Χομς

Τεταμένη η κατάσταση στο Μπαχρέιν, διαδηλώσεις σιιτών για περισσότερα δικαιώματα, ένα χρόνο μετά την εξέγερση

Νέα συνάντηση ΗΠΑ-Βορείου Κορέας για το πυρηνικό πρόγραμμα, τρίτος γύρος επαφών

Άστατος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες  και  Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 – 5  μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου