Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα 6-2-2012 / 07.30 π.μ….. Οι Υπαλληλίσκοι της τρόικας, με εντολές Βρυξελών Τοκογλύφων και ΔΝΤ κυβερνούν τη χώρα και την οδηγούν στην εξαθλίωση. Οι καρπαζοεισπράκτορες δοτοί κυβερνώντες λένε ναι σε όλα εξυπηρετώντας τα Τραπεζικά συμφέροντα και τους τοκογλύφους πατρόνες τους, ξεπουλώντας και δεχόμενοι τα πάντα στο όνομα της σωτηρίας μας για πολλοστή φορά, οδηγώντας την χώρα στον γκρεμό. Μονή ελπίδα η απάντηση του Λαού με αντίσταση εξέγερση και ανυπακοή πριν είναι τελείως αργά. Ας σηκωθούμε από τους καναπέδες, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ……

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Οι Υπαλληλίσκοι της τρόικας, με εντολές Βρυξελών Τοκογλύφων  και ΔΝΤ κυβερνούν τη χώρα και την οδηγούν στην εξαθλίωση. Οι καρπαζοεισπράκτορες δοτοί κυβερνώντες  λένε ναι σε όλα εξυπηρετώντας τα Τραπεζικά συμφέροντα και τους τοκογλύφους πατρόνες τους, ξεπουλώντας  και δεχόμενοι τα πάντα στο όνομα της σωτηρίας μας για πολλοστή φορά, οδηγώντας την χώρα στον γκρεμό. Μονή ελπίδα η απάντηση του Λαού με αντίσταση εξέγερση και ανυπακοή πριν είναι τελείως αργά. Ας σηκωθούμε από τους καναπέδες, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,

40 000 ευρώ για συσσίτια αλληλεγγύης,  προβλέπονται στον Προϋπολογισμό 2012 του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που ψηφίστηκε πρόσφατα κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αύριο στις 7μιση το βράδυ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Από την οικονομική στην κοινωνική κρίση. Επιπτώσεις και προοπτικές».

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  και το   Think Tank  IPD  για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη,  Διοργανώνουν Θεματική Ημερίδα « Επενδυτικές Συνέργειες με τις Χώρες του Αραβικού Κόλπου» την Παρασκευή στις 5μιση το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν οι λειτουργίες των digital  road Shows  ενός  επιχειρηματικού –ενημερωτικού εργαλείου μεγάλης αποτελεσματικότητας στις αγορές του Αραβικού επιχειρείν
+++++++

Συμφωνία σε βασικά ζητήματα πρόεκυψε από την 5ωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ. Παπαδήμου, συμφωνήθηκε η λήψη μέτρων εντός του 2012 για τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών κατά 1.5% του ΑΕΠ, η εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επικουρικών ταμείων, που ενδεχομένως παραπέμπει σε μείωση των επικουρικών συντάξεων, μείωση μισθών και εργοδοτικών εισφορών και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τρόπο που να διασφαλίζεται   η επιχειρηματική αυτονομία τους και το δημόσιο συμφέρον. Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα

Επιστολη προς τον Λουκά Παπαδήμο απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, όπου εκφράζει την πεποίθηση ότι η ζωή της κυβέρνησης πρέπει να επεκταθεί μέχρι το τέλος της τετραετίας, επισημαίνει παράλληλα το ενδεχόμενο η ρύθμιση για τις τράπεζες, μπορεί να μην περάσει από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ.

Το ανώτατο όργανο του κόμματος, την εκτελεστική γραμματεία, συγκαλεί σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, πριν την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να ενημερώσει για τη στάση που τήρησε στην πρώτη σύσκεψη, κυρίως για τα ΝΑΙ που είπε"

Συγκέντρωση σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώνει το ΚΚΕ, καλεί τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, να ενώσουν τη φωνή τους μαζί του και "να ακουστεί δυνατά το λαϊκό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια της εξαθλίωσης και της χρεοκοπίας. Στην Αθήνα η συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Άγαλμα του Βενιζέλου

Και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση στα Προπύλαια, σήμερα στις 6 το απόγευμα,  ενάντια στα νέα μέτρα που συνομολόγησαν κυβέρνηση και τρόικα.

Μετά το ΚΚΕ και τον Σύριζα και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σήμερα στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος σε συγκέντρωση και στηρίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα των σωματείων, συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα.

Σε 24ωρη απεργία αύριο ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας που ζητά η τρόικα προσανατολίζονται η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται εκπροσώπους των σωματείων.

Μία γυναίκα νεκρή και δεκάδες εγκλωβισμένοι από τις πλημμύρες στην Ηλεία. Αρχίζει σήμερα η τεράστια καταγραφή των ζημιών. Σε επιφυλακή παραμένει ο κρατικός μηχανισμός, λόγο νέας επιδείνωσης του καιρού.

Τους 16 έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, συνολικά στην Ευρώπη έχουν χάσει τη ζωή τους, τουλάχιστον 280 άτομα.

Συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί σήμερα στο Παρίσι με επίκεντρο την ευρω-κρίση, στο κοινό συμβούλιο υπουργών

Βασίλισσα από «διαμάντι» έγινε η Ελισάβετ της Βρετανίας, 60 χρόνια στο Θρόνο

Σε δίκη 44 άτομα στην Αίγυπτο για τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, μεταξύ τους και ξένοι υπήκοοι

Απειλές του Ιράν κατά των χωρών που θα χρησιμοποιηθούν σε επίθεση εναντίον του, «Θα υποστούν αντίποινα»

Με 2-0 νίκησε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ Πανιώνιος 1-0, Αστέρας Τρίπολης Δόξα Δράμας 1-0,  Παναιτωλικός Ατρόμητος 1-1 και Ξάνθη Άρης 0-2 μετά από  2 διακοπές.

Βροχές με ισχυρούς Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  5 - 7 μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου