Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 22-2-2012 / 07.30 π.μ….. Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Τα 5 εκ των οκτώ θεμάτων που είχε θέσει η Μειοψηφία αναβληθήκαν για επόμενο συμβούλιο ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μεταφορά σε νέα θέση της Λαϊκής αγοράς στο Ξυλόκαστρο στις οδούς Αγίου Βλασίου και Μουσούρα, Προ ημερησίας ο λόγος δόθηκε σε εκπρόσωπο των απεργών της Χαλυβουργικής που βρέθηκε στην πόλη μας με την παράλληλη εκδήλωση υποστήριξης των απεργών που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”……..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Τα 5 εκ των οκτώ θεμάτων που είχε θέσει η Μειοψηφία αναβληθήκαν για επόμενο συμβούλιο ενώ κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η μεταφορά σε νέα θέση της Λαϊκής αγοράς στο Ξυλόκαστρο στις οδούς  Αγίου Βλασίου και Μουσούρα, Προ ημερησίας ο λόγος δόθηκε σε εκπρόσωπο των απεργών της Χαλυβουργικής  που βρέθηκε στην πόλη μας  με την παράλληλη εκδήλωση υποστήριξης των απεργών που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”

H  Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1  Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων,  έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο  του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245  κα Κανελλάκη Παναγιώτα.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ την Καθαρά Δευτέρα, θα διοργανώσει στις 10 και μισή το πρωί την θεατρική παράσταση <<Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ>> με χορό και νηστίσιμα εδέσματα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε όμορφα. Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Handball, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, το Σάββατο  στις 4 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι
+++++++

Υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής με 168 «ναι», 76 «όχι» και 12 «παρών» η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το άλειμμα του 2009,

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το PSI, χθες υπερψηφίστηκε στην επιτροπή οικονομικών από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία.

Στην ιδία επιτροπή εισάγεται σήμερα ο νέος συμπληρωματικός προϋπολογισμός, προβλέπει μεταξύ άλλων, μειώσεις στις συντάξεις αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου και κατάργηση 25 ερευνητικών φορέων του υπουργείου παιδείας.

Την αντίθεση τους στον εφαρμοστικό νόμο εξέφρασαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ

Απεργούν σήμερα οι Νοσοκομειακοί γιατροί.

Σκληρά τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης για τους Έλληνες, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, άσκησε παράλληλα κρητική σε όσους βγάζουν τα λεφτά τους από την Ελλάδα στο εξωτερικό, την ώρα που όπως είπε τα χαμηλότερα στρώματα πλήττονται από την κρίση.

Αυστηρότερους ορούς   για καταθέσεις ξένων υπηκόων στις τράπεζες της, εξετάζει η κυβέρνηση της  Ελβετίας

Για υπό προϋποθέσεις επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών στη ΝΔ έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς.

Αύριο ανακοινώνεται το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, μέσω Διαδικτύου

Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Γερουλάνου  ο πρωθυπουργός.

Κοντά στην ταυτοποίηση των Ληστών του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκονται οι Αρχές.

Για διακίνηση εικονικών τιμολογίων, συνελήφθεισαν 3 Έλληνες, ο ένας αστυνομικός.

Εμπρηστικές επιθέσεις τη  νύχτα σε 3 τράπεζες στα Άνω Πετράλωνα.

Στους 49 έφτασε ο αριθμός των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστηχήματος που συνέβη στο Μπουένος Άιρες, με πάνω από 600 τραυματίες

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από μία έκρηξη σε ορυχείο στο Εκουαδόρ, λόγω "κακής χρήσης" δυναμίτιδας.

Υποχώρηση Μόντι στο «άνοιγμα» των αδειών ταξί, στην τοπική διοίκηση οι αρμοδιότητες

Απειλητικές επιστολές που περιείχαν ύποπτη σκόνη εστάλισαν στα γραφεία  3 μελλών του Αμερικανικού Κογκρέσου

Ελεύθερος και πάλι ο Ντομινίκ Στρός Σκάν, μετά την κατάθεση του για υπόθεση μαστροπιίας και προσωρινής κράτησης.
  
Νεκροί στη Χομς Αμερικανίδα πολεμική ανταποκρίτρια και Γάλλος φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι στο στόχαστρο

Στις 2 Ιουνίου η ανακοίνωση της ποινής του Χόσνι Μουμπάρακ, το θάνατό του πρότεινε ο εισαγγελέας

Συμφωνίες δισεκατομμυρίων υπέγραψαν Κίνα και Τουρκία, με το βλέμμα στην πυρηνική τεχνολογία

Βροχερός καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες και   Βορειοανατολικούς,  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου