Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 10-2-2012 / 07.30 π.μ….. Οι Πατρόνες των Βρυξελών, οι Μερκοζί και οι Διεθνείς Τοκογλύφοι, πέραν από το ξεπούλημα και την υποταγή ζητούν από τους Δοτούς Κυβερνώντες Παπαδημοβενιζέλους και σια την πλήρη Ταπείνωση της Χωράς και του Λαού. Είναι πλέον η ύστατη ώρα του ξεσηκωμού για να μην βάλουν οι 300 της Βουλής την ταφόπλακα της χωράς την Κυριακή. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Οι Πατρόνες των Βρυξελών, οι Μερκοζί και οι Διεθνείς Τοκογλύφοι, πέραν από το ξεπούλημα και την υποταγή ζητούν από τους  Δοτούς Κυβερνώντες Παπαδημοβενιζέλους και σια την πλήρη Ταπείνωση της Χωράς και του Λαού. Είναι πλέον η ύστατη ώρα του ξεσηκωμού  για να μην βάλουν οι 300 της Βουλής την ταφόπλακα της χωράς την Κυριακή. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….

Η ‘’Πλατεία Κιάτου’’ καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κορινθίας, στην συγκέντρωση που θα γίνει  την Κυριακή στις 11:00 το πρωί  στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο. «Συμπολίτες αντισταθείτε!!! σε όσους υπογράφουν Μνημόνια και ξεπουλάνε τον τόπο μας, καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην εξαθλίωση, που εξευτελίζουν την αξιοπρέπειά μας απειλώντας πως αν δεν πληρώσουμε τα χαράτσια τους, εντελώς απάνθρωπα και παράνομα θα μας κόψουν το ρεύμα!» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό κάλεσμα ανακοίνωση.

Γιορτάζει αύριο ο πολιούχος του Ξυλοκάστρου Άγιος Βλασιος, σήμερα το απόγευμα Μέγας Εσπερινός και αύριο από τις 7 το πρωί Όρθρος και Πανηγυρική Θεια Λειτουργία, θα ακολουθήσει η Λιτάνευση και περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Αγίου

Ανεξάρτητος από χθες ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Παναγιώτης Ψαράκης, με μακροσκελή επιστολή, που διάβασε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές κατά του Δημάρχου Αντώνη Κλαδούχου και στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων «Μετά την 1-1-2011  το δημοτικό μας συμβούλιο και κυρίως η παράταξη μας θυμίζει λαϊκή αγορά όπου ο καθένας πουλάει ό,τι θέλει και με όποιον τρόπο θέλει.» «Κύριε δήμαρχε, είστε μακριά από την κοινωνία, δεν θέλετε να καταλάβετε  τι συμβαίνει, πάψατε πια να  εμπνέετε, δεν έχετε  όραμα και το χειρότερο όλων είναι ότι ακυρώσατε και αδρανοποιήσατε  το πιο ψαγμένο κομμάτι της κοινωνίας μας. Κύριε δήμαρχε,όσο παραμένετε  στο Δήμο μπορεί να είναι ωφέλιμο για σας, όμως είναι επιζήμιο για το Δήμο.»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  και το   Think Tank  IPD  για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη,  Διοργανώνουν Θεματική Ημερίδα « Επενδυτικές Συνέργειες  με τις Χώρες του Αραβικού Κόλπου» σήμερα στις 5μιση το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν οι λειτουργίες των digital  road Shows  ενός  επιχειρηματικού –ενημερωτικού εργαλείου μεγάλης αποτελεσματικότητας στις αγορές του Αραβικού επιχειρείν

Κλειστή μέχρι και αύριο η Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, λόγο της κατολίσθησης στο ύψος του Διακοπτού H εκτροπή των οχημάτων και στα δυο ρεύματα από τη Νέα Εθνική στην Παλιά στον κόμβο του Αιγίου και στον κόμβο Πούντας - Καλάβρυτα. Η «Ολυμπία» Οδός έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σημείο, ανέστειλε την είσπραξη διοδίων τόσο στον σταθμό του Ρίου όσο και στον σταθμό του Ζευγολατιού

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ WAGNER «GÖTTERDÄMMERUNG» (ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ) που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ αύριο στις 7 το βραδύ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
+++++++

48ωρη απεργία σήμερα και αύριο ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, μόνο ο Ηλεκτρικός θα κινηθεί από τα Μέσα Μεταφοράς 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία. Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. 

Την επόμενη Τέταρτη σε νέα συνεδρίαση του  Γιούρωγκρουπ για την Ελλάδα θα εγκριθεί η νέα βοήθεια, δήλωσε ο επικεφαλής του συμβουλίου Ζάν Κλόντ Γιουνγκέρ

Έως τότε θα πρέπει να έχει εγκρίνει η Ελληνική Βουλή τη συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση, να προσδιοριστεί από πού θα εξασφαλιστούν τα 325 εκ. για τις περικοπές που απαιτούνται και να έχουν δοθεί έγγραφες δεσμεύσεις και από τους 3 πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση

Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε θυσίες και σε ακόμα μεγαλύτερες θυσίες, τόνισε από τις Βρυξέλες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρόσθεσε ότι δεν είναι καιρός για παιχνίδι δημαγωγίας και κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να λάβουν ρητές και ανεπιφύλακτες δεσμεύσεις.

Την παραίτηση του υπέβαλλε χθες  ο υφυπουργός εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, δηλώνοντας αδυναμία να υλοποίηση από τη θεσμική του θέση τα οδυνηρά μέτρα.

Συνεδριάζουν σήμερα οι κοινοβουλευτικές ομάδες  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, συνέντευξη τύπου παραχωρεί το μεσημέρι ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Υπό κατάληψη από χθες το κτίριο της Νομικής, από μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς

Οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ευρωζώνη, τονίζει ο Ομπάμα, Συνάντηση με Μόντι στο Λευκό Οίκο

Βασανιστήρια και μέσα στα νοσοκομεία καταγγέλλουν διαδηλωτές και γιατροί στη Συρία, συγκλονιστικές μαρτυρίες

Με 72 – 62 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της Φενέρ Μπαξέ για την 4η αγωνιστική του Τοπ Σιξτιν της Ευρωλίγκα.

Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου ενδέχεται να διαρκέσει το κύμα ψύχους στην Ευρώπη (infographic), κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες

Νεφώσεις, βροχές,  με χαμηλές θερμοκρασίες και Ανατολικούς ανέμους  5 μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου