Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Παρασκευή 24-2-2012 / 07.30 π.μ….. H Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1 Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων, έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245 κα Κανελλάκη Παναγιώτα…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


H  Α.Ν.Α.ΔΗ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ζητεί να προσλάβει 1  Αρχιμουσικό διδασκαλίας πνευστών οργάνων,  έργο του οποίου θα είναι η διδασκαλία πνευστών και θεωρητικών μαθημάτων στους μαθητευόμενους της Φιλαρμονικής και 1 Δάσκαλο Χορωδίας, έργο  του οποίου θα είναι η παράδοση μαθημάτων στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ . Αιτήσεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, πληροφορίες τηλ.2743 3 60245  κα Κανελλάκη Παναγιώτα.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ την Καθαρά Δευτέρα, θα διοργανώσει στις 10 και μισή το πρωί την θεατρική παράσταση <<Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ>> με χορό και νηστίσιμα εδέσματα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε όμορφα. Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Handball, μεταξύ των ομάδων ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ, αύριο στις 4 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” στο Λουτράκι
+++++++

Την ενοποίηση των φόρων στα ακίνητα και στην αυτοτελή φορολόγηση των ανοικείων με συντελεστή 20% συγκλίνουν  οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συζητούν για την αναμόρφωση του φορολογικού

Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία στη Βουλή το νομοσχέδιο για το PSI, σήμερα αναμένεται η δημόσια πρόταση με στόχο η διαδικασία να εχει ολοκληρωθεί έως τις 12 Μαρτίου. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 11μιση το πρωί, υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Φιλόδοξο  και δύσκολο το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ

Συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας κατά 4.4%  το  2012, προβλέπει στην έκθεση της η Κομισιόν.

Αποφασιστικής σημασίας η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στην Ελλάδα να παραμείνει πιστή στο πρόγραμμα, τονίζει ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι

Συνάντηση Μέρκελ Γιουνγκέρ σήμερα  στη Γερμανία, εν όψη της Συνόδου Κορυφής αρχές Μαρτίου

Η Ελλάδα απέφυγε το σκόπελο της χρεοκοπίας, μετά την πρόσφατη απόφαση του Γιούρωγκρουπ, τόνισε στο Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο ο Αντώνης Σαμαράς.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στις 7 το πρωί μέσω Διαδικτύου,

Προκλητική κατάργηση του αυτόφωρου για ένστολους σε υπηρεσία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, με διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο

Κατεπείγουσα έρευνα για τον Βουλευτή του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλα  και τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων του, διέταξε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ.

Μειώνονται οι δόσεις για τους δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, χαμηλότερη η παρακράτηση

Μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας, θέτει η Αστυνομία από σήμερα

Τραυματισμένη Γαλλίδα δημοσιογράφος ζητά να φύγει από την κόλαση της Χομς, ανηλεώς βομβαρδίζει το καθεστώς τη Συρίας, τουλάχιστον 46 νεκροί χθες εκ των οποίων οι περισσότεροι άμαχοι.

Όλες οι επιλογές για το Ιράν είναι στο τραπέζι υπενθυμίζει και πάλι το Ισραήλ, πυκνές επαφές με Ουάσινγκτον

Επιστροφή στο φράγκο ζητά εκ νέου η Μαρίν Λεπέν, επίθεση σε Σαρκοζί και Ολάντ, «Ο κόσμος με θέλει υποψήφια»

Καταργήθηκε η λέξη «δεσποινίς» από τα επίσημα έγγραφα στη Γαλλία, αίτημα γυναικείων οργανώσεων

Την πρόκριση στους 16 του Γιουρώπα Λιγκ, κέρδισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Ρόμπιν Καζάν στο Καραϊσκάκη.  

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βόρειους  ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου