Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 21-2-2012 / 07.30 π.μ….. Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η «Επιτροπή Πολιτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Εκδήλωση Συμπαράστασης στους Απεργούς της Χαλυβουργίας» Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των απεργών και ο δημοσιογράφος-απεργός του ALTER Γ. Φιλιππάκης. Παράλληλα, μαζεύουμε υλική βοήθεια (τρόφιμα, χρήματα) που θα σταλούν στους απεργούς. Σημεία συγκέντρωσης είναι στο Ξυλόκαστρο το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (Κέντρο Νεότητας) και στο Δερβένι το κατάστημα του Γιάννη Σαράμπαλη. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η «Επιτροπή Πολιτών  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διοργανώνει «Εκδήλωση Συμπαράστασης στους Απεργούς της Χαλυβουργίας» Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των απεργών και ο δημοσιογράφος-απεργός του ALTER Γ. Φιλιππάκης. Παράλληλα, μαζεύουμε υλική βοήθεια (τρόφιμα, χρήματα) που θα σταλούν στους απεργούς. Σημεία συγκέντρωσης είναι στο Ξυλόκαστρο το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (Κέντρο Νεότητας) και στο Δερβένι το κατάστημα του Γιάννη Σαράμπαλη. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.

Με 15 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Κλειστή στην κυκλοφορία των οχημάτων η νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, λόγω εκτάκτων εργασιών συντήρησης. σήμερα από τις 3μιση το απόγευμα  έως τις 10 το βράδυ στο  το ύψος του κόμβου Καλαβρύτων έως τον κόμβο του ανατολικού Αιγίου Καθ όλη την διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις 9 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 28η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 9.00 το πρωί με  13:00 το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Από σήμερα και κάθε ημέρα στο Λουτράκι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, θα κορυφωθούν  την Κυριακή με την καθιερωμένη παρέλαση, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και άλλες μουσικές εκδηλώσεις

Την Κυριακή στις 3  το απόγευμα στο Καμάρι και στις 3μιση στο Δερβένι οι καθιερωμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις και την Καθαρά Δευτέρα  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο στις 11μιση το πρωί, πατροπαράδοτα κούλουμα με παραδοσιακή φασολάδα, μουσική και χορό. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση  σήμερα   στις 6:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου,  με θέμα : «Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί». Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν, φορείς, συνεταιρισμοί, ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις τυποποίησης και παραγωγοί  και θα γίνει ενημέρωση και προγραμματισμός για την Επιχειρηματική Αποστολή που οργανώνει το Επιμελητήριο  στο Ισραήλ.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων,
+++++++

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το PSI, προκειμένου να ψηφιστεί αύριο με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τις συντάξεις  που θα ψηφιστεί την επόμενη Τρίτη.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στον εφαρμοστικό δίνετε 4μηνη παράταση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων έως τις 30 Ιουνίου.

Εάν εφαρμοστεί αποτελεσματικά το νέο οικονομικό πρόγραμμα, τότε θα ξεπεράσουμε την κρίση και από το 2013 θα αρχίσει η ανάπτυξη, τόνισε στην εισήγηση του στο υπουργικό ο πρωθυπουργός.

Σαφής και επίσημη η δέσμευση των εταίρων για στήριξη έως ότου επανέλθει η Ελλάδα στις αγορές, ενώ την ευθύνη για τον ειδικό λογαριασμό θα εχει το γενικό λογιστήριο του κράτους και η Τράπεζα της Ελλάδος, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την Γερμανίδα καγκελάριο ευχαρίστησε ο Αμερικανός πρόεδρος  για τη συμβολή της στην επίτευξη της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας.

"Η κυβέρνηση είναι παράνομη" αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή προς τους αρχηγούς των κρατών της Ευρωζώνης, προς τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Συμβουλίου καθώς και τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Η Ελληνική κυβέρνηση, με προεξέχοντες τους κκ Βενιζέλο και Παπαδήμο, λειτουργώντας ως αντιπροσωπεία των δανειστών στο χθεσινό Eurogroup, παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους τοκογλύφους» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, διοργανώνουν στις 4 το απόγευμα ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, καθώς και νέα κοινά συλλαλητήρια πραγματοποιούν σήμερα σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ Κρήτης σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα του νησιού. Παράλληλα, στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος όλοι οι παραγωγικοί φορείς, o Εμπορικός Σύλλογος, καθώς και πολλά ακόμη αντιμνημονιακά μπλογκ.

"Να σταματήσουν να ταπεινώνουν τον ελληνικό λαό" ζήτησε  από τους βουλευτές της εθνοσυνέλευσης ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, απευθύνοντας μια έκκληση-"προσευχή" όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε στους χώρους της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.

Επαφές στην Αθήνα θα έχει σήμερα ο Μάθιου Νίμιτς, με Παπαδήμο και Δήμα

Απεργούν αύριο  οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρούν σε μειώσεις ωρομισθίων

Με τον κίνδυνο διαρροών αναμένονται τα Κοινοβούλια της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Φινλανδίας να εγκρίνουν τη συμμετοχή των τριών χωρών στο δεύτερο πακέτο προς την Αθήνα,

Δεκάδες νέα θύματα στη Συρία ενώ η διπλωματία αδυνατεί να βρει λύση, οξύνεται το ανθρωπιστικό πρόβλημα

Ένταση στη νότια Λιβύη με πολύνεκρες μάχες μεταξύ φυλών, δεν επεμβαίνει ακόμη η κυβέρνηση

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο αρχηγός των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, έπειτα από γραπτές καταγγελίες ότι στρατιώτες των δυνάμεων του, έκαψαν αντίγραφα από το Κοράνι.

Παρατείνεται η κράτηση του Στρος-Καν μετά την ανάκριση για τα ροζ πάρτι, ως αύριο  στη φυλακή

Βροχερός καιρός με  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου