Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 9-2-2012 / 07.30 π.μ….. Μετά από 8ωρο νυκτερινό θέατρο στο Μαξίμου για τα μάτια του κόσμου, ξεβρακώθηκαν και παρέδωσαν την χώρα στο 4ο οικονομικό Ράιχ, στις Βρυξέλες και τους Διεθνείς Τοκογλύφους οι δοτοί κυβερνώντες, υπακούοντας πλήρως στις εντολές των υπαλληλίσκων της τρόικας. Το Ξεπούλημα της χώρας θα ολοκληρωθεί με την ταφόπλακα που θα βάλουν οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν τη σχετική σύμβαση καταδίκη. Έρχονται μαύρες μέρες για όλους και μονή ελπίδα πλέον ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, η ΑΝΥΠΑΚΟΗ και η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…...


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Μετά από 8ωρο νυκτερινό  θέατρο στο Μαξίμου για τα μάτια του κόσμου, ξεβρακώθηκαν και  παρέδωσαν την χώρα στο 4ο οικονομικό Ράιχ, στις Βρυξέλες και τους Διεθνείς Τοκογλύφους οι δοτοί κυβερνώντες, υπακούοντας πλήρως στις εντολές των υπαλληλίσκων της τρόικας. Το Ξεπούλημα της χώρας θα ολοκληρωθεί με την ταφόπλακα που θα βάλουν οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν τη σχετική σύμβαση καταδίκη.  Έρχονται μαύρες μέρες για όλους και μονή ελπίδα πλέον ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ, η ΑΝΥΠΑΚΟΗ και η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε  στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η ‘’Πλατεία Κιάτου’’ καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κορινθίας, στην συγκέντρωση που θα γίνει  την Κυριακή στις 11:00 το πρωί  στην πλατεία Ελευθερίας στο Κιάτο. «Συμπολίτες αντισταθείτε!!! σε όσους υπογράφουν Μνημόνια και ξεπουλάνε τον τόπο μας, καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην εξαθλίωση, που εξευτελίζουν την αξιοπρέπειά μας απειλώντας πως αν δεν πληρώσουμε τα χαράτσια τους, εντελώς απάνθρωπα και παράνομα θα μας κόψουν το ρεύμα!» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχεττικό κάλεσμα ανακοίνωση. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, αποφάσισε την συγκρότηση ομάδας δικηγόρων, μελών του Συλλόγου, οι οποίοι θα υποστηρίξουν νομικά τους πολίτες που επιθυμούν να προσφύγουν δικαστικώς εναντίον της απειλούμενης διακοπής παροχής ηλεκτροδότησης στο ακίνητό τους από την ΔΕΗ και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα προς τούτο. Είναι αυτονόητο ότι οι πολίτες που θα καταφύγουν στην ομάδα που θα συγκροτήσει ο Σύλλογός προκειμένου να τύχουν της νομικής υποστήριξης των δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Κλειστή μέχρι το Σάββατο θα παραμείνει η Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, λόγο της κατολίσθησης στο ύψος του Διακοπτού H εκτροπή των οχημάτων και στα δυο ρεύματα από τη Νέα Εθνική στην Παλιά γίνεται στο 172ο χλμ στον κόμβο του Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα ξαναμπαίνουν στη Ν.Ε.Ο. από το 159ο χλμ., στον κόμβο Πούντας - Καλάβρυτα. Η «Ολυμπία» Οδός έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο σημείο, ανέστειλε την είσπραξη διοδίων τόσο στον σταθμό του Ρίου όσο και στον σταθμό του Ζευγολατιού

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  και το   Think Tank  IPD  για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη,  Διοργανώνουν Θεματική Ημερίδα « Επενδυτικές Συνέργειες με τις Χώρες του Αραβικού Κόλπου» αύριο στις 5μιση το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν οι λειτουργίες των digital  road Shows  ενός  επιχειρηματικού –ενημερωτικού εργαλείου μεγάλης αποτελεσματικότητας στις αγορές του Αραβικού επιχειρείν

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ WAGNER «GÖTTERDÄMMERUNG» (ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ) που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 7 το βραδύ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
+++++++

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 6 το πρωί οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης με την τρόικα για το θέμα των επικουρικών στο όποιο υπήρξε διαφωνία των πολίτικων αρχηγών. Συμφωνα με πληροφορίες δίνεται 15θημερη διορία στην κυβέρνηση να παρουσιάσει μέτρα 300 εκ. ευρω, ώστε να μην κοπούν οι επικουρικές.

Ευρύτατη συμφωνία σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση αυτό των επικουρικών συντάξεων, επήλθε σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου κατά την πολύωρη σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς, προστίθεται ότι σοβαρές επιφυλάξεις εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Για τις Βρυξέλες αναχώρησε ο υπουργός οικονομικών, ο οποίος επισήμανε ότι απομένουν ζητήματα τα οποία πρέπει να διευκρινιστούν μέχρι την απογευματινή συνεδρίαση  του Γιούρωγκρουπ.

Αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να κοιτάμε τον απλό άνθρωπο, είναι θέμα εθνικής συνείδησης, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ρητές διαβεβαιώσεις ότι τα νέα μέτρα είναι σύννομα  και βγάζουν τη χώρα από την κρίση, ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μείωση 22% του κατώτατου μισθού σε όλα τα επίπεδα και άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ, προβλέπει μεταξύ άλλων το νέο μνημόνιο.

Συνεδριάζει σήμερα στο Παρίσι η επιτροπή των ιδιωτών πιστωτών της Ελλάδας.

Παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου και μέτρα υπέρ αδυνάτων ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «Λόγω έκτακτων συνθηκών»

Σε «λαϊκό ξεσηκωμό» καλεί η Αριστερά κατά του νέου μνημονίου, καλούν τον κόσμο στους δρόμους

Σύγκρουση της ΓΕΝΟΠ με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα δίκτυα της ΔΕΗ, ένταση στο ΥΠΕΚΑ

Απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι όλης της χώρας.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και προσωρινή δέσμευση ακίνητου επιβλήθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, μετά την απολογία του για ανειλικρινή δήλωση, περιουσιακών στοιχείων, στο  Πόθεν Έσχες.

Σε ΠΓΔΜ και Ελλάδα ο Μάθιου Νίμιτς το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, νέος γύρος επαφών

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Άμφισσας, ο πρώην δικαστής  Ευάγγελος Καλούσης, καθώς εξέτισε τα 3/5 της ποινής του. Ειχε κριθεί ένοχος για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα

Οι Σύροι θα κρίνουν την τύχη τους, λέει ο Πούτιν εν μέσω διπλωματικού «πολέμου», σφυροκοπείται αδιάκοπα η Χομς

Ολλανδικό μπλόκο στην ένταξη Βουλγαρίας και Ρουμανίας στη ζώνη Σένγκεν, «Τον Ιούλιο βλέπουμε»

Σημαντική νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός που επικράτησε 67 – 65 της Εφές.

Επιμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ευρώπη, στους 480 οι νεκροί, έρχεται νέο κύμα ψύχους

Νεφώσεις, βροχές, χιονόνερο, χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς ανέμους  5 - 6 μποφόρ σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου