Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πέμπτη 1-3-2012 / 07.30 π.μ….. Υπάρχουν ακόμα και Έλληνες που ορθώνουν ανάστημα. Με σκληρά λόγια επιτέθηκε στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Eurogroup στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Είστε άξιος εκπρόσωπος της αυταρχικής γερμανικής Ευρώπης» «Θέλω να σας πω ότι ο εκβιασμός σας είναι για τους Έλληνες προφανής», «αναγνωρίζω στο πρόσωπό σας έναν άξιο εκπρόσωπο μιας Ευρώπης που έχει διαμορφώσει ένα τραπεζικό και δημοσιονομικό ‘Νταχάου’, έναν κοινωνικό και εργασιακό Μεσαίωνα», είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Υπάρχουν ακόμα και Έλληνες που ορθώνουν ανάστημα. Με σκληρά λόγια επιτέθηκε στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του Eurogroup στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Είστε άξιος εκπρόσωπος της αυταρχικής γερμανικής Ευρώπης» «Θέλω να σας πω ότι ο εκβιασμός σας είναι για τους Έλληνες προφανής», «αναγνωρίζω στο πρόσωπό σας έναν άξιο εκπρόσωπο μιας Ευρώπης που έχει διαμορφώσει ένα τραπεζικό και δημοσιονομικό ‘Νταχάου’, έναν κοινωνικό και εργασιακό Μεσαίωνα», είπε μεταξύ άλλων  ο ευρωβουλευτής..

Νεκρός από το κρύο  30χρονος άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής,  που βρέθηκε, μέσα σε αποθήκη στην περιοχή της Κλένιας του πρώην Δήμου Τενέας Κορινθίας. Ο άτυχος άνδρας είχε τρυπώσει στην αποθήκη με σκοπό να προστατευτεί από τη βαρυχειμωνιά Τον 30χρονο εντόπισε  ο ιδιοκτήτης της αποθήκης  και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου έχει παραγγελθεί ήδη νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τη σχετική προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Κορίνθου

Το Σάββατο  και την Κυριακή στις 6.30 το απόγευμα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ φιλοξενεί το έργο του Μπέρτολντ Μπρέχτ (οπερέτα για όλες τις ηλικίες) ”ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ” Παίζουν μαριονέτες γιαπωνέζικου τύπου Bunraku και ηθοποιοί, σε μια πρωτότυπη σύνθεση  μεταξύ  τους. Τηλ.Θεάτρου:27410-86330,87930
+++++++

Δεκτός κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων  έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες  στη Βουλή ο εφαρμοστικός νόμος  των υπουργείων υγείας  και εργασίας. Σε σύνολο 283 παρόντων στην ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής, υπερψήφισαν 213 δοτοί, καταψήφισαν 58, ενώ 12 βουλευτές δήλωσαν παρόν.

Έμφαση στην ανάπτυξη έδωσαν κατά τη συνάντηση τους στις Βρυξέλες, ο πρόεδρος της Κομισιόν και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Απέρριψαν την πρόταση Γιούνγκερ για Επίτυροπο ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο και η τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ε.Ε, επί τάπητος στη σημερινή σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλες.

Θα προηγηθεί η συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης για την επικύρωση του νέου προγράμματος και της νέας δανειακής σύμβασης της Ελλάδας.

Έως τις 20 Μαρτίου θα εχει αποδεσμευτεί η πρώτη δόση του δανείου προς τη χώρα μας, δήλωσε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ.

Με Γιούνγκερ και Μέρκελ θα συναντηθεί σήμερα στις Βρυξέλες ο Αντώνης Σαμαράς.

Απίστευτη γραφειοκρατία και ασυνεννοησία ανάμεσα στις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων και τις διοικητικές τους δομές, δηλώνει ότι διαπιστώνει ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών.

Σήμερα  η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής για το έλλειμμα του 2009, δεν συμμετέχουν ΝΔ και ΚΚΕ

Με γενική απεργία από την ερχόμενη Τρίτη απειλούν οι φαρμακοποιοί, αντιδρούν στις ρυθμίσεις

Σταματούν από σήμερα την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων, σε ασφαλισμένους υπερχρεωμένων ταμείων, οι φαρμακοποιοί της Αθήνας του Πειραιά και της Αχαΐας 

Χωρίς ΜΕΤΡΟ, Τραμ και Ηλεκτρικό σήμερα, λόγο 24ωρης απεργίας των Ηλεκτροδηγών 

Από τον Απρίλιο η παρακράτηση των αναδρομικών μειώσεων στους δημοσίους υπαλλήλους, υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Ανησυχία στο Βερολίνο για την αναμόχλευση αντιγερμανικών ιδεών στην Ευρώπη, λόγω της οικονομικής κρίσης

Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Ισπανία κατά των περικοπών Ραχόι στην Παιδεία, στους δρόμους φοιτητές και μαθητές

Τουλάχιστον 15 νεκροί σε βίαια επεισόδια στη Συρία, εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη Χομς άρχισε ο συριακός στρατός, σε αναζήτηση διπλωματικών λύσεων

Σε πυρηνικό μορατόριουμ συμφώνησε το καθεστώς της Βορείου Κορέας, ανοίγει τις πύλες στους επιθεωρητές

Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η Εθνική μας ποδόσφαιρου με το Βέλγιο στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Πανγκρήτιο.

Βροχερός καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοδυτικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου