Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 19-3-2012 / 07.30 π.μ….. Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1. Θα προηγηθεί στις 2μιση το μεσημέρι συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1. Θα προηγηθεί στις 2μιση το μεσημέρι συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 4 θέματα στην ημερησία διάταξη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει στις 23, 24 και 25 Μαρτίου  το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Δ. Ελλάδας & Ιονίου για παιδιά από 7 έως 15 ετών με σκάφη τύπου OPTIMIST, καθώς και το Περιφερειακό Κύπελλο Ν.Δ. Ελλάδος & Ιονίου για παιδιά από 12 έως 18 ετών με σκάφη τύπου LASER. Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση για την Περιφέρειά μας, στα πλαίσια της οποίας αναμένεται να φτάσουν στο Κιάτο περίπου 180 αθλητές από 20 ναυτικούς ομίλους από την Κέρκυρα έως το Γύθειο, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, γονείς και άλλους παράγοντες.
++++++++++

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής της επόμενης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα, άφησε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, μετά τα θλιβερά επεισόδια στο Ντέρμπυ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού που διεκόπη οριστικά στο 81ο λεπτό.

24  συληψεις και 57 προσαγωγές κατά τα επεισόδια, τραυματίστηκαν αρκετοί οπαδοί και 20 αστυνομικοί εκ των οποίων οι 2 σοβαρά. Συγγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Για όσους πιστεύουν, ποσοστό 97.33% συγκεντρώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο 75% των εκλογικών κέντρων. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 230 000 ψηφοφόρους εκτιμά η αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Επανιδρύθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό

«Διάτρητη» η διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, λέει ο Στέφανος Τζουμάκας, «Αντιδημοκρατική παρακμή»

Σήμερα αναμένεται να εκταμιευτεί η πρώτη δόση, ύψους 5.9 δισεκ. ευρώ από το 2ο πακέτο στήριξης

Την έκθεση του για τη νομισματική πολιτική, θα δημοσιοποιήσει σήμερα ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επαναφέρει η ΝΔ τη σύσταση Εξεταστικής για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο πρώτο μνημόνιο, μετά τις καταγγελίες Κοντοπυράκη

Για τρομοκρατία μέχρι της κάλπες κάνει λόγο η Αλέκα Παπαρήγα, επίσκεψη στο Ηράκλειο

Με το σύνθημα «Ή εμείς ή αυτοί. Μαζί μπορούμε να τους ανατρέψουμε», ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία

Σε κυλιόμενες 48ωρες απεργίες προχώρησαν από τις 6 το πρωί οι Ναυτεργάτες

Οι Γερμανοί Ξανάρχονται και στην τηλεόραση. Με ΒΒC και Deutsche Welle αντικαθιστά από σήμερα η ΕΡΤ το «Σινέσπορ» και το «Πρίσμα+»

Σε «άνοιξη των λαών της Ευρώπης» καλεί ο υποψήφιος της γαλλικής Αριστεράς, Κοσμοσυρροή στη Βαστίλλη. ο Ζαν Λυκ Μελανσόν ηγήθηκε ενός αναπάντεχα υψηλού αριθμού Γάλλων -120.000 κατά τις εκτιμήσεις- σε μία μεγάλη πορεία από την πλατεία Νασιόν έως τη Βαστίλλη
Ενοχλημένη με τον Σαρκοζί παρουσιάζει τη Μέρκελ το Der Spiegel, «Δεν τη θέλει στην εκστρατεία του»
  
Ο Γιοάχιμ Γκάουκ εξελέγη νέος πρόεδρος της Γερμανίας, από πάστορας, πρώτος πολίτης

Νέα αιματηρή έκρηξη στη Συρία, συγκρούσεις στη διάρκεια συγκέντρωσης στη Δαμασκό, χιλιάδες νεκροί σε έναν χρόνο

Συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και δυνάμεων ασφαλείας στην Τουρκία, εν μέσω εορτασμών για το Νεβρόζ

Αμερικανός καθηγητής δολοφονήθηκε στην Υεμένη με «δάκτυλο» Αλ Κάιντα, «Διέδιδε τον χριστιανισμό»

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς ανέμους  4 –5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου