Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πέμπτη 8-3-2012 / 07.30 π.μ….. Η θάλασσα έφτασε κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια στο Δερβένι, ανησυχούν οι κάτοικοι. Το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού είναι ένα πολύ μεγάλο και γνωστό πρόβλημα. Αυτό που συνέβη όμως πριν λίγες μέρες είναι διαφορετικό από τις συνήθεις παρενέργειες της διάβρωσης. Το έδαφος υποχώρησε ξαφνικά και μερικά σπίτια βρέθηκαν στον αέρα από τη μία πλευρά. Η παρέμβαση του δήμου και της περιφέρειας πρέπει να είναι άμεση (ήδη έχουν επισκεφθεί το χώρο και γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση) και πέρα από την αυτονόητη προστασία των σπιτιών, θα πρέπει να κληθούν επιστήμονες και να εξετάσουν το φαινόμενο αυτό για να καταλάβουμε τι έγινε. Οι κάτοικοι μάλιστα βάζουν το θέμα της διάγνωσης του φαινομένου ως πρώτη προτεραιότητα, για να ξέρουν τι γίνεται κάτω από τα πόδια τους και αν μπορούν να συνεχίσουν να μένουν εκεί……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η θάλασσα έφτασε κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια στο Δερβένι, ανησυχούν οι κάτοικοι.  Το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού είναι ένα πολύ μεγάλο και γνωστό πρόβλημα. Αυτό που συνέβη όμως πριν λίγες μέρες είναι διαφορετικό από τις συνήθεις παρενέργειες της διάβρωσης. Το έδαφος υποχώρησε ξαφνικά και μερικά σπίτια βρέθηκαν στον αέρα από τη μία πλευρά. Η παρέμβαση του δήμου και της περιφέρειας πρέπει να είναι άμεση (ήδη έχουν επισκεφθεί το χώρο και γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση) και πέρα από την αυτονόητη προστασία των σπιτιών, θα πρέπει να κληθούν επιστήμονες και να εξετάσουν το φαινόμενο αυτό για να καταλάβουμε τι έγινε. Οι κάτοικοι μάλιστα βάζουν το θέμα της διάγνωσης του φαινομένου ως πρώτη προτεραιότητα, για να ξέρουν τι γίνεται κάτω από τα πόδια τους και αν μπορούν να συνεχίσουν να μένουν εκεί.

Το πλήρες κείμενο του επιχειρησιακού του,  προγράμματος, δημοσίευσε στην Ιστοσελίδα του, ο  Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 14  Μαρτίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις πετυχημένες παραστάσεις της παγκοσμίου φήμης όπερας με το αριστουργηματικό έργο του Verdi «Ernani» που μεταδίδεται από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ το Σάββατο στις 19:55 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Την  Κυριακή στις 7 το βράδυ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου. ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού  και Περιβάλλοντος - «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Η ‘Λουτράκι Α.Ε.’ και ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, συνδιοργανώνουν, εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζηδάκη. Παράλληλα Θα παρουσιάζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Παιδική χορωδία καθώς και τη μικτή χορωδία του Δήμου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
+++++++

Με ομολόγα αξίας 81 δις. ευρώ θα συμμετάσχουν τα 30 μέλη του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου στο Ελληνικό πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. 8 Ασφαλτικά ταμεία δέχτηκαν την απομείωση των ομολόγων τους, 6 είπαν όχι.

Η συμμετοχή θα ξεπεράσει κατά πολύ το 75% εκτίμησε στο Ρόιτερ στέλεχος του υπουργείου οικονομικών.

Καταστροφή για την Ελλάδα αν δεν διασωθεί το Τραπεζικό της σύστημα, τόνισε από την Ιταλία ο Γερμανός υπουργός οικονομικών.

Υπό τη νέα του σύνθεση συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο.

Ερώτηση Παπαδημούλη στη Βουλή για την προμήθεια έξι φρεγατών εν μέσω κρίσης, «Χρεώνουν επιπλέον τους Έλληνες»

Το 50% της περιουσίας του ασφαλιστικού ταμείου ΑΣΠΙΣ δεσμεύει υπέρ του δημοσίου το υπουργείο οικονομικών, καθιστά έτσι αδύνατη τη ρευστοποίηση μέρος της περιουσίας της εταιρείας προς όφελος  των εργαζομένων και των ασφαλισμένων της  

48ωρη πανελλαδική απεργία εχει εξαγγείλει από σήμερα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, δεν συμμετέχουν οι Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά.

Αγωγές για μη καταβολή δεδουλευμένων θα καταθέσουν οι δικαστικοί υπάλληλοι, άτυπη αναστολή κινητοποιήσεων

Δικογραφία σε βάρος 8 ατόμων σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου για τα επεισόδια κατά την παρέλαση για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί ο Πράσινος Δακτύλιος στην Αθήνα, ελευθέρας για τα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας

Επίθεση των Ανώνυμους στην ιστοσελίδα του Βατικανού, δήλωσαν ότι θέλουν να τιμωρήσουν τη διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της.

Στη μαρτυρική συνοικία της Χομς εισήλθε η Ερυθρά Ημισέληνος, οι κάτοικοι έχουν φύγει...

Βαριές καταδίκες για διασπορά φημών σε στελέχη της αντιπολίτευσης στο Ιράν, υπό ασφυκτικό έλεγχο

Επιμένει ο Σαρκοζί στην απόφαση να υπάρξει νόμος για την αρμενική γενοκτονία, παρασημοφόρησε Αρμένιο βετεράνο

Πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και πάλι ο Μεξικάνος Κάρλος Σλιμ, στα 69 δισ. δολάρια η περιουσία του

Ιστορική πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίνγκ, η Κυπριακή ομάδα επικράτησε με 4-3 την Λυόν στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τους 8 την διοργάνωσης. 

Νεφώσεις, με Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους  4 – 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου