Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 12-3-2012 / 07.30 π.μ….. Μετά την επιτακτική ανάγκη οργάνωσης κοινών δράσεων σε όλο το νομό (και όχι μόνο) για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας που μας έχουν επιβάλει. Απόψε στις 7μιση το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, θα γίνει συνέλευση της νεοσυσταθείσας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» για να συζητηθούν οι πρώτες δράσεις της Πρωτοβουλίας. Καλούνται όλοι οι πολίτες της Κορινθίας που θέλουν να αντισταθούν, να σταθούν αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους τους και να ανατρέψουν αυτή την πολιτική να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις δράσεις της Πρωτοβουλίας. Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ανάλογη συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.. Μη λείψει κανείς απόψε. Έλα κι εσύ!!! Σε χρειάζεσαι.......


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μετά την επιτακτική ανάγκη οργάνωσης κοινών δράσεων σε όλο το νομό (και όχι μόνο) για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας που μας έχουν επιβάλει. Απόψε στις 7μιση το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, θα γίνει συνέλευση της νεοσυσταθείσας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»   για να συζητηθούν οι πρώτες δράσεις της Πρωτοβουλίας. Καλούνται όλοι οι πολίτες της Κορινθίας που θέλουν να αντισταθούν, να σταθούν αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους τους και να ανατρέψουν αυτή την πολιτική να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και τις δράσεις της Πρωτοβουλίας. Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ανάλογη συγκέντρωση στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.. Μη λείψει κανείς απόψε. Έλα κι εσύ!!! Σε χρειάζεσαι...

Τροποποιούνται από σήμερα τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στα τμήματα Χαλκίδα Πειραιά και Αεροδρομιο Άνω Λιόσια και Κιάτο, λόγο εργασιών στο Δίκτυο. Δεν θα εκτελούνται τα 2 τελευταία δρομολόγια προς Κιάτο και αντίστροφα.

Με μοναδικό θέμα «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού έτους 2010: α/ Δήμου Ευρωστίνης β/ Δήμου Ξυλοκάστρου», στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη στις  4  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας (οστεοπόρωση) σε γυναίκες και άντρες του Δήμου. Στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, την Πέμπτη 9 το πρωί με 4 το απόγευμα και την Παρασκευή 9 το πρωί με 7 το βράδυ και στο ΚΑΠΗ Δερβενίου το Σάββατο και την Κυριακή 9 το πρωί με 4 το απόγευμα . Πληροφορίες – Ραντεβού, Ξυλόκαστρο : 2743028235 κ. Γεωργία Μαντζίκου και Δερβένι : 2743360101 κ. Κατερίνα Ρωμηού

Με ανώτατο αριθμό δόσεων τις 60 και κατώτατη μηνιαία καταβολή τα 100 ευρώ, θα μπορούν να εξοφλούν τα χρέη τους προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) οι δημότες και οι επιχειρήσεις με οφειλές έως 10.000 ευρώ και έως 75.000 ευρώ αντιστοίχως. Αυτό ορίζεται από διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και η οποία ακολουθεί το μοντέλο που ισχύει και στο Δημόσιο για αντίστοιχες περιπτώσεις.
++++++++++

Την τελική έγκριση για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας με την αποδέσμευση 130 δισεκ. ευρώ, δίνουν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ, οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης.

Την Πέμπτη συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ, προκειμένου να αποφασίσει το ύψος της χρηματοδοτικής στήριξης που θα παρέχει στην Ελλάδα

Αναμένεται σήμερα στην Αθήνα ο Επικεφαλής, πρωθυπουργεύων,  της ομάδας δράσης Χόρστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να παρουσιάσει την έκθεση προόδου για τη χώρα μας, μετά την έγκριση της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η διυπουργική επιτροπή υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με θέμα τα  μέτρα για την αντιμετώπιση τυχόν αντιδράσεων την 25η Μαρτίου.

Ετοιμάζεται προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ καταγγέλλει η Αλέκα Παπαρήγα, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Δραματική αύξηση έως και 300% σε ληστείες, κλοπές και διαρύξεις, που ξεπέρασαν τις 100 000, καταγράφηκε το 2011σε σχέση με το 2010, συμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.
 
Την ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος από το Δίστομο

Κατά της συγκυβέρνησης ο Σαμαράς, ζητά ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, «Χρειάζομαι τα χέρια λυμένα»

Μόνος υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ποινικές διώξεις σε βάρος των αδελφών Ψωμιάδη για αναθέσεις νομαρχιακών έργων

Αντίο Σένγκεν χωρίς μεταρρύθμιση λέει ο προεκλογικός Σαρκοζί, φλερτ με την αντιμεταναστευτική δεξιά

Μήνυμα στις ευρωπαϊκές ηγεσίες για το Δημοσιονομικό Σύμφωνο στέλνει ο Ολάντ. «Θα πρέπει να με ακούσουν»

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη, όταν η φωτιά ξεκίνησε σε υπόστεγο κατασκευής ενός ξενοδοχείου.

Δολοφονικό αμόκ Αμερικανού στρατιώτη στο Αφγανιστάν, σκότωσε 16 αμάχους, φόβοι για έκρηξη οργής μετά το μακελειό, υπόσχονται τιμωρία οι ΗΠΑ.

Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πραγματοποίησαν επιθέσεις  στην Αμπιάμ της Υεμένης, προπύργιο της Αλ Κάιντα στη χώρα.

«Δύσκολη η συμφωνία για τέλος της αιματοχυσίας» στη Συρία, παραδέχεται ο Κόφι Ανάν, Νέες συνομιλίες με τον Άσαντ

Χρυσό μεταλλείο για την Ελλάδα στο ύψος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της  Κωνσταντινούπολης,  ο  Δημήτρης Χονδροκούκης με άλμα 2 μετρά και 33 εκατοστά.

Με 2-0 ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ και 3-0 νίκησε ο Ολυμπιακός τον Άρη. 

Βροχες  με Βορειοανατολικούς, ανέμους  3 – 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου