Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τρίτη 20-3-2012 / 07.30 π.μ….. Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μεταξύ άλλων αναβλήθηκε η Ψήφιση του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης». Το θέμα θα διερευνήσει Επιτροπή που συστήθηκε με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων, ενώ αναβλήθηκε επίσης μετά από μακρά συζήτηση η «Έγκριση κατασκευής κινητών διαχωριστικών ενιαίας μορφής στα πλαίσια της ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της πόλης του Ξυλοκάστρου»…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μεταξύ άλλων αναβλήθηκε η Ψήφιση του «Επιχειρησιακού  Προγράμματος Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης». Το θέμα θα διερευνήσει Επιτροπή που συστήθηκε με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων, ενώ  αναβλήθηκε επίσης μετά από μακρά συζήτηση η «Έγκριση κατασκευής κινητών διαχωριστικών ενιαίας μορφής στα πλαίσια της ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της πόλης του Ξυλοκάστρου»

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας συνάντηση εργασίας στο πλαίσιο επίσκεψης της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  του Ισραήλ, κας. Orit Noked  και σε Κορινθιακές επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται στην πρωτογενή παραγωγή, με σκοπό την  προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες για την αγροτική ανάπτυξη

Η «Κιβωτός Των Παιδιών - Ελλάδα» σε συνεργασία με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη τον 6ο κατά σειρά μαζικό εμβολιασμό στον οικισμό των Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας. με την εθελοντική συνεργασία των παιδιάτρων Μαργαρίτας Μπίτση - Παπαφωτίου  και Μπετίνα Σίντερ- Φιλάνδρα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει στις 23, 24 και 25 Μαρτίου  το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Δ. Ελλάδας & Ιονίου για παιδιά από 7 έως 15 ετών με σκάφη τύπου OPTIMIST, καθώς και το Περιφερειακό Κύπελλο Ν.Δ. Ελλάδος & Ιονίου για παιδιά από 12 έως 18 ετών με σκάφη τύπου LASER. Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση για την Περιφέρειά μας, στα πλαίσια της οποίας αναμένεται να φτάσουν στο Κιάτο περίπου 180 αθλητές από 20 ναυτικούς ομίλους από την Κέρκυρα έως το Γύθειο, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, γονείς και άλλους παράγοντες.
++++++++++

Δεκτή η νέα δανειακή σύμβαση από την Επιτροπή Οικονομικών, σήμερα στην Ολομέλεια, «Ναι» από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στο δέσιμο χειροπόδαρα της χωράς και στο ξεπούλημα στους Τοκογλύφους

Με σύνθημα "όχι" στη δανειακή σύμβαση δε θα ζήσουμε με αλυσίδες», το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του, σήμερα, η συγκέντρωση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος στις 18.30, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα και στη Θεσσαλονίκη στις 19.00, στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις οργανώνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Επίθεση στους προέδρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως «Σαμαράς και Βενιζέλος, τα συνεταιρικά του μνημονίου, έχουν ήδη ράψει κοστούμι 15 δισ. ευρώ για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και θα το εφαρμόσουν

Η Ελληνική οικονομία εχει εισέρθει σε στέρεο έδαφος και σε νέα φάση εξαιρετικών προοπτικών, δήλωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν περιθώρια για ευαρεστήσεις του παρελθόντος ότι το σύστημα  που παράγει ευημερία με ελλείμματα και χρέη θα διατηρείτε επ άπειρον, τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας με στόχο την άντληση ενός δισεκ. προχώρα σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης  Δημοσίου Χρέους.

Την παραίτησή του από την κυβέρνηση υπέβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς, εν όψει και των εκλογών

Σχέδιο νόμου για μικρότερο κράτος κατατέθηκε στη Βουλή, αναδιοργανώνονται 11 υπουργεία

Ανοικτό το θέμα των φωτοβολταϊκών της Εκκλησίας στην Πεντέλη μετά το Υπουργικό, διαφωνία εξέφρασε ο Σωκράτης Ξυνίδης,

Συνεδριάζει σήμερα η  Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. Αντιδράσεις από φορείς της αγοράς και κόμματα για τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες  απεργίες.

Βαριές κατηγορίες για 2 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον των 23 ατόμων που συνελήφθεισαν στα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη φέρεται να δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο, ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες  αυτών που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Σε πρώην στρατόπεδο στην Κοζάνη θα μεταφερθούν χίλιοι μετανάστες, φρουρούμενο από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνταράσσει τη Γαλλία η τυφλή αντισημιτική βία στην Τουλούζη  που εκτυλίχθηκε στο εβραϊκό σχολείο Οζάρ Χατοράχ με θύματα τρία παιδιά και ένα ραβίνο, προβληματισμός και φόβος

Σε καθημερινή δίωρη κατάπαυση του πυρός στη Συρία καλεί η Ρωσία, εν μέσω διαρκούς αιματοχυσίας

Επίθεση με όλμους κατά προσφυγικού καταυλισμού στη Σομαλία, έξι τα θύματα, μεταξύ τους και παιδιά:

Χιονοστιβάδα παρέσυρε στο θάνατο πέντε τουρίστες στη Νορβηγία, παγιδεύτηκαν στο χιόνι

Τοπικές νεφώσεις με Δυτικούς,  Νότιους ανέμους  2 –3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου