Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τρίτη 27-3-2012 / 07.30 π.μ….. Σε αποκλεισμό των γραφείων των Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου και Κιάτου για μερικές ώρες προχώρησαν χθες το πρωί πολίτες, έμποροι, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες με την Πρωτοβουλία Πολιτών Κορινθίας. Με την κίνηση αυτή εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση για τα εξοντωτικά μέτρα, τον στραγγαλισμό του Ελληνικού Εμπορίου, τον αφανισμό των επιχειρήσεων και τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης της Ελλάδας…….

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σε αποκλεισμό των γραφείων των Δ.Ο.Υ. Ξυλοκάστρου και Κιάτου για μερικές ώρες  προχώρησαν χθες το πρωί πολίτες, έμποροι, εκπαιδευτικοί  και επαγγελματίες  με την Πρωτοβουλία Πολιτών Κορινθίας. Με την κίνηση αυτή εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση για τα εξοντωτικά μέτρα, τον στραγγαλισμό του Ελληνικού Εμπορίου, τον αφανισμό των επιχειρήσεων και τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης της Ελλάδας.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  4μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π. Ε. Κορινθίας σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ, τον Ε.Λ.Γ.Ο. Δήμητρα  και τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα  στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ημερίδα με θέμα: «ο ιός της Τριστέτσας των εσπεριδοειδών (CTV) Μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης και εξάλειψη της ασθένειας»
++++++++++

Απεσύρθη το νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Οργανισμούς που ειχε  ηδη εισαχτεί στην Ολομέλεια της Βουλής, υπό το φόβο καταψήφισης.

Ειδική υπηρεσία κατεδάφισης αυθαίρετων υπό την εποπτεία των επιθεωρητών περιβάλλοντος, προβλέπει τροπολογία που περιλαμβάνεται στο Νέο Οικοδομικό Κανονισμό

Ριζική αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ε.Ε και όχι απλώς από την Ευρωζώνη, προκρίνει το Κομουνιστικό Κόμμα, ως καλύτερη διέξοδο από την κρίση.  Αυτό δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ

1000 νέες θέσεις εργασίας  θα δημιουργηθούν σε κάθε περιφέρεια από τα νέα Κέντρα Κράτησης Παρανομών Μεταναστών, συμφωνα με το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αντιρρήσεις από τις τοπικές κοινωνίες, άρχισαν οι αντιδράσεις

Ανοιχτό σε αλλαγές το νομοσχέδιο για τα Ταξί, δήλωσε ο υπουργός μεταφορών Μάκης Βορίδης, μετά τις αντιδράσεις  που προκληθήκαν, ακόμα και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Πρώτες μειώσεις στους μισθούς των Ιταλών λόγω της νέας φορολογίας Μόντι, τα μέτρα στην πράξη

Αγωγή κατά της Γαλλίας θα ασκήσει ο πατέρας του κατά συρροή δολοφόνου Μωχάμετ Μπερά, τον οποίο σκότωσε η Γαλλική αστυνομία.

Στην Κούβα για να υπερασπιστεί την Καθολική Εκκλησία έφτασε ο Πάπας, μικρές οι προσδοκίες
  
Για μετά τις αμερικανικές εκλογές παραπέμπονται τα καυτά θέματα με τη Ρωσία, «Έξτρα χρόνο» ζητά ο Ομπάμα

Υπό δικαστική έρευνα ο Στρος-Καν για την υπόθεση των ροζ πάρτι στη Λιλ, επιμένει στην αρχική γραμμή

Τοπικές νεφώσεις  με ασθενή βροχή και Βορειοανατολικούς,  Νοτιοανατολικούς  ανέμους  3 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου