Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τρίτη 13-3-2012 / 07.30 π.μ….. Οι δημιουργοί του Debtocracy διοργανώνουν στο Gagarin 205, Λιοσίων 205 στην Αθήνα μεγάλη συναυλία ενίσχυσης για την νέα τους παραγωγή με τίτλο CATASTROIKA, όπου θα ενώσουμε την γκαντεμιά μας αλλά και τον κινηματογράφο με τη μουσική. Ο B.D Foxmoor (Active Member) συναντά για πρώτη φορά τον Σπύρο Γραμμένο μαζί με τους Illegal Operation και τους Dagobah System. Στα πλατό ο παραγωγός του Best 92,6 Γιώργος Καμπούρης. Όπως και το Debtocracy, το οποίο είδαν τουλάχιστον 2 εκ. θεατές σε όλο τον κόσμο, το CATASTROIKA θα διατίθεται δωρεάν και στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των θεατών. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 Είσοδος 5 ευρώ…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Οι δημιουργοί του Debtocracy διοργανώνουν στο Gagarin 205, Λιοσίων 205 στην Αθήνα  μεγάλη συναυλία ενίσχυσης για την νέα τους παραγωγή με τίτλο CATASTROIKA, όπου θα ενώσουμε την γκαντεμιά μας αλλά και τον κινηματογράφο με τη μουσική. Ο B.D Foxmoor (Active Member) συναντά για πρώτη φορά τον Σπύρο Γραμμένο μαζί με τους Illegal Operation και τους Dagobah System. Στα πλατό ο παραγωγός του Best 92,6 Γιώργος Καμπούρης. Όπως και το Debtocracy, το οποίο είδαν τουλάχιστον 2 εκ. θεατές σε όλο τον κόσμο, το CATASTROIKA θα διατίθεται δωρεάν και στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των θεατών. Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 Είσοδος 5 ευρώ

Επιστολη σχετικά με την «Έξαρση Κλοπών και διαρρήξεων στο Δήμο» απέστειλε  προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη και άλλους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Αντώνης Κλαδούχος,. Η επιστολη στην οποία  γίνεται αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο,  καταλήγει ως εξής, «Πιστεύουμε ότι είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί το Α.Τ. Ξυλοκάστρου με επιπλέον προσωπικό και να επαναλειτουργήσει το Α.Τ Δερβενίου ώστε να είναι δυνατή η περιπολία και η αστυνόμευση καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.»

Με μοναδικό θέμα «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού έτους 2010: α/ Δήμου Ευρωστίνης β/ Δήμου Ξυλοκάστρου», στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Μια μικρή αντιπροσωπεία από τον οικισμό των Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας μαζί με εκπροσώπους  από την «Κιβωτό Των Παιδιών» επισκέφτηκαν χθες  δημόσιες υπηρεσίες της Κορίνθου (ΔΕΗ, ΔΕΥΑ, ΔΗΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) και παρέδωσαν επιστολή υπογεγραμμένη από οικογενειάρχες του οικισμού, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν έργο εκεί, και αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολη τους. «Ζητάμε λίγα και αυτονόητα πράγματα. Το δικαίωμα στο νερό, το δικαίωμα στην εργασία και την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εμάς και τις οικογένειές μας μια καλύτερη ζωή.» 

Για 2 μήνες περίπου, εκτός της περιόδου  του Πάσχα, λόγο εργασιών στο Δίκτυο, δεν θα εκτελούνται τα 2 τελευταία δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προς Κιάτο και αντίστροφα.

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  4  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας (οστεοπόρωση) σε γυναίκες και άντρες του Δήμου. Στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, την Πέμπτη 9 το πρωί με 4 το απόγευμα και την Παρασκευή 9 το πρωί με 7 το βράδυ και στο ΚΑΠΗ Δερβενίου το Σάββατο και την Κυριακή 9 το πρωί με 4 το απόγευμα . Πληροφορίες – Ραντεβού, Ξυλόκαστρο : 2743028235 κ. Γεωργία Μαντζίκου και Δερβένι : 2743360101 κ. Κατερίνα Ρωμηού

Με ανώτατο αριθμό δόσεων τις 60 και κατώτατη μηνιαία καταβολή τα 100 ευρώ, θα μπορούν να εξοφλούν τα χρέη τους προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) οι δημότες και οι επιχειρήσεις με οφειλές έως 10.000 ευρώ και έως 75.000 ευρώ αντιστοίχως. Αυτό ορίζεται από διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και η οποία ακολουθεί το μοντέλο που ισχύει και στο Δημόσιο για αντίστοιχες περιπτώσεις.
++++++++++

Στο 117 του ΑΕΠ θα μειωθεί το Ελληνικό χρέος το 2020 χάρις στην επιτυχή ανταλλαγή των ομολόγων, προέβλεψε το χθεσινό Γιούρωγκρουπ

Ανόητο διάλογο χαρακτήρισε τα περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη,  ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ

Σήμερα αναμένεται να εγκριθεί  από την Κομισιον  η 2η τριμηνιαία έκθεση της ομάδας δράσης για την Ελλάδα. Συνάντηση με τον επικεφαλής της ομάδας Χόρσε Ράιχενμπαχ, θα έχει το σήμερα  η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τέλος ακινησίας στα σκάφη αναψυχής, από 10 έως 100 ευρω, ανάλογα με το μήκος τους, προβλέπει, κοινή υπουργική απόφαση.

Κανονικά οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, αλλά με ενισχυμένη περιφρούρηση, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης

Έως τις 14 Μαΐου θα πρέπει να έχουν υπογραφεί νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, εφόσον έχουν λήξει, διευκρινίζει εγκύκλιος του αρμόδιου υπουργείου εργασίας.

Διαψεύδει το ΥΕΘΑ τα περί νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις, «Δεν υφίσταται σήμερα ζήτημα»

Από το κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, κηδεύεται στις 3 μετά το μεσημέρι η Δόμνα Σαμίου

Εμπρησμός Τεμένους το βραδυ στις Βρυξέλες, νεκρός ο Ιμάμης

Εντός των ημερών η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά στην Ιταλία, στήριξη προς τους ανέργους

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Σαρκοζί ότι χρηματοδοτήθηκε από τον Μουαμάρ Καντάφι, αποκαλύψεις σε ιστοσελίδα

Σκηνικό βίας στη Μέση Ανατολή με αιματηρές επιδρομές και ρουκέτες, εκκλήσεις αυτοσυγκράτησης

Καμία αλλαγή στην αποχώρηση από το Αφγανιστάν λένε οι ΗΠΑ μετά τη σφαγή, ως το 2014 στη χώρα

Αποφάσεις για τη Συρία καλείται να λάβει και πάλι το Συμβούλιο Ασφαλείας, διχασμένα και πάλι τα μέλη.

Νεφώσεις τοπικες βροχές  με Βόρειους, Δυτικούς ανέμους  3 – 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου