Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δευτέρα 26-3-2012 / 07.30 π.μ….. Θλίψη και οργή χθες από τις Καγκελόφραχτες παρελάσεις ενώπιων Καραγκιόζηδων που παριστάνουν τους Κυβερνώντες. Ούτε στην εποχή της χούντας δεν ειχε συμβεί κατι τέτοιο, ακόμα και Ελεύθεροι Σκοπευτές τοποθετήθηκαν στις ταράτσες των κτιρίων και της Βουλής στην πλατεία Συντάγματος, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για τυχών μελλοντικές αντιδράσεις, συνεπικουρούμενοι από τα κανάλια της προπαγάνδας. Έτριζαν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και των άλλων Ηρώων του 1821, ακούγοντας τον πρόεδρο Παπούλια να μιλά για εθνική αξιοπρέπεια και να μην ζωντανεύει ο άγνωστος στρατιώτης να του ρίξει κατακέφαλα την ασπίδα! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Θλίψη και οργή χθες από τις Καγκελόφραχτες παρελάσεις ενώπιων Καραγκιόζηδων που παριστάνουν τους Κυβερνώντες. Ούτε στην εποχή της  χούντας δεν ειχε συμβεί κατι τέτοιο, ακόμα και Ελεύθεροι Σκοπευτές τοποθετήθηκαν  στις ταράτσες των κτιρίων και της Βουλής  στην πλατεία Συντάγματος, προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για τυχών  μελλοντικές αντιδράσεις, συνεπικουρούμενοι από τα κανάλια της προπαγάνδας. Έτριζαν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και των  άλλων  Ηρώων του 1821, ακούγοντας τον πρόεδρο  Παπούλια να  μιλά για εθνική αξιοπρέπεια και να μην  ζωντανεύει ο άγνωστος στρατιώτης να του ρίξει κατακέφαλα την ασπίδα! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

Διαδηλώσεις αντίστασης έγιναν χθες και σε όλη την Κορινθία. Στο Ξυλόκαστρο η υποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή και το μπλοκ των διαδηλωτών καταχειροκροτήθηκε. Σήμερα Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, καλεί όλους τους πολίτες της Κορινθίας να συμμετέχουν στις καταλήψεις των εφοριών του νομού από τις 8:00πμ. Μαζί με εργαζόμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, άνεργους και αγρότες του νομού κινητοποιούμαστε και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Έλα κι εσύ λοιπόν. Σε χρειάζεσαι…

100 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Βρυσούλες Ξυλοκάστρου. Η φωτιά δεν ήταν κοντά σε σπίτια και εκτός από την Π.Υ Κιάτου εκλήθησαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από την Περιφέρεια, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση δύο πυροσβεστικών αεροπλάνων!

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  4μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π. Ε. Κορινθίας σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ, τον Ε.Λ.Γ.Ο. Δήμητρα  και τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα  στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ημερίδα με θέμα: «ο ιός της Τριστέτσας των εσπεριδοειδών (CTV) Μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης και εξάλειψη της ασθένειας»
++++++++++

Κλιμάκιο της τρόικας αναμένεται σήμερα στην Αθήνα με σκοπό την εξειδίκευση του πακέτου μέτρων ύψους 11.5 δισεκ. ευρώ η 5.5% του ΑΕΠ, που πρέπει να ληφθούν για τη διετία 2013, 2014 με στόχο την μείωση του ελλείμματος και τη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων.

Η αύξηση πόρων των μηχανισμών στήριξης της Ευρωζώνης θα καθησυχάσει τις αγορές που δεν πιστεύουν πως η κρίση εχει τελειώσει, εκτιμά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Φόκους.

Στήριξη από τον Πορτογάλο πρωθυπουργό στον Αντώνη Σαμαρά στη χθεσινή τους συνάντηση

Οι ρυθμίσεις για τα ταξί συζητούνται σήμερα στο αρμόδιο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, μετά τη διαφωνία Ραγκούση

Διευρυμένη σύσκεψη για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού συγκαλεί σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Προσαγωγές, συληψεις, ένταση, μικροεπεισόδια και ματαιώσεις παρελάσεων ήταν τα χαρακτηριστικά του εορτασμού της Εθνικής Επετείου σε πολλές πόλεις της χώρας.

Σε ισχύ η θερινή ώρα από χθες τα ξημερώματα, μία ώρα μπροστά οι δείκτες

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Άγγελα Μέρκελ κέρδισε τις εκλογές στο κρατίδιο Σάαρ, συγκεντρώνοντας το 35.1%  συμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, στη 2η θέση με 30.5% οι Σοσιαλδημοκράτες  και έκπληξη από το κόμμα των Πειρατών που εισέρχονται στη Βουλή για πρώτη φορά με περίπου 7.5%

Στη δικαιοσύνη παραπέμπεται ο αδελφός του 23χρονου που σκότωσε επτά άτομα στη Γαλλία, δήλωσε «υπερήφανος» για τις πράξεις του αδελφού του.

Την αποστρατικοποιημένη ζώνη Βορείου και Νοτίου Κορέας επισκέφθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα, αυστηρό μήνυμα στην Πιονγκγιάνγκ

«Τελευταία ευκαιρία για τη Συρία» η πρωτοβουλία Άναν λέει η Ρωσία, έκκληση για διάλογο και με τις δύο πλευρές

Αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού στο Αφγανιστάν έδωσαν οι ΗΠΑ, συγγενείς θα καταθέσουν στη δίκη

Επεισόδια σε διαδήλωση εργατών στο Μπαγκλαντές με αίτημα την αύξηση μισθών, ενενήντα λεπτά του ευρώ για ένα μπλουζάκι ο μισθός τους.

Με 7-2 νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός, στα υπόλοιπα παιχνίδια ΑΕΚ Παναιτωλικός 1-0, Κέρκυρα ΠΑΟΚ 0-4, ΠΑΣ Γιάννενα Εργοτέλης 1-1 και  Δόξα Δράμας Λεβαδειακός 0-2

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  2 –5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++`

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου