Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη 28-2-2017/07.30 πμ…. Με μοναδικό θέμα, 1.Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έτους 2015, στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος στο Ξυλόκαστρο. Θα ακολουθήσει κανονική συνεδρίαση στις 9 το βράδυ με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα θέματα: 1.- Εκλογή αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου μετά από παραιτήσεις. 2. Έγκριση μείωσης δημοτικών φόρων ή τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες….


Με μοναδικό θέμα, 1. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έτους 2015, στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε στις  8   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος στο Ξυλόκαστρο. Θα ακολουθήσει κανονική συνεδρίαση στις 9 το βράδυ με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και τα θέματα:   1.- Εκλογή αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου μετά από παραιτήσεις. 2. Έγκριση μείωσης δημοτικών φόρων ή τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Το ΑΤΜ της Alpha Bank καθώς και ένα κατάστημα απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Αρχαία Κόρινθο ανατίναξαν  άγνωστοι. Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη και σήκωσε στο πόδι όλη τη γειτονιά, ενώ προκάλεσε σοβαρές ζημιές και στο εσωτερικό του καταστήματος που είναι τοποθετημένο το ΑΤΜ. H λεία των ληστών περί τα 15000 €  Ο τρόπος που άνοιξαν το ΑΤΜ ήταν αυτός  με την ανάφλεξη, αφού το γέμισαν με γκάζι, από μακριά με φιτίλι.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, Κολιάτσου 112 στην Κόρινθο, ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός «ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ. ΠΕ.» διοργανώνει, ομιλία/συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνου Δανέζη με θέμα "Στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού - τα Πρώτα βήματα". Θα ακολουθήσει συζήτηση. Είσοδος ελεύθερη!

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 από ώρα 09:30-10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Λ. Φραντζή 2 - Ξυλόκαστρο) φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συκιάς, εντός του αισθητικού δάσος "Πευκιάς". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη διακήρυξη από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου τηλ. 2743 360244). Επίσης μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.
+++++++++++++


Στη χώρα μας σήμερα οι Θεσμοί - τοκογλύφοι για διαπραγματεύσεις, προκειμένου να κλείσουν τα εκκρεμή ζητήματα και να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση. Το κυβερνητικό επιτελείο στοχεύει σε συμφωνία έως τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις 20 Μαρτίου.

Την ανάγκη να διασφαλιστεί πως το πακέτο μεταρρυθμίσεων που αναμένεται να συμφωνηθεί τις επόμενες μέρες μεταξύ των Θεσμών και της Ελλάδας θα είναι «ισορροπημένο» και θα περιλαμβάνει επίσης «μέτρα στήριξης της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της κοινωνικής συνοχής» υπογραμμίζει ο Πιέρ Μοσκοβισί

Η ΝΔ δεν θα ψηφήσει νέα δημοσιονομικά μέτρα, ούτε δήθεν διαρθρωτικές αλλαγές, ξεκαθάρισε ο Χρίστος Σταικούρας

«Η Ιταλία, η Ελλάδα και η Γαλλία χρειάζονται περισσότερη βοήθεια στον τομέα της ανεργίας, αλλά και στο μεταναστευτικό. Δεν είναι δυνατόν, πλέον, να υπάρχει μια ευρωπαϊκή πολιτική εις βάρος μίας άλλης χώρας», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

Ανεγκέφαλη και εγκληματική πράξη, χαρακτήρισε το υπουργείο εξωτερικών, την επίθεση νεαρών στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Την επίθεση καταδίκασαν τα πολιτικά κόμματα.

Έως τις 17 Μαρτίου η προθεσμία καταβολής εισφορών Ιανουαρίου 2017 για Αγρότες, Αυτοαπασχολούμενους και Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς. Έτσι, ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες αύριο και την Παρασκευή, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ

Σεισμική δόνηση 4 ρίχτερ λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα 39 χιλιομ. Βορειοδυτικά της Μυτιλήνης.

Στην Τουρκία προφυλακίστηκε ο ανταποκριτής της Γερμανικής εφημερίδας Ντιβέλτ, ο οποίος κατηγορείται για διασπορά προπαγάνδας υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης και για υποκίνηση σε βία και μίσος. Η είδηση της προφυλάκισης είναι πικρή και απογοητευτική, δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Οι ιρακινές δυνάμεις κατέλαβαν  τη νοτιότερη γέφυρα του ποταμού Τίγρη που παρέχει πρόσβαση στο δυτικό τμήμα της Μοσούλης, στην ένατη ημέρα των επιχειρήσεών τους για την ανακατάληψη της πόλης και την εκδίωξη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Αίθριος καιρός,  με  Βορειοδυτικούς,  Δυτικούς  ανέμους  1 - 2  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου