Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τρίτη 21-2-2017/07.30 πμ…. Τα έδωσαν πάλι όλα και πανηγυρίζουν…. Με επωδό «ούτε ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ευρώ λιτότητα» .. Και θα προνομοθετήσουν νέα μέτρα (αντισυνταγματικό μας έλεγαν μέχρι χθες) και θα τα πάρουν πάλι από τους μη έχοντες… Ο Ντάισεμπλουμ ήταν ξεκάθαρος, Δεν υπάρχει πολιτική συμφωνία. Οι θεσμοί (τοκογλύφοι) θα έρθουν για Αφορολόγητο, Συνταξιοδοτικό, Εργασιακά, όσο για τη μείωση χρέους μετά το 2018 εάν και εφ όσον… Δηλαδή μας λένε θα κόψουμε αφορολόγητο και συντάξεις… αλλά ξέρεις θα ισοφαρίσουμε αυτά (τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ) που θα σας πάρουμε με κάποιο λιγότερο ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ. Το αφορολόγητο ποιοι το έχουν τα γνωστά υποζύγια, μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες κλπ.…. Όσο για το παραμύθι μείωση χρέους (μεσοπρόθεσμα) και αυτό πάει στις καλένδες... μετά το 2018 εάν και εφόσον… Ντροπή Ντροπή Ντροπή…. Ώρα να τους στείλουμε… καιρός να σηκωθούμε από τους καναπέδες….


Τα έδωσαν πάλι όλα και πανηγυρίζουν…. Με επωδό «ούτε ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ευρώ λιτότητα» .. Και θα προνομοθετήσουν νέα μέτρα (αντισυνταγματικό μας έλεγαν μέχρι χθες) και θα τα πάρουν πάλι από τους μη έχοντες… Ο Ντάισεμπλουμ ήταν ξεκάθαρος, Δεν υπάρχει πολιτική συμφωνία. Οι θεσμοί (τοκογλύφοι) θα έρθουν για Αφορολόγητο, Συνταξιοδοτικό, Εργασιακά, όσο για τη  μείωση χρέους μετά το 2018 εάν και εφ όσον…  Δηλαδή μας λένε θα κόψουμε αφορολόγητο και συντάξεις… αλλά ξέρεις θα ισοφαρίσουμε αυτά (τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ) που θα σας πάρουμε με κάποιο λιγότερο ΕΝΦΙΑ,  ΦΠΑ  κλπ.  Το αφορολόγητο ποιοι το έχουν τα γνωστά υποζύγια, μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες κλπ.…. Όσο για το παραμύθι μείωση χρέους (μεσοπρόθεσμα) και αυτό πάει στις καλένδες... μετά το 2018  εάν και εφόσον… Ντροπή Ντροπή Ντροπή…. Ώρα να τους στείλουμε… καιρός να σηκωθούμε από τους καναπέδες….

«Σύμφωνα με Απόφαση του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας διατίθενται είκοσι πετρελαιοκίνητα διπλοκάμπινα ημιφορτηγά οχήματα σε Δασαρχεία ανά τη χώρα. Δύο από αυτά τα οχήματα διατίθενται στα Δασαρχεία Κορίνθου και Ξυλοκάστρου.... Με αυτή τη θετική εξέλιξη υλοποιείται ένα δίκαιο και σημαντικό αίτημα και αναβαθμίζονται οι δασικές υπηρεσίες της Κορινθίας». Αναφέρεται μεταξύ άλλων σε Δ.Τ. του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

«Εγκρίνουμε τον ΠΕΣΔΑ και νιώθουμε υπερήφανοι γιατί επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ακόμα μια φορά η πολιτική μας διορατικότητα και η ορθότητα του σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του κατά την έγκριση του ΠΕΣΔΑ  χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο

«Υλοποιώντας την απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ» αλλά και των συνελεύσεων που ακολούθησαν μετά από 16 μηνών θητεία, παραιτήθηκε και ο πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου Νίκου Δονάτος παραχωρώντας τη θέση του στο δεύτερο επιλαχόντα του περιφερειακού σχήματος Τζαμουράνη Γιώργο. Με την ορκωμοσία του ενώπιον του περιφερειάρχη τόνισε ότι ορκίζεται να αγωνιστεί για το καλό του λαού και του τόπου να είναι συνεπής στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις την ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο ΜΩΡΙΑ και να προασπίσει τα συμφέροντα του λαού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενάντια στις αντιλαϊκες πολιτικές κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ και της πλειοψηφίας του περιφερειακού Συμβουλίου. Με την παραίτηση αυτή τονίζουμε ότι το διαφορετικό ήθος της Αριστεράς, η συνέπεια λόγων και έργων, η μη προσκόλληση σε θέσεις ευθύνης και όποιας "εξουσίας" υπηρετείται και με την εναλλαγή σε αυτές…..» Αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.


Σήμερα  2η ημέρα 17:00 έως 21:00, το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με  τον Ελληνικό Οργανισμό Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) διοργανώνουν, στην Κόρινθο, Σεμινάριο με θέμα: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος και Εξαγωγικές Διαδικασίες». Εισηγητής στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις - παραγωγούς του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας και σε υποψήφιους επενδυτές με εξαγωγικό προσανατολισμό,  θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Δ/ντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Enterprise Greece.  Η είσοδος  θα είναι ελεύθερη. Παρακαλούνται, για την καλύτερη διοργάνωση,  να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο τηλ. 27410-24464-εσωτ. 911, κα Τσαμαντά) έως  17/2/2017


Πράσινο φως από το Γιούρωγκρουπ, επιστρέφουν οι θεσμοί – τοκογλύφοι  την επόμενη εβδομάδα.

Επιτεύχθηκε ο στόχος της κυβέρνησης για συμφωνία, χωρίς ούτε ένα ευρώ επιπλέον  λιτότητα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

Τα μέτρα που θα λειφθούν θα έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, καθώς θα υπάρχει ταυτόχρονη ψήφιση μέτρων και αντιμέτρων, δήλωσε ο Νίκος Παππάς

Οι αποφάσεις του Eurogroup  στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του, Αλέξη Τσίπρα. Η συνεδρίαση στις 6.30 σήμερα το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου.

Η επιστροφή των θεσμών συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες, λέει η ΝΔ

Όλοι αναγνωρίζουν το πόσο σημαντική είναι η συμφωνία, εκτός από τη ΝΔ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Την ανανέωση της θητείας του Κλάους Ρέγκλινγκ ως Διευθύνοντος Συμβούλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Την άποψη ότι υπάρχουν περιθώρια ανατροπής στη σύμβαση για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στην Fraport, διατύπωσαν χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Χανιά, οι ευρωβουλευτές, Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Σε συστράτευση κατά της ΕΚΤ καλεί ο Βαρουφάκης, μέσω του κινήματος του, καλεί τους πολίτες, να ζητήσουν την νομική γνωμοδότηση που έλαβε η ΕΚΤ το 2015 για κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό η τράπεζα δεν δικαιούται να αρνηθεί από τους Ευρωπαίους πολίτες την πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και διερωτάται τι φοβάται ο Μάριο Ντράγκι.

Από σήμερα μέχρι τις 2 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Προκαταρκτική έρευνα για τα δάνεια σε κόμματα και MME παρήγγειλε ο Άρειος Πάγος

24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ μεθαύριο  Πέμπτη

Πέντε άτομα σκοτώθηκαν  όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο έξω από τη Μελβούρνη, στην Αυστραλία.

Ο Βιτάλι Τσούρκιν, αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, βρέθηκε νεκρός στην Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ. Η ανακοίνωση δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του. Ο Τσούρκιν πέθανε μια ημέρα πριν τα 65α γενέθλιά του.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Ανατολικούς,  Νοτιοανατολικούς  ανέμους   3  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++++     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου