Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πέμπτη 7-7-2016 07.30 πμ….. Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '' , με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει, το Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία '' 2ος Γύρος Ξυλοκάστρου '' Η διαδρομή του αγώνα είναι 12 km , 6km & 2,5km. Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές, συνδυάζοντας 4,3 km άσφαλτο και 1.7km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά. Τα 12 km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής. Ανώτατο όριο συμμετοχής Δρομέων : πεντακόσιοι (500) δρομείς όλων των κατηγοριών. Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα έχει κόστος 8 ευρώ. Για την κατηγορία των 2.5 km για τους μικρούς μας φίλους η συμμετοχή είναι δωρεάν……




Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '' , με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  διοργανώνει,  το  Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία  '' 2ος Γύρος Ξυλοκάστρου ''    Η διαδρομή του αγώνα είναι 12 km , 6km & 2,5km. Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές  διαφορές, συνδυάζοντας 4,3 km άσφαλτο και 1.7km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά. Τα 12 km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής. Ανώτατο όριο συμμετοχής Δρομέων :  πεντακόσιοι (500) δρομείς όλων των κατηγοριών. Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα έχει κόστος  8 ευρώ. Για την κατηγορία των 2.5 km για τους μικρούς μας φίλους η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η κατασκευή πεζογέφυρας, η οποία θα συνδέει το Χελυδόρι με το Δερβένι αποτελεί ένα σημαντικό αίτημα των κατοίκων των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων της Δυτικής Κορινθίας. Λόγω του επείγοντος της υπόθεσης, ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, έπειτα από συνεννόηση με τους άλλους δύο συναδέλφους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τη Δημοτική Αρχή και τις παρατάξεις του Δήμου, προχώρησε στην κατάθεση Αναφοράς μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Το Σάββατο στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Φ.Ο.Λ ΄΄Ο ΒΥΡΩΝ΄΄ (στο θερινό σινεμά στο κέντρο του Δ.Δ. Λόγγου  Δήμου Αιγιάλειας ). Ο Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Αιγιάλειας ΄΄Η Ίριδα΄΄ και η Ομοσπονδία Οικολογικών Οργανώσεων Κορινθιακού Κόλπου ΄΄Η Αλκυών΄΄, διοργανώνουν από κοινού  ημερίδα με τίτλο ΄΄Διάβρωση ακτών στην Β. Πελοπόννησο και στην Αιγιάλεια – Μπορούμε να σώσουμε τις παραλίες μας;΄΄ Εισηγητές: Χρόνης Γεώργιος (Καθηγητής Γεωλόγος-Ωκεανογράφος, π. Πρόεδρος ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε) και Δήμας Αθανάσιος (Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου, συνεχίζει τις "Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2016"  στο Κρυονέρι Κορινθίας. Σήμερα στις 9.30 μμ -  Συναυλία Τζαζ, Γυμνάσιο Κρυονερίου (Διοργάνωση: Μ.Κ.Ο. "Φιλοξενία" σε συνεργασία με Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων & Γυμνάσιο Κρυονερίου) (Γυμνάσιο  Κρυονερίου) και αύριο στις  8:30 μμ. - ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (Υπεύθυνη Μουσικής: Αγγελική Ευθυμίου) και στις 9:30 μμ.  - ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» (Γυμνάσιο  Κρυονερίου)

Και σήμερα, στις  8 το βράδυ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ. Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι ''Η Λίμνη των Κύκνων'' Θεατρική Διασκευή & Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη. Χορογραφίες : Μαρία Σκόνδρα. Κατασκευή Σκηνικού : Γιάννης Καντούνης. Ζωγραφική Σκηνικού : Όλγα Μπαρμάζη. Κοστούμια : Ελένη Ορκοπούλου. Χειρισμός ήχος-φώτα : Σελάν Σίγκ.  «Ένα μαγευτικό έργο με πλάσματα υπερφυσικά, ξωτικά και δαιμόνια, σε μια συναρπαστική πλοκή που χαρίζει συγκίνηση και αγωνία. Ένας ύμνος στην αγνή και άδολη αγάπη. Μια εξαιρετική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!!!» Κρατήσεις θέσεων : 27410 86330 -  6973803911
+++++++++++++

Σταθμός στις σχέσεις Αθήνας Πεκίνου, χαρακτήρισε τη συμφωνία με την Cosco  ο πρωθυπουργός. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κινέζος Πρεσβευτής στη χώρα μας, ο οποίος μίλησε για ορόσημο στις Ελληνοκινεζικές σχέσεις.

Πρόσθετες επενδύσεις ύψους άνω των 500 εκ. ευρώ στον τομέα της Κρουαζιέρας, ανακοίνωσε η Cosco. Νωρίτερα υπεγράφει σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Forthnet  και της Κινεζικής ΖΤΕ

Θετικά μηνύματα για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα θα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2017, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.

Σταδιακή χαλάρωση στα Capital Controls  από τα τέλη του 2016 διαβλέπει ο οίκος Fifth

Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέιτ για το σχέδιο Β΄ του Γιάνη Βαρουφάκη. Για απίστευτες φαιδρότητες έκανε λόγο ο Γιώργος Χουλιαράκης

Η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τους κρυφούς σχεδιασμούς Τσίπρα, Βαρουφάκη για το 1ο εξάμηνο του 2015, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπήρχε πλαν Β΄, Τσίπρας και Βαρουφακης, ούτε ήθελαν. ούτε ποτέ σχεδίασαν έξοδο από το ευρώ, ανέφερε ο Δημήτρης Στρατούλης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Φρανκφούρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η καταβολή του ΕΝΦΙΑ το 2016 να γίνει σε 4 δόσεις, άφησε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Δεσμευτική προσφορά στο ΤΑΙΠΕΔ από Ιταλική εταιρεία για την απόκτηση του 100% των μετοχών  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

3ωρες στάσεις εργασίας και σήμερα σε Προαστιακό και ΟΣΕ

Νέο σύστημα Αποσπάσεων και Μετατάξεων εισάγει στο Δημόσιο το υπουργείο Εσωτερικών με το νομοσχέδιο για την κινητικότητα.

Σε νέο έλεγχο των ιδιωτικών σχολείων, προχωρά το υπουργείο Παιδείας.

Αντισυνταγματική η Πανελλαδική αποχή  των δικηγόρων, σύμφωνα με το ΣτΕ.

Μπουρίνι σάρωσε τη νύχτα το Βόλο, πλημμύρισαν δρόμοι και ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα

Υπερψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η νομοθετική πρόταση για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής.

Διαστάσεις λαμβάνει η Τραπεζική κρίση στην Ιταλία, καθώς από την αρχή του χρόνου οι Τράπεζες έχουν χάσει το 57% της Χρηματιστηριακής τους αξίας.

Τουλάχιστον έξι στρατιώτες της Υεμένης σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν δύο βομβιστές αυτοκτονίας ανατίναξαν τα αυτοκίνητά τους σε μια στρατιωτική βάση στην πόλη του Άντεν. Μετά τις εκρήξεις οι στρατιώτες δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 αντάρτες.

Τοπικές  νεφώσεις,  με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου