Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 4-7-2016 07.30 πμ….. Σήμερα, αύριο και την Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ. Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι ''Η Λίμνη των Κύκνων'' Θεατρική Διασκευή & Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη. Χορογραφίες : Μαρία Σκόνδρα. Κατασκευή Σκηνικού : Γιάννης Καντούνης. Ζωγραφική Σκηνικού : Όλγα Μπαρμάζη. Κοστούμια : Ελένη Ορκοπούλου. Χειρισμός ήχος-φώτα : Σελάν Σίγκ. «Ένα μαγευτικό έργο με πλάσματα υπερφυσικά, ξωτικά και δαιμόνια, σε μια συναρπαστική πλοκή που χαρίζει συγκίνηση και αγωνία. Ένας ύμνος στην αγνή και άδολη αγάπη. Μια εξαιρετική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!!!» Κρατήσεις θέσεων : 27410 86330 - 6973803911…..




Σήμερα, αύριο και την Τετάρτη, στις  8 το βράδυ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ. Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι ''Η Λίμνη των Κύκνων'' Θεατρική Διασκευή & Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη. Χορογραφίες : Μαρία Σκόνδρα. Κατασκευή Σκηνικού : Γιάννης Καντούνης. Ζωγραφική Σκηνικού : Όλγα Μπαρμάζη. Κοστούμια : Ελένη Ορκοπούλου. Χειρισμός ήχος-φώτα : Σελάν Σίγκ.  «Ένα μαγευτικό έργο με πλάσματα υπερφυσικά, ξωτικά και δαιμόνια, σε μια συναρπαστική πλοκή που χαρίζει συγκίνηση και αγωνία. Ένας ύμνος στην αγνή και άδολη αγάπη. Μια εξαιρετική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!!!» Κρατήσεις θέσεων : 27410 86330 -  6973803911

Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '' , με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  διοργανώνει,  το  Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία  '' 2ος Γύρος Ξυλοκάστρου ''    Η διαδρομή του αγώνα είναι 12 km , 6km & 2,5km. Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές  διαφορές, συνδυάζοντας 4,3 km άσφαλτο και 1.7km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά. Τα 12 km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής. Ανώτατο όριο συμμετοχής Δρομέων :  πεντακόσιοι (500) δρομείς όλων των κατηγοριών. Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα έχει κόστος  8 ευρώ. Για την κατηγορία των 2.5 km για τους μικρούς μας φίλους η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 6/7/2016
+++++++++++++


Σήμερα ξεκινά το επίσημο μέρος της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κίνα με στόχο τη ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας και την προσέγγιση επενδύσεων. Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου και τον πρωθυπουργό της χώρας.

Στο επίκεντρο του πολίτικου διαλόγου παραμένει ο εκλογικός νόμος. Το γάντι στα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου ρίχνει ο Νίκος Βούτσης, καλώντας τα να αναλογιστούν τις ευθύνες και τις θέσεις που έχουν πάρει κατά καιρούς για το θέμα.

Πολιτική αντιπαράθεση για τα Τηλεοπτικά με αφορμή το δημοσίευμα της Καθημερινής για επιστολή κόλαφο από την Κομισιόν. Για διαστρέβλωση και ψέματα κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας

Για σχέδιο της κυβέρνησης να χειραγωγήσει τις ανεξάρτητες αρχές και νε ελέγξει την ενημέρωση των Ελλήνων, κάνει λόγο η ΝΔ

Το γαρ πολύ της διαπλοκής γεννά παραφροσύνη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την εξέλιξη της Κομισιόν σε μια πραγματική κυβέρνηση, ζητεί ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ως απάντηση στην απόφαση των Βρετανών για Brexit.

Έτοιμη για μονομερή ανακεφαλαιοποίηση των Ιταλικών Τραπεζών είναι η κυβέρνηση Ρέντσι, παρά τις ενστάσεις Βρυξελών, Βερολίνου, σύμφωνα με τους Φινάνσιαλ Τάιμς.    

Με τη λαμπρότητα που του αρμόζει, ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Αθηνών τέλεσε χθες την πρώτη του Θεία Λειτουργία, ύστερα από επτά χρόνια ανακαινίσεων. Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, τελέσθηκε λαμπρό συνοδικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών.

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία του προέδρου της Jet Oil  Κυριάκου Μαμιδάκη ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στο Διόνυσο. Η εταιρεία είχε τεθεί σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της.

Ένα ακόμη άτομο συνελήφθει για την υπόθεση αποκεφαλισμού 25χρονου στη Γλυκύ Θεσπρωτίας.

Τουλάχιστον 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 130 τραυματίστηκαν  σε βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό κράτος. Η επίθεση σημειώθηκε σε εξαιρετικά πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της συνοικίας Καράντα, όπου πολλοί κάτοικοι πηγαίνουν για να κάνουν τα ψώνια τους πριν τη γιορτή που σηματοδοτεί το τέλος του ιερού του Ραμαζανιού.

Μήνυμα στο Ισλαμικό Κράτος ότι, το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαγδάτη με τους σχεδόν 120 νεκρούς, ενδυναμώνει την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν τον ISIS, έστειλε ο Λευκός Οίκος.

Στη Σαουδική Αραβία βομβιστής αυτοκτονίας σκοτώνεται και 2 αστυνομικοί τραυματίζονται σε έκρηξη έξω από το προξενείο των ΗΠΑ στη Τζέντα.

Αίθριος καιρός,  με  Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς ανέμους  1 - 2  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου