Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Δευτέρα 11-7-2016 07.30 πμ….. H Δημοτική Αρχή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, καταδικάζει, με σχετική ανακοίνωση, τις εγκληματικές πράξεις εκείνων που δηλητηριάζουν τα αδέσποτα της περιοχής και καλεί όσους γνωρίζουν τους δράστες να τους καταγγείλουν στις αρχές. «Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες του φαινομένου δηλητηριασμού πολλών αδέσποτων ζώων της πόλης μας, …..απευθύνουμε έκκληση σε όλους εσάς τους δημότες της πόλης μας, οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ζωές, να ενημερώσετε το Δήμο ή τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούμε αρμοδίως κατά παντός υπευθύνου. Σας γνωρίζουμε ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα το οποίο διώκεται ποινικά.» …..


H Δημοτική Αρχή Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, καταδικάζει, με σχετική ανακοίνωση, τις εγκληματικές πράξεις εκείνων που δηλητηριάζουν τα αδέσποτα της περιοχής και καλεί όσους γνωρίζουν τους δράστες να τους καταγγείλουν στις αρχές. «Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες του φαινομένου δηλητηριασμού πολλών αδέσποτων ζώων της πόλης μας, …..απευθύνουμε έκκληση σε όλους εσάς τους δημότες της πόλης μας, οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ζωές, να ενημερώσετε το Δήμο ή τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούμε αρμοδίως κατά παντός υπευθύνου. Σας γνωρίζουμε ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα το οποίο διώκεται ποινικά.»

Σήμερα στις 11 το πρωί θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΛΑΕ Κορινθίας Αράτου 18 1ος όροφος στην Κόρινθο

Η "Θεατρική Σκηνή Χιλομοδίου" στις Αποθήκες του Συνεταιρισμού στο Χιλιομόδι, παρουσιάζει την Κωμωδία του Μολιέρου "Ο Φιλάργυρος", στις 29-30-31 Ιουλίου και στις 1-5-6-7-8 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ. Κρατήσεις στο τηλ. 6908 96 11 57

Την Κυριακή 31-7-2016 στο δάσος του Σαραντάπηχου του Δήμου Ξυλοκάστρου από τις 9 το πρωί,  ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου «Οι Τσελιγκάδες», διοργανώνει το 5ο ετήσιο Αντάμωμα του Συλλόγου. Συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο ζωντανή ορχήστρα, χορευτικά συγκροτήματα Συλλόγων Σαρακατσαναίων απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και τοπικοί Σύλλογοι. Κατά την διάρκεια του Ανταμώματος θα παρουσιαστούν δρώμενα μέσω των οποίων θα γνωρίσουμε καλύτερα την ζωή αλλά και τον πολιτισμό των Σαρακατσαναίων της Πελοποννήσου. Πληροφορίες  στον πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Γόγολα, Τηλ. 694466005
+++++++++++++


Η διαπραγμάτευση στα εργασιακά περιορίζεται μόνο στην επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, τις Ομαδικές Απολύσεις και τον Συνδικαλιστικό Νόμο, τονίζει ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Δεν απευθύνεται στην κυβέρνηση έγγραφο με το οποίο οι δανειστές προκρίνουν ανατροπές σε κατώτατο μισθό και αμοιβές εργαζομένων, εξηγεί ο υπουργός Εργασίας

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η κυβέρνηση από τη στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα προς την Ελλάδα στο θέμα του χρέους, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στη Βαρσοβία.

«Μόνον η έκδοση μιας μορφής ευρωομόλογου μπορεί ν' αντιμετωπίσει την οξυτάτη κρίση χρέους στην ευρωζώνη», τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του  στο πανεπιστήμιο Πατρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Τη γερμανική πολιτική στην κρίση του ευρώ, στην οποία «βρέθηκε το σωστό μίγμα», υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά η καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, αναφέροντας μάλιστα ως παράδειγμα την Ελλάδα. Τόνισε δε ότι η Γερμανία δεν ήταν η μόνη που υποστήριξε αυτή την πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ.

Συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό και στη Ραμάλα με την Παλαιστινιακή ηγεσία.

Πάνω από 1.000 δικογραφίες που αφορούν φορολογούμενους της λίστας "Μπόργιανς" έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες και αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να κινήσουν τις διαδικασίες για τον περαιτέρω έλεγχο των περιπτώσεων αυτών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη των αδήλωτων εισοδημάτων, προανήγγειλε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον ΕΝΦΙΑ και να μπει τέλος στο αλαλούμ με τις δόσεις.

Αρχίζει σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη νέα γενιά προγραμμάτων «Κοινωφελούς Εργασίας» σε 17 Δήμους θύλακες Μακροχρόνιας Ανεργίας.

Ακινητοποιημένοι έως και αύριο οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού, λόγο της απεργίας των εργαζομένων ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τρίωρη στάση εργασίας στην Αττική από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ., διάστημα που θα συνεδριάζει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ, αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ.

Αρχίζουν σήμερα οι τακτικές θερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι του Βερολίνου,  όταν μέλη ακροαριστερών οργανώσεων συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αφορμή την εκκένωση ενός υπό κατάληψη κτιρίου.

Το Νότιο Σουδάν «επιστρέφει σε πόλεμο» δήλωσε στο BBC εκπρόσωπος του αντιπρόεδρου της χώρας, εν μέσω νέων αιματηρών συγκρούσεων, στις οποίες φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι.

Σεισμός 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη βορειοδυτική ακτή του Ισημερινού, πλήττοντας την περιοχή όπου είχε χτυπήσει ο καταστροφικός σεισμός του Απριλίου. Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίστηκε βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Κίτο και είχε εστιακό βάθος 35 χλμ..

Αίθριος  καιρός, με Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου