Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Παρασκευή 1-7-2016 07.30 πμ….. Την Κυριακή στις 9μιση το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τιμά τον Ηλία Κατσούλη με μια μεγάλη Συναυλία με τη φιλική συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού. Τραγουδούν ο Κώστας Μάντζιος και η Γεωργία Γρηγοριάδου. Μουσική Επιμέλεια - Πιάνο - Αφήγηση, Σπύρος Κουρκούνακης. Συμμετέχουν οι Μουσικοί. Μαρία Νίττη - Θανάσης Γεωργάρας - Θανάσης Σοφράς και Αλέξανδρος Μανούσος. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο…..


Την Κυριακή στις 9μιση το βράδυ,  στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης.  Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τιμά τον Ηλία Κατσούλη με μια μεγάλη Συναυλία με  τη φιλική συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού. Τραγουδούν ο Κώστας Μάντζιος και η Γεωργία Γρηγοριάδου. Μουσική Επιμέλεια - Πιάνο - Αφήγηση, Σπύρος Κουρκούνακης. Συμμετέχουν οι Μουσικοί. Μαρία Νίττη - Θανάσης Γεωργάρας - Θανάσης Σοφράς και Αλέξανδρος Μανούσος. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αύριο στις 7  το απόγευμα στον Πύργο Κορινθίας, στην πλατεία του χωριού,  η καθιερωμένη “ΓΙΟΡΤΗ  ΚΕΡΑΣΙΟΥ” που διοργανώνει ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΠΥΡΓΟΣ” και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Μετά τις ομιλίες των Γεωπόνων Βλάση Γεργόπουλου και Πέτρου Ορφανού, θα ακολουθήσει, Γλέντι με Ζωντανή Μουσική

Στις 4, 5 και 6 Ιουλίου στις  8 το βράδυ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ. Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι ''Η Λίμνη των Κύκνων'' Θεατρική Διασκευή & Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη. Χορογραφίες : Μαρία Σκόνδρα. Κατασκευή Σκηνικού : Γιάννης Καντούνης. Ζωγραφική Σκηνικού : Όλγα Μπαρμάζη. Κοστούμια : Ελένη Ορκοπούλου. Χειρισμός ήχος-φώτα : Σελάν Σίγκ.  «Ένα μαγευτικό έργο με πλάσματα υπερφυσικά, ξωτικά και δαιμόνια, σε μια συναρπαστική πλοκή που χαρίζει συγκίνηση και αγωνία. Ένας ύμνος στην αγνή και άδολη αγάπη. Μια εξαιρετική παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!!!» Κρατήσεις θέσεων : 27410 86330 -  6973803911

Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '' , με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  διοργανώνει,  το  Σάββατο 9 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα, τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία  '' 2ος Γύρος Ξυλοκάστρου ''    Η διαδρομή του αγώνα είναι 12 km , 6km & 2,5km. Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές  διαφορές, συνδυάζοντας 4,3 km άσφαλτο και 1.7km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά. Τα 12 km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής. Ανώτατο όριο συμμετοχής Δρομέων :  πεντακόσιοι (500) δρομείς όλων των κατηγοριών. Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα έχει κόστος  8 ευρώ. Για την κατηγορία των 2.5 km για τους μικρούς μας φίλους η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 6/7/2016
+++++++++++++


Εγκρίθηκε από τη Βουλή η συμφωνία με την Cosco, υπέρ ψήφισαν 223 Βουλευτές και 25  κατά

Η συμφωνία της Cosco με το Λιμάνι του Πειραιά είναι επωφελής για το Λιμάνι, υποστήριξε ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η χώρα μας ήταν πάντα αξιόπιστη στους εταίρους.

Η κυβέρνηση πλήττει βάναυσα την αξιοπιστία της χώρας, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται αλλαγή εκλογικού νόμου αλλά εκλογές  

Για την Κίνα αναχωρεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα παραμείνει στην Κίνα μέχρι και την Τετάρτη, 6 Ιουλίου, προκειμένου να έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία, αλλά και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

Την προώθηση ενός σχεδίου στην Ευρώπη για την αντικατάσταση της λιτότητας από ανάπτυξη συμφώνησαν Τσίπρας και Γκάμπριελ. Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων από σήμερα οι οφειλέτες του δημοσίου που θα καθυστερήσουν πάνω από 15 μέρες να εξοφλήσουν οποιοδήποτε νέο χρέος.

Με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, δεσμεύονται όλοι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.

Την ανησυχία του ΔΝΤ για κάθε εξέλιξη  που αφορά σε απώλεια θέσεων  εργασίας, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ταμείου Τζέρι Ράις με αφορμή την πτώχευση Μαρινόπουλου, συμπλήρωσε πως σε συνεργασία με τους άλλους θεσμούς αναζητούν μέτρα τα οποίο θα ανακουφίζουν την Ελλάδα από τέτοια φαινόμενα.   

Μέχρι 7 Ιουλίου όλες οι προθεσμίες αποπληρωμής δόσεων φορολογικών οφειλών για τους Συνταξιούχους οι οποίες έληξαν χθες.

H τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 13 υπόπτων, δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 44 άνθρωποι.

Ο Μαριάνο Ραχόι, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ισπανίας και νικητής των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, ξεκίνησε  συνομιλίες με τους ηγέτες των άλλων κομμάτων αναζητώντας στήριξη για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης

Τουλάχιστον 18 πολίτες σκοτώθηκαν όταν βόμβα τοποθετημένη σε δρόμο εξερράγη στην πόλη Λαφόλ της Σομαλίας, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, κατά τη διέλευση ενός μικρού λεωφορείου γεμάτου από κόσμο, το οποίο και ανατινάχθηκε. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης.

Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε μια έφηβη Ισραηλινή, ηλικίας μόλις 13 ετών, μέσα στο δωμάτιό της, σε έναν εβραϊκό οικισμό της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των Ισραηλινών φρουρών, ανακοίνωσε ο στρατός.

Ένα στα πέντε παιδιά στο Ιράκ, δηλαδή 3,6 εκατομμύρια παιδιά, διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο θανάτου, τραυματισμού, σεξουαλικής βίας, απαγωγής και στρατολόγησης σε ένοπλες ομάδες, σύμφωνα με νέα έκθεση της UNICEF

Αίθριος καιρός,  με  Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου