Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη 9-10-2014/ 07.30 πμ…… Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και όχι μόνο, στο Ξυλόκαστρο…. Τα σκουπίδια προ των πυλών… έρχονται… Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) που πραγματοποιήθηκε χθες με θέμα τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης αποφασίστηκε η μεταφορά 1500 τόνων σκουπιδιών από το Δήμο της Τρίπολης στο "πράσινο σημείο" στην Κορινθία. Η απόφαση έχει σταλεί στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου για την τελική έγκριση, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταφοράς των απορριμμάτων. "Η πόλη θα καθαρίσει μέσα σε δύο μέρες", ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής…..




Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και 14 στο Ξυλόκαστρο…. Τα σκουπίδια προ των πυλών… έρχονται… Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) που πραγματοποιήθηκε χθες με θέμα τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης αποφασίστηκε η μεταφορά 1500 τόνων σκουπιδιών από το Δήμο της Τρίπολης στο "πράσινο σημείο" στην Κορινθία. Η απόφαση έχει σταλεί στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου για την τελική έγκριση, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταφοράς των απορριμμάτων. "Η πόλη θα καθαρίσει μέσα σε δύο μέρες", ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.


Την Κυριακή  από τις 9.00 πμ έως 13.00 μμ.  η  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία και καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Δίνοντας αίμα μπορείτε να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή 

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος «Άθληση στη τρίτη ηλικία». Το πρόγραμμα υλοποιείται στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  9 με 10  το πρωί από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Σαλωνίτη Ιωάννη. Πληροφορίες στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου τηλ. 2743028235.

Πολωτικό κλίμα από την κυβέρνηση στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, απόντος του πρωθυπουργού. Διαγωνισμός κινδυνολογίας Βορίδη, Μιχελάκη για σχέδια πολιτικής ανωμαλίας του ΣΥΡΙΖΑ που στρέφονται κατά της χώρας και την οικονομίας έκανε λόγο ο τελευταίος

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο, βούληση και αποφασιστικότητα για τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα αναλάβει να βγάλει τον τόπο από την μεγάλη καταστροφή στην οποία τον έφεραν τα μνημόνια τόνισε ο Γιάννης Δραγασάκης. Εκλογές τώρα προκειμένου να αναδειχτεί μια κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί επί της ουσίας και θα ανορθώσει την οικονομία, ζήτησε εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Γιώργος Σταθάκης. Θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ

Με βλέπετε αισιόδοξο γιατί οι Έλληνες με πολλές και προσωπικές θυσίες κατάφεραν και έστριψαν το καράβι στο δρόμο της ανάπτυξης, η παρέμβαση Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής στο Μιλάνο.

Ράπισμα στην τεχνητή κυβερνητική αισιοδοξία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σε περίπου 25 δισεκ. ευρώ υπολογίζει το Ταμείο τις μεικτές χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας για τη διετία 2015 – 2016, όπως αναφέρει σε έκθεση του

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα με τον υπουργό παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο καλούν σήμερα σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο

Είναι αδιανόητο η χρεοκοπημένη Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νότιας Κύπρου να απορρίπτει σαν αυτοκτονία τις δυνατότητες που προσφέρει σ αυτή η Τουρκία, υποστήριξε ο αρμόδιος για υποθέσεις της Ε.Ε της Τουρκίας Βολφκάν  Ποσκίζι, ζητώντας ανάκληση της απόφασης της Κύπρου για αναστολή των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Περισσότερα χρήματα κατά της ανεργίας των νέων ζητούν Γαλλία-Ιταλία, Μέτωπο απέναντι στη Μέρκελ

Πλησιάζει τις 4000 ο αριθμός των νεκρών διεθνώς από τον ιό Έμπολα, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο Διεθνής Οργανισμός τονίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να  καταδεικνύουν πως  η επιδημία  τίθεται υπό έλεγχο.

Στρατιωτικές μονάδες αναπτύχθηκαν  σε δρόμους της Κωνσταντινούπολης μετά τα επεισόδια που μαίνονται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για την προέλαση των τζιχαντιστών στην κουρδική πόλη Κομπανί της Συρίας.

Στη Βόρεια Συρία, ακριβώς δίπλα στα τουρκικά σύνορα, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πολεμάει λυσσαλέα για να καταλάβει νέα εδάφη, που ανήκουν στους Κούρδους της Συρίας και να τα προσθέσει στο χαλιφάτο που έχει ιδρύσει σε σουνιτικές περιοχές της Συρίας και του Ιράκ.

Απορρίπτει το αμερικανικό Πεντάγωνο την πρόταση της Τουρκίας για τη δημιουργία ουδέτερης ζώνης ασφαλείας στη μεθόριο με την Συρία.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν όταν μια οβίδα έπληξε εμπορικό κέντρο στο Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, μια πόλη που ελέγχεται από τους φιλορώσους αυτονομιστές και όπου οι μάχες συνεχίζονται, παρά την εκεχειρία που έχει τεθεί σε ισχύ εδώ κι έναν μήνα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία (122 κατά έναντι μόλις 13 υπέρ) την υποψηφιότητα της τέως πρωθυπουργού της Σλοβενίας Άλενκα Μπράτουσεκ για την Κομισιόν

Άστατος καιρός με Βορειοανατολικούς, Βόρειους, ανέμους  4 - 5  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου