Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 20-10-2014/ 07.30 πμ…… Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ξεκίνησε ήδη τη νέα διδακτική χρονιά 2014-15. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, το Δημοτικό Ωδείο προτίθεται να δημιουργήσει τμήμα Παιδικής χορωδίας για παιδιά ηλικίας 5-18 ετών. Καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα ή στη γραμματεία του Ωδείου. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: τηλ. 2743 0 31252 Παρασκευή 3.00-9.00 μ.μ. και Σάββατο 10.00 – 19.00 μ.μ. Η συμμετοχή στη χορωδία είναι ΔΩΡΕΑΝ……





Με 25 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Κυριακή στις  11.30 το πρωί,  στο πολιτιστικό κέντρο του   ΔΗΜΟΥ   ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ   (παλιό σχολείο) που είναι στο Ψάρι, στα πλαίσια του εορτασμού των 70 ετών από τη μάχη της Στυμφαλίας, τη μάχη στο Ψάρι Στυμφαλίας και το κάψιμο του Ψαρίου Στυμφαλίας από τους γερμανούς, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου "ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" - Από τα βουνά της Αλβανίας στην κατοχή και την Εθνική Αντίσταση", με αφηγήσεις του αείμνηστου αγωνιστή του Μετώπου  Αναστάσιου  Κυριακόπουλου. Να είστε εκεί.


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πολιτική απόφαση από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τα μέλη που προέρχονται από την Αριστερή Πλατφόρμα να επιλέγουν το λευκό. Το θέμα των συμμαχιών αποφασίστηκε να συζητηθεί προσεχώς με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει στο κλείσιμο της διαδικασίας , όλα στην ώρα τους και συλλογικά.

Η Ελλάδα καθησυχάζει την Ευρώπη, τέλος του μνημονίου μόνο με τη συναίνεση της τρόικας, τιτλοφορεί συνέντευξη της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη η διαδικτυακή έκδοση της La Republica.

Δεν υπάρχει διαζύγιο, το ονομάζω αλλαγή σχέσης, το ΔΝΤ θα είναι δίπλα μας ως παρατηρητής χωρίς ενδελεχή ελεγκτική ιδιότητα, δήλωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης στη Real News. Μπροστά στα τεράστια αδιέξοδα της η κυβέρνηση, επενδύει ξανά στην κινδυνολογία 

Στις 7μιση ποσοστιαίες μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την Καθημερινή της Κυριακής 

Αν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης αναπτυσσόταν το ίδιο δυνατά όπως η Γερμανία, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχαν προβλήματα, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών Βόλφγκαν Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι, η συζήτηση ότι η Γερμανική οικονομία βρίσκεται σε κρίση, δεν έχει καμία βάση.

Μέσα στην Εβδομάδα θα αποσταλούν στα ΑΕΙ οι αιτήσεις μετεγγραφών των πρωτοετών φοιτητών, σύμφωνα με τον υπουργό παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Μπαράζ κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, αρχής γεννωμένης από της 1η Νοεμβρίου αποφάσισαν οι Αγρότες κατά την Πανελλαδική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Ακρόαση για να παρέχουν διευκρινίσεις στο 5μελες δικαστικό συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και τα 4 συγγενικά του πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.  

Απεργίας συνέχεια σήμερα  και αύριο για τους πιλότους της Lufthansa, η όγδοη κινητοποίηση της χρονιάς

Στους δρόμους της Βαρκελώνης κατέβηκαν χθες, περίπου 110000 πολίτες, ζητώντας τη διεξαγωγή πρόωρων περιφερειακών εκλογών  

Αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη έριξαν στρατιωτικό εξοπλισμό, πυρομαχικά και ιατρικές προμήθειες στις Κουρδικές δυνάμεις που μάχονται κατά των  Τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους στην πόλη Κομπάνι,  που έχουν καταλάβει περίπου το 50% της πόλης.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν Ουϊγούροι μειονοτικοί εξαπέλυσαν ένοπλη επίθεση σε αγορά, την οποία χρησιμοποιούν κυρίως μέλη της εθνοτικής ομάδας των Κινέζων Χαν, στην επαρχία Σιντζιάνγκ της δυτικής Κίνας, σύμφωνα με πληροφορίες ραδιοφωνικού σταθμού.

Ελικόπτερα, ναρκαλιευτικά σκάφη και περίπου 200 στρατιώτες στη Σουηδία κινητοποιήθηκαν μετά από πληροφορίες για την παρουσία ξένου υποβρυχίου, πιθανώς ρωσικού, ανοιχτά της Στοκχόλμης. Αρνείται η Ρωσία ανάμειξή της στο περιστατικό.

Αίθριος καιρός Βορειοανατολικούς, Νότιους ανέμους  2 - 3  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου