Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη 16-10-2014/ 07.30 πμ…… Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος «Άθληση στη τρίτη ηλικία». Το πρόγραμμα υλοποιείται στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 9 με 10 το πρωί από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Σαλωνίτη Ιωάννη. Πληροφορίες στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου τηλ. 2743028235……





Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων,  ανακοινώσε τη ρύθμιση οφειλών των οφειλετών της μέχρι και σε εξήντα (60) μηνιαίες δόσεις. Στη ρύθμιση υπάγεται υποχρεωτικά το σύνολο των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών με τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, τόκους υπερημερίας, ή τυχόν προβλεπόμενες λοιπές ρήτρες που τις επιβαρύνουν. Αναλόγως του ρυθμιζόμενου ποσού και του αριθμού των δόσεων, δίνεται η δυνατότητα απαλλαγής μέχρι και ποσοστού 100% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης ορίζεται σύμφωνα και με τις ανωτέρω διατάξεις η 31η Δεκεμβρίου 2014. Πληροφορίες Τηλ. : 2742 0 26490, 2742 0 26532 και στο site της Υπηρεσίας: www.deyasik.gr
+++++++++


Ελεύθερη πτώση στο Χρηματιστήριο Αθηνών για 2η συνεχή  μέρα με το γενικό δείκτη τιμών να καταγράφει βουτιά σε ποσοστό 6.25%. Εκτίναξη της απόδοσης του Ελληνικού  10ετους ομολόγου στο 7.6%

Στο ΣΥΡΙΖΑ επεχείρησε να χρεώσει και την αρνητική αντίδραση των αγορών ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Η αντιπολίτευση υπονομεύει ευθέως την πολιτική σταθερότητα και οι αγορές αντέδρασαν εις βάρος της χώρας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Στο πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο καθώς και στην αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες, αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας  του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε το πρωθυπουργό, ότι αντί να προχωρήσει σε εκλογές  προτίμησε την 4μηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης.

Φρένο στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο. Τη δέσμευση ότι θα υλοποιηθούν όλες οι μνημονιακές υποχρεώσεις εξέπεμψαν Σαμαράς, Βενιζέλος προς δανειστές και αγορές κατά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο.

Η Ελλάδα αλλάζει γνώμη και μπορεί να ζητήσει μια πιστωτική γραμμή  και να αντικαταστήσει τα κεφάλαια από το ΔΝΤ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ, επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους.

Θέματα του δικαστικού κλάδου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων.

Κλήσεις να καταθέσουν ως μάρτυρες περί ενδεχόμενης δωροδοκίας Βουλευτών, απέστειλε η εισαγγελέας εφετών στους Κωνσταντόπουλο Δραγασάκη, Καμμένο και Κουβέλη, ενδέχεται να κληθεί και ο Αλέξης Τσίπρας. Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς. Δεν κατονόμασε τις πηγές του τις οποίες χαρακτήρισε απολύτως  αξιόπιστες, ο διευθυντής της εφημερίδας Κόντρα news, Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος κατέθεσε για το δημοσίευμα περί χρηματισμού Βουλευτών.

Οι μικροκομματικές αψιμαχίες στρέφουν τις αγορές εναντίον μας, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ούτε αργυρώνητοι Βουλευτές υπάρχουν, ούτε τα ΑΤΜ θα σταματήσουν να λειτουργούν, τόνισε ο υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης

Σε πτώχευση κηρύσσει το Δήμο Μαραθώνας ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, δεν απάντησε σε σχέση με την τύχη των εργαζομένων. Δεν έχει τηρηθεί καμία νόμιμη διαδικασία για την ανακοίνωση πτώχευσης του Δήμου, κατήγγειλε ο  Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα, Φώτης Δελιβοριάς.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ, μετά τις πληροφορίες ότι η δεύτερη νοσοκόμα που διαγνώστηκε με τον ιό του Έμπολα στο Ντάλας πέταξε με αεροπλάνο από το Κλίβελαντ λίγο πριν αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα. Περισσότερα στη μάχη κατά του Έμπολα ζητά από την ΕΕ ο Ομπάμα, τηλεδιάσκεψη για την κρίση. 4493 νεκροί από τον ιό Έμπολα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Την ώρα που οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πολιορκούν πόλη μόλις 40χλμ από την Βαγδάτη, φυλές σουνιτών στη χώρα αποφάσισε να στραφεί κατά του Ισλαμικού Κράτους, καταφέρνοντας σημαντικά πλήγματα μαζί με τον τακτικό στρατό του Ιράκ.

Τοπικές νεφώσεις με  Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 6  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου