Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τετάρτη 29-10-2014/ 07.30 πμ…… Αύριο στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, συνεδριάζει η Επιτροπή Δημοτικής Διαβούλευσης του Δήμου, με θέμα «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2015»….




Αύριο στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, συνεδριάζει η Επιτροπή Δημοτικής  Διαβούλευσης του Δήμου, με θέμα   «Γνωμοδότηση επί του προϋπολογισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης οικονομικού έτους 2015».

To Σάββατο  και την Κυριακή  στις 8:30 το βράδυ, η Κεντρική Σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Απόλλων’’ Περιγιαλίου μετά από 19 χρόνια θεατρικής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης, (Γερμανία-Ρουμανία) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά έργο της στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, την Βραβευμένη παράσταση ‘’ΚΟΜΕΝΤΙΑ’’ η (πάλη χωρικών και Βασιλιά),του συμπατριώτη μας Γιώργου Σκούρτη, σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, μετά από 20 παραστάσεις στο θέατρο Περιγιαλίου.   Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείο του δήμου Κορινθίων. Είσοδος 5 ευρώ.


Επιπλέον 2.6 εκ. παιδιά έχει ρήξη στη φτώχια η κρίση σύμφωνα με μελέτη της Γιούνισεφ, βαρύ πλήγμα σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία. 14 χρόνια πίσω γύρισε το μέσο οικογενειακό εισόδημα στη χώρα μας

Γέφυρα για να επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα για την αξιολόγηση της οικονομίας, στήνει στο Βερολίνο σήμερα η κυβέρνηση.

Συνάντηση Χαρδούβελη Σόιμπλε στο περιθώριο της 7ης συνεδρίας του παγκόσμιου φόρουμ του ΟΟΣΑ, θα συζητηθεί το πρόγραμμα της προληπτικής στήριξης της Ελλάδας, τα κόκκινα δάνεια και το νέο μισθολόγιο του δημοσίου.

Ώρα τρόικας και στο Μαξίμου, εντός της εβδομάδας αναμένεται νέο ραντεβού Σαμαρά – Βενιζέλου για την οικονομία. Ασφαλιστικό, εργασιακά, απολύσεις στο δημόσιο και πλειστηριασμοί, οι εκκρεμότητες του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των δανειστών

Δισεκ. κόκκινων δανείων κρύβουν οι τράπεζες κάτω από το χαλί, παρά ότι πέρασαν τις εξετάσεις αντοχής από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ρίξουν χρήματα στην πραγματική οικονομία.   

Ικανοποίηση αλλά όχι εφησυχασμός, το μήνυμα του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα για τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής.

Παροχή ρευστότητας και ανακούφιση των δανειοληπτών, ζητά με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ 

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί το κίνημα «Στοπ στους Πλειστηριασμούς» έξω από το Ειρηνοδικείο της Νέας Ιώνιας  σήμερα το απόγευμα με στόχο να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί 2 κατοικιών πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σαρωτικές αλλαγές προωθεί η κυβέρνηση στο Συνδικαλιστικό νόμο, σύμφωνα με σχέδιο του υπουργείου εργασίας περιορίζονται οι απεργίες και οι δράσεις των Συνδικάτων, προβλέπεται ακόμα και η απόλυση η μετάθεση Συνδικαλιστή αν δημιουργεί προβλήματα στην επιχείρηση.

Στον εισαγγελέα εφετών σήμερα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για την λεγομένη αξιολόγηση. Στάση εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου Θεσσαλονίκης για το ίδιο θέμα

Δεν μεταφέρονται σήμερα οι μαθητές του Νομού Θεσσαλονίκης γιατί οι ιδιόκτητες των λεωφορείων ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Σε καθεστώς αστυνομοκρατούμενης πόλης και παρουσία του Κάρολου Παπούλια πραγματοποιήθηκε η Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Η κρίση δεν θα μας νικήσει, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ψαλιδισμένη η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, μόνο στους σημαιοφόρους και στους παραστάτες των σχολείων επιτράπηκε να παρελάσουν. Με κάγκελα οι εξέδρες των επισήμων και απαγορευμένη η πρόσβαση των πολιτών, διαμαρτυρίες γονέων για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τέλη Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί το πόρισμα από την αρμόδια επιτροπή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο. 

Με μια μέρα καθυστέρηση ξεκίνησε η ανάρτηση στο ΤΑΞΙΣνετ των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για όσους δικαιούνται μείωση η πλήρη απαλλαγή φόρου.

Υποβρύχιο του Τουρκικοί Ναυτικού εντοπίστηκε να συνοδεύει το Τουρκικό σκάφος Μπαρμπαρός που διεξάγει σεισμικές έρευνες  ανοιχτό της Λεμεσού και εντός της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Μαχητές από τις κουρδικές δυνάμεις στο βόρειο Ιράκ ξεκίνησαν αεροπορικώς για την Τουρκία, με στόχο να περάσουν στη συνέχεια τη συροτουρκική μεθόριο και να πάρουν μέρος στην υπεράσπιση του Κομπάνι από τους τζιχαντιστές.

Εξεράγει και καταστράφηκε τα ξημερώματα ο μη επανδρωμένος  πύραυλος Άντερετ  που μετέφερε προμήθειες στους εκεί Αστροναύτες.  

Επίθεση χάκερ φαίνεται ότι δέχθηκαν τα πληροφοριακά συστήματα του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με αναφορές στον αμερικανικό Τύπο

Κοντά σε κατοικημένη περιοχή έχει φτάσει η λάβα που εκρέει από το ηφαίστειο Κιλόεα στη Χαβάη, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της

Βροχερός καιρός με Ανατολικούς, Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου