Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Παρασκευή 27-6-2014/ 07.30 πμ…… Δυο σπίτια κάηκαν στο Γαλατάκι Κορινθίας, από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα και η οποία βρίσκεται σε ύφεση και έχει περιοριστεί σε μια χαράδρα. Ένας αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες που έχουν προκαλέσει ζημιές στις αυλές αρκετών σπιτιών…..



Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» Οδυσσέας Βουδούρης, επικεφαλής περιφερειακών συμβούλων και συνεργατών, θα βρεθούν σήμερα στις 14.00 στη μονάδα της ΔΕΗ, στη Μεγαλόπολη και στις 15.00 θα επισκεφθούν το ορυχείο Χωρεμίου (Ψαθί) και θα συναντηθούν με εργαζόμενους. Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, της ΔΕΗ, είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. 


Την Δευτέρα 30 Ιουνίου στον Ανοικτό Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο στις 21:00 μ.μ, το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου παρουσιάζουν  την θεατρική παράσταση, «Όρνιθες του Αριστοφάνη», με την βοήθεια των καθηγητριών τους κ. Αλεξάνδρας Ταρνάρη και κ. Αθηνάς Μαρούδα. Τα παιδία παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την μετακίνησή τους και τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους, προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είσοδος Ελεύθερη.

Στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΥΡΙΟ στις 7,30 το απόγευμα, το θέατρο ζωντανεύει μετά από 2500 χρόνια με την παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Η γυναίκα τση Ζάκυθος» του Διονύσιου Σολωμού, με την Όλια Λαζαρίδου. Το έργο που θα παρουσιαστεί, αποτελεί μεταφορά επί σκηνής του γνωστού ομώνυμου ποιήματος του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, με τη συνοδεία μουσικής και θεατρικού λόγου. Τιμή εισιτηρίου 15 €

Αύριο στις 9 το βράδυ στο Θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Δερβενίου, ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, Διοργανώνουν Συναυλία Αποφοίτησης.  Οι μαθητές του Ωδείου με την ολοκλήρωση της χρονιάς παρουσιάζουν τη δουλεία τους, σε έργα Δημιουργών του χθες και του σήμερα. Είσοδος Ελεύθερη

Έως και σήμερα,  κλειστός θα είναι ο ένας κλάδος της σήραγγας Στέρνας, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως, με κατεύθυνση προς την Τρίπολη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στη σήραγγα. Όλη την  εβδομάδα η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Τρίπολη θα διεξάγεται από τον άλλο κλάδο της σήραγγας σε μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί που θα κινούνται προς Κόρινθο, θα ακολουθούν μικρή παράκαμψη στο παράπλευρο τμήμα της παλαιάς χάραξης σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Απόψε στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «Full metal jacket » του Στάνλεϋ  Κιούμπρικ,116’ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί άλλα δάνεια διάσωσης, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από τους διοικητικούς υπαλλήλους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που αποφάσισαν συνολικό κλείσιμο εκ νέου, στη γενική συνέλευση του Ιδρύματος.

Μετα από απόφαση του Άρειου Πάγου, οριστικά και αμετάκλητα θα δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών τα 19 στελέχη των εταιρειών «ENERGA» και «HELLAS POWER», οι εταιρείες καταχράστηκαν 270 εκ. ευρώ από τους λογαριασμ0ους πελατών και αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα οι οποίες επισύρουν ποινές μέχρι και ισόβιας κάθειρξης.

Νέα Σύνοδος Κορυφής στις 17 Ιουλίου για τη διαδοχή Ρομπάι - Άστον, κρίνονται τα ευρωπαϊκά αξιώματα

Οβίδα στη Δαμασκό σκοτώνει δημοφιλή ηθοποιό, βομβαρδισμός σε κατοικημένη περιοχή

Ο Ομπάμα ζητά από το Κογκρέσο 500 εκατ. δολ για τη συριακή αντιπολίτευση, εκπαίδευση και εξοπλισμός

Ζέστη και τοπικές νεφώσεις με  Βορειοδυτικούς ανέμους  4 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου