Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Παρασκευή 13-6-2014/ 07.30 πμ…… Μετά την Αιμοδοσία της Τετάρτης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, θα επαναλάβει την Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20 και την Κυριακή από τις 9 το πρωί. Μη λείψει κανείς. Με ευκαιρία την αυριανή παγκόσμια ημέρα Αιμοδότη, έκκληση για μεγάλη συμμετοχή από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρίστο Πρωτόπαπα με ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες……





Απόψε στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «Ο επίμονος κηπουρός» του Φερνάντο Μεϊρέγιες, 129΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Και αυτό το καλοκαίρι ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου, για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνει θερινά τμήματα κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το νερό και θα μάθουν βασικές τεχνικές κολύμβησης. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby swimming). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό, καθώς και στην εκμάθηση και ανάπτυξη βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουνίου. Πληροφορίες στο Ν.Ο. Κιάτου, Δευτέρα έως Πέμπτη  19.30-22.00. Τηλ: 27420-26105 - Fax: 27420-26546- Email: info@nokiatou.g

Άγριος ξυλοδαρμός χθες το απόγευμα από τα ΜΑΤ, ενάντια σε Καθαρίστριες, Φωτορεπόρτερ και Αλληλέγγυους, σε νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 2 Καθαρίστριες ένας Αλληλέγγυος και μια Φωτορεπόρτερ.

Απαράδεκτη και σοκαριστική η εκτεταμένη χρίση βίας από τις δυνάμεις καταστολής εναντίον  των καθαριστριών, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ευρωομάδα της Αριστεράς, καταδικάζουν την βάρβαρη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Οργανώσεις, Συνδικάτα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Συνάντηση χθες το απόγευμα αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον  νέο υπουργό οικονομικών, ο Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε, αναρμόδιος για την απομάκρυνση των ΜΑΤ, αρνήθηκε να συναντηθεί με τις καθαρίστριες. Είχε προηγηθεί αποδοχή από τον Άρειο Πάγο της αίτησης του υπουργείου κατά της απόφασης του μονομελούς που είχε διατάξει την επαναπρόσληψη τους. Το Σεπτέμβριο η συζήτηση της έφεσης κατά της απόφασης του Άρειου Πάγου.

Δεν πρόκειται να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε τις συνεχείς εκτροπές της Δημοκρατικής διαδικασίας, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κ.Ο και της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η το φθινόπωρο θα επιβληθούν νέα αυστηρά μέτρα και η διαπραγμάτευση για το χρέος θα γίνει από τους διορισμένους των τροικανών και τους  εντεταλμένους των Γερμανών η θα υπάρξει νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή που θα αναλάβει να διαπραγματευτεί με γνώμονα τη σωτηρία του λαού μας ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Έντονες αντιδράσεις από την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για νομοθετικές πρωτοβουλίες που προωθεί η κυβέρνηση, στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για αλλαγές που περιορίσουν τη δυνατότητα των δικαστικών αρχών να διώξουν υποθέσεις σκανδάλων και διαφθοράς.

Αμετάβλητη στο 27.8% παρέμεινε η ανεργία το 1ο τρίμηνο του 2014 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, παρά τους ισχυρισμούς κυβέρνησης και υπουργείου εργασίας ότι, αποκλιμακώνεται.

Πολιτική απόφαση για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, δηλώσεις υπέρ της απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας για απολύσεις 45 από τους 74 εργαζόμενους στη Χαλυβουργεία, τόσο από την κυβερνητική εκπρόσωπο, όσο και από στελέχη του υπουργείου εργασίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας χθες από το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής στο υπουργείο εργασίας, να ανακληθεί η απόφαση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζεται για 2η μέρα σήμερα η 24 κινητοποίηση των Δημοτικών Αστυνομικών που γίνεται συμβολικά στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Υπό άκρα μυστικότητα απολογήθηκε χθες ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30000 ευρώ.

Νέα προθεσμία για τις 17 Ιουνίου λόγο κολλήματος του συνηγόρου υπεράσπισης, έλαβε για να απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος Μιχαλολιάκου.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για στρατιωτική δράση στο Ιράκ αφήνει ο Μπαράκ Ομπάμα, η κατάσταση στη χώρα παραμένει έκρυθμη με Κούρδους Μαχητές να παίρνουν νωρίτερα στον έλεγχο τους την πόλη Κιρκούκ, σημείο τριβής μεταξύ της αυτόνομης Κουρδικής περιοχής και της Βαγδάτης, ενώ η Ιρακινή Αεροπορία βομβάρδισε θέσεις των Ανταρτών στη Μοσούλη, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της χώρας.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους 1 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου