Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα 24-10-2016 07.30 πμ….. Επίσκεψη στο επιμελητήριο Κορινθίας και συνάντηση με τον πρόεδρο κ Βασίλη Νανόπουλο είχε την περασμένη εβδομάδα, ο αναπληρωτής κυβερνήτης της επαρχίας Φουτζιάν της Κίνας κ. Χονγκ κα συνεργάτες του σε θέματα τουρισμού, εξωτερικού εμπορίου και ακίνητης περιουσίας. Αναλύθηκαν τα θέματα και οι ευκαιρίες διμερούς συνεργασίας και προγραμματίστηκαν τα επόμενα βήματα επιχειρηματικών συναντήσεων από τις δυο πλευρές……


Επίσκεψη στο επιμελητήριο Κορινθίας και συνάντηση με τον πρόεδρο κ Βασίλη Νανόπουλο είχε την περασμένη εβδομάδα, ο αναπληρωτής κυβερνήτης  της επαρχίας  Φουτζιάν της Κίνας κ. Χονγκ κα συνεργάτες του σε θέματα τουρισμού, εξωτερικού εμπορίου και ακίνητης περιουσίας. Αναλύθηκαν τα θέματα και οι ευκαιρίες διμερούς συνεργασίας και προγραμματίστηκαν τα επόμενα βήματα επιχειρηματικών συναντήσεων από τις δυο πλευρές.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει  σήμερα   στις  2  το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Τα δημοσιονομικά μεγέθη θα βρεθούν στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών - τοκογλύφων. Στις 10.00 η συνάντηση με  Ευκλείδη Τσακαλώτο και  Γιώργο Χουλιαράκη. Στη συνέχεια (12.00- 13.00) θα συζητηθούν θέματα της κοινωνικής πρόνοιας με τη συμμετοχή του Χουλιαράκη και της  Θεανώς Φωτίου.

Διερευνητική η χθεσινή συνάντηση Κατρούγκαλου με τους θεσμούς – τοκογλύφους για τα  εργασιακά. Δεν ανοίγουν θέματα που έχουν λήξει με αποφάσεις δικαστηρίων η Ευρωπαϊκών οργάνων, ξεκαθάρισε ο υπουργός εργασίας .  

Επανεκλογή του Παναγιώτη Ρήγα στη θέση του γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Το συνέδριο μας επιβεβαίωσε την πολιτική επιλογή, να μην υποχωρήσουμε στις δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ολιγαρχίας που επιδιώκουν την παλινόρθωση τους, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον, παιδί της Siemens  και της διαπλοκής.

Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η διατήρηση του στην εξουσία, ανέφερε η ΝΔ.

Αισιοδοξία ότι θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την αναστροφή της εργασιακής απορύθμισης των τελευταίων χρόνων, εκφράζει σε συνέντευξη του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η Ελληνική οικονομία το 2016 υπογράμμισε ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε Συνέδριο του Γαλλογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ο  Αλέξης Τσίπρας, θα απευθύνει χαιρετισμό, στις 10 π.μ. στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Mare Nostrum στη Βραυρώνα.

Καθοριστική εβδομάδα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, το απόγευμα  και την Τέταρτη οι διασκέψεις του ΣΤΕ, όπου θα εξεταστεί η ουσία του θέματος και θα κριθεί αυτή καθ΄ εαυτή η συνταγματικότητα του νόμου. Ο πρωθυπουργός τόνισε, πως οποιαδήποτε απόφαση θα είναι σεβαστή

Εντός της ημέρας στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 14η δόση του επιδόματος ενοικίου, αλλά και η κάρτα σίτισης

Σε απεργία  προχωρούν σήμερα, οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων, πραγματοποιώντας παράλληλα συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 9 το πρωί.

48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, πήρε ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής της ΧΑ που πυροβόλησε τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελοκήπους.

Το αμερικανικό προξενείο προειδοποίησε τους πολίτες των ΗΠΑ να είναι προσεκτικοί καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να διαπραχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 16 αμάχους στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, ρίχνοντάς τους από μια γέφυρα, δήλωσε μια πηγή των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

463 μετανάστες οι οποίοι διασώθηκαν, το περασμένο σαρανταοκτάωρο, νότια της Σικελίας αποβιβάσθηκαν, από το ιταλικό πλοίο «Bruno Gregoretti» στο λιμάνι της Νάπολης.

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 31 τραυματίστηκαν όταν ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της νότιας Καλιφόρνιας, λίγο πριν από τα ξημερώματα χθες

Νεφώσεις, ασθενής βροχή,  με  Βορειοανατολικούς ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου