Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα 17-10-2016 07.30 πμ….. Ο Σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, καλεί. «ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ (ΣΗΜΕΡΑ) στα περιβολάκια Κορίνθου στις 6μμ. Ο Σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, στηρίζει την πρωτοβουλία για αγωνιστική διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ). Στις 17 Οκτωβρίου θα κατατεθεί μαχητικά, με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στη βουλή, σε όλα τα κόμματα εκτός από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. , η πρόταση νόμου που επεξεργάστηκαν τα σωματεία το καλοκαίρι, με την οποία καταργούνται όλες οι αντεργατικές διατάξεις που περιέχονται στους νόμους που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με τα τρία μνημόνια. Διασφαλίζονται πλήρως οι συλλογικές διαπραγματεύσεις. ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ»….




Ο Σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, καλεί.  «ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ  (ΣΗΜΕΡΑ) στα περιβολάκια Κορίνθου στις 6μμ. Ο Σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, στηρίζει την πρωτοβουλία για αγωνιστική διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ). Στις 17 Οκτωβρίου θα κατατεθεί μαχητικά, με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στη βουλή, σε όλα τα κόμματα εκτός από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. , η πρόταση νόμου που επεξεργάστηκαν τα σωματεία το καλοκαίρι,  με την οποία καταργούνται όλες οι αντεργατικές διατάξεις που περιέχονται στους νόμους που ψηφίστηκαν από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια με τα τρία μνημόνια. Διασφαλίζονται πλήρως οι συλλογικές διαπραγματεύσεις.  ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 751 ΕΥΡΩ»

Διεθνής διάκριση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αποτελεί διεθνούς επιπέδου διάκριση η ανάθεση και χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου του Κέντρου Αριστείας Jean Monnet (Jean Monnet Centre of Excellence/ JMCE). Για την περίοδο 2016-19 εγκρίθηκαν μόνο 19 προτάσεις που υποβλήθηκαν από πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Ασίας και του Καναδά. Είναι το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο το οποίο αναδέχεται ένα τέτοιο Κέντρο για την κρίσιμη περίοδο 2016-19. Η πρόταση προετοιμάστηκε από μέλη ΔΕΠ των τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το JCME συνεχίζει την επιτυχία των δύο εδρών Jean Monnet (2012-2015), κάτοχοι των οποίων ήταν οι καθηγητές κκ. Π. Λιαργκόβας και Α. Χουλιάρας.

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα   στις  9μιση το πρωί  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Παρασκευή, ξεκινούν τμήματα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για αρχάριους από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου. Πρόκειται για την 26η σειρά κυβερνητών του Ν.Ο. Κιάτου.  Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα της ιστιοπλοΐας και περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση με ιστιοπλοϊκά σκάφη από έμπειρους πιστοποιημένους προπονητές.  Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι οκτώ εβδομάδες και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη (skipper) μετά από εξετάσεις. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως Πέμπτη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλ. 27420-26105 - Fax: 27420-26546-  Email: info@nokiatou.gr


Ύφεση στη μετασεισμική δραστηριότητα στα Ιωάννινα, μετά τα 5.3 Ρίχτερ το Σάββατο. Θετικό γεγονός οι εκατοντάδες μετασεισμοί για την  εκτόνωση της μετασεισμικής δραστηριότητας, δηλώνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας.

Τα προβλήματα που προκάλεσαν οι σεισμικές δονήσεις εντοπίζονται κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού. Κλειστά σήμερα σχολεία, παιδικοί σταθμοί, Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ τα δημόσια ΙΕΚ και οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι. Αναστέλλεται για 2 ημέρες η λειτουργία των δικαστηρίων.

Ο σεισμός των 4.4 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Σάμο, δεν έχει καμία σχέση με τη δραστηριότητα στα Ιωάννινα, σύμφωνα με τον κ. Λέκκα.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του είναι η ανανέωση ευθύνης για ένα ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό και πιο αποτελεσματικό, λέει ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επανεκλογή του στην προεδρία κόμματος με ποσοστό  93.54%. Σήμερα τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή.

Με καθυστέρηση στην Αθήνα οι επικεφαλείς των θεσμών (τοκογλύφων), οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν σήμερα σε τεχνικό επίπεδο.

Εξεταστική για να διερευνηθούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί του 1ου εξαμήνου του 2015, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επεισόδια στο Ωραιόκαστρο, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα Πρόσφυγα και τον ανήλικο γιο της. Πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού ο οποίος συνελήφθει.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους τύπου Τσέσνα που χάθηκε με 2 επιβαίνοντες σε πτήση από τα Καλάβρυτα προς τα Μέγαρα. 

Η Κίνα εκτόξευσε έναν επανδρωμένο διαστημικό πύραυλο σήμερα που μεταφέρει δύο αστροναύτες σε ένα πειραματικό διαστημικό εργαστήριο (Tiangong 2), το οποίο αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την δημιουργία ενός μόνιμα επανδρωμένου διαστημικού σταθμού, αναμενόμενου να τεθεί σε τροχιά γύρω στο 2022.

Τουλάχιστον 27 νεκροί και περισσότεροι από 50 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σύγκρουση δύο λεωφορείων, το πρωί, στην ανατολική επαρχία Παντζάμπ του Πακιστάν.

Τρεις αστυνομικοί είναι νεκροί από την έκρηξη στην πόλη Γκαζιαντέπ στα νότια της Τουρκίας. H έκρηξη σε γειτονιά της πόλης Γκαζιαντέπ στα νότια της Τουρκίας, έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής κατά κρησφύγετου υπόπτων για τρομοκρατία.

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλα 20 τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε καταυλισμό προσφύγων στη Συρία, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, σύμφωνα με στέλεχος των ανταρτών

Τουλάχιστον 21 είναι οι νεκροί από τις πλημμύρες που έπληξαν τέσσερις κεντρικές επαρχίες στο Βιετνάμ, την τελευταία εβδομάδα, ενώ εξακολουθούν ν' αγνοούνται οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Τουλάχιστον εννέα νεκροί και 18 τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας  στο Μπαλί, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο εκπρόσωπο του Κέντρου Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων της Ινδονησίας.

Βροχερός καιρός,  με  Βορειοανατολικούς ανέμους   5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου