Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Παρασκευή 4-3-2016 07.30 πμ…. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΦ.ΣΥΝ.». «Οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος ζητούν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να ανακαλέσει από τη θέση του, τον Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας, Γιώργο Μπουλούκο, τον οποίο εγκαλούν για εξόφληση γραμματίων στη Χρυσή Αυγή. Αναφορικά με την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» πως ο Μπουλούκος έχει κληθεί από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο οι τρεις βουλευτές σημειώνουν ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γ. Μπουλούκος, σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και προσωπικά με τον αρχηγό της, τον οποίο έχει κληθεί να υπερασπιστεί στο δικαστήριο»….




Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΦ.ΣΥΝ.». «Οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Λεωνίδας Γρηγοράκος ζητούν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να ανακαλέσει από τη θέση του, τον Συμπαραστάτη του πολίτη της Περιφέρειας, Γιώργο Μπουλούκο, τον οποίο εγκαλούν για εξόφληση γραμματίων στη Χρυσή Αυγή. Αναφορικά με την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» πως ο Μπουλούκος έχει κληθεί από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο οι τρεις βουλευτές σημειώνουν ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γ. Μπουλούκος, σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και προσωπικά με τον αρχηγό της, τον οποίο έχει κληθεί να υπερασπιστεί στο δικαστήριο».

Τη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Sikyon Coast, στο Ξυλόκαστρο (Συκιά), ο Δήμος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, διοργανώνει, εκδήλωση με θέμα  «Ξυλόκαστρο-ο τόπος μας: Τουρισμός & Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020». Στις θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης, πλάνο για την ανάπτυξη της τουριστικής ταυτότητας του Ξυλοκάστρου, τα βήματα για την επίτευξη εξωστρέφειας και το νέο σύστημα κατάταξης των τουριστικών καταλυμάτων. Για τα θέματα αυτά θα ακολουθήσει συζήτηση, κατάθεση απόψεων και προβληματισμών από όλους τους συμμετέχοντες: επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, υπηρεσιακούς και θεσμικούς παράγοντες. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στις 30 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο  Ξυλόκαστρο, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στον Πευκιά Ξυλοκάστρου (τέως Μπαράκι). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2743 3 60244 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδια υπάλληλος Σοφία Παπαδημητρίου)

Αύριο  και την Κυριακή στις 8:30 το βράδυ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ για 2 Τελευταίες παραστάσεις  ''Ο ΦΟΝΙΑΣ'' του Μήτσου Ευθυμιάδη. Επικοινωνία, κρατήσεις θέσεων:  27410 86330 – 6977408956

Καρναβαλικές εκδηλώσεις και φέτος θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κορίνθου, οι οποίες διοργανώνονται από τον Δήμο με κορύφωση το τελευταίο Σάββατο της αποκριάς. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 12 Μαρτίου από τις 15:00, θα ξεκινήσει η καρναβαλική παρέλαση με τη συμμετοχή χιλιάδων μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών και αρμάτων, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου

Το  ΝΠΔΔ  "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων. Καλεί, όσους, Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία η και Ελεύθερα Γκρουπ, να συμμετάσχουν στο "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ" την  13η  Μαρτίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 10 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Κιάτο η στο τηλέφωνο 2742022573. "ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!"
+++++++++++++


Σε επαφή με όλες τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ο πρωθυπουργός ενόψει της Συνόδου ΕΕ – Τουρκιάς τη Δευτέρα. Οι θέσεις με τις οποίες θα προσέλθει η Ελλάδα εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Η Ελλάδα θα μεγιστοποιήσει τις θέσεις προσωρινής διαμονής για τους Πρόσφυγες, αλλά δεν θα γίνει αποθήκη ανθρώπων, τόνισε ο πρωθυπουργός. Σήμερα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών 

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα,  Νταβούτογλου. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη συνεννόησης για την αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού

Ο Παναγ. Λαφαζάνης κατά την ομιλία του πριν από Συνέντευξη Τύπου για το προσφυγικό, απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε μεταξύ άλλων. Ο Αλ. Τσίπρας μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα μεγάλο hotspot για να εξυπηρετήσει τη Μέρκελ.... Οι εξελίξεις αυτές καταδείχνουν ότι έχουμε μια άβουλη, παραδομένη και υποτελή κυβέρνηση, η οποία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη για τη χώρα, ενώ χρησιμοποιείται από τη γερμανική ΕΕ ως αθλιέστατο προτεκτοράτο και πειραματόζωο πολλαπλών χρήσεων.

Δημιουργείτε Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης υπό τον Δημήτρη Βίτσα.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδοκιμάσω κοινωνικούς αγώνες και να απαξιώσω συναδέλφους μου δικηγόρους, δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουπλής με αφορμή το σχόλιο του σε Γερμανική εφημερίδα για το κίνημα της γραβάτας.

Την επιστροφή του ΔΝΤ στην Αθήνα προανήγγειλε ο Τζέρι Ράις. Το ΔΝΤ επιμένει σε πρόσθετα μέτρα 4 με 5% του ΑΕΠ για να καλυφτεί το δημοσιονομικό κενό έως το 2018

Την αισιοδοξία του για σύντομη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την εγγύηση των καταθέσεων

Ισόβια κάθειρξη και 129 χρόνια στο Μαζιώτη για τον Επαναστατικό Αγώνα, η δίκη ολοκληρώθηκε χωρίς δικηγόρους υπεράσπισης, λόγο της αποχής τους και χωρίς να δοθεί η σχετική άδεια συμμετοχής παρά το αίτημα διακοπής.

Με την αυτόφωρη διαδικασία θα δικαστούν σήμερα 13 από τους 15 συλληφθέντες για τα επεισόδια της Τούμπας στον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τουρκικό ελικόπτερο ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν οι Κούρδοι μαχητές επάνω από το βόρειο Ιράκ.

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν σήμερα ο βρετανός πρωθυπουργός με τη γερμανίδα καγκελάριο, τον γάλλο πρόεδρο και τον ρώσο πρόεδρο για τη Συρία και την ανάγκη διατήρησης της εκεχειρίας. Γαλλία και Βρετανία καλούν τη συριακή κυβέρνηση και τη Μόσχα να σεβαστούν την εκεχειρία στη Συρία.

Βροχερός καιρός,  με  ισχυρούς Δυτικούς, Βόρειους ανέμους  3 - 8   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου