Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 16-3-2016 07.30 πμ…. Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και άλλοι Φορείς Σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνουν, Ημερίδα με θέμα. «Ορθή διαχείριση κενών πλαστικών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων» στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθούσουν, Ερωτήσεις – Συζήτηση…..



.
Σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ο  Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και άλλοι Φορείς Σε συνεργασία με το  ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνουν,  Ημερίδα με θέμα.  «Ορθή διαχείριση κενών πλαστικών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων» στο τέλος των ομιλιών θα ακολουθούσουν,  Ερωτήσεις – Συζήτηση  

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας καταγγέλλει τον ΕΛΓΑ για εμπαιγμό των αγροτών της Τεγέας, υπογραμμίζοντας πως η ζημιά που υπέστησαν από χαλαζόπτωση τον περασμένο Μάιο σε καλλιέργειες φρούτων ήταν μεγάλη και τα πορίσματα του οργανισμού δίνουν μικρά ποσοστά.  Παράλληλα  το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε, διαπαραταξιακή επιτροπή να παραστεί στο διευθυντή του ΕΛΓΑ Πελοποννήσου, προκειμένου να υποστηρίξει τους πληγέντες αγρότες στα δίκαια, όπως επεσήμαναν, αιτήματά τους ζημιάς.

Με 11 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα  στις 12 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση. Ομιλητές:  Ανδρέας Νεφελούδης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.  Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Μιχάλης Μυτιληνάκης, Συντονιστής του Τμήματος Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 30 Μαρτίου 2016 θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο  Ξυλόκαστρο, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στον Πευκιά Ξυλοκάστρου (τέως Μπαράκι). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2743 3 60244 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδια υπάλληλος Σοφία Παπαδημητρίου)

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου ενημερώνει τους Μελισσοκόμους ότι στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Παραγωγής & Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας για το έτος 2016 ξεκίνησε η Υποβολή των Αιτήσεων,  στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου μέχρι 30 Απριλίου 2016. ΔΑΟΚ ΠΕ Κορινθίας  (Γ. Παπανδρέου 24 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΚ 201 00)  τηλ. 27410 81086


Να εγκαταλείψουν την Ειδομένη και να μεταβούν στα οργανωμένα κέντρα υποδοχής, καλεί τους Πρόσφυγες ο πρωθυπουργός, καθώς ο Βαλκανικός διάδρομος δεν θα ξανά ανοίξει

Η διαχείριση της Προσφυγικής κρίσης και η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, Τουρκίας, στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στόχος της συμφωνία ΕΕ, Τουρκίας είναι να μειωθεί η παράνομη μετανάστευση και να καταστεί το πέρασμα των Προσφύγων στην Ευρώπη ασφαλές, ανέφερε ο Αχμέτ Νταβούτογλου στο περιθώριο της συνάντησης του με τον Ντόναλ Τούσκ στην Άγκυρα 

Δεν έχει υποβληθεί κανένα αίτημα από την πλευρά των Σκοπίων για την επανεισδοχή  στην Ελλάδα των Προσφύγων που πέρασαν τα σύνορα, τονίζουν κυβερνητικές πηγές

Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η αναφορά Μουζάλα που κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, αποκάλεσε τη ΦΥΡΟΜ Μακεδονία, συγγνώμη για τη γκάφα, ζήτησε ο ίδιος. Ο Πάνος Καμμένος  ζήτησε την παραίτηση του.

Για ατόπημα μιλά η ΝΔ, ενώ σφοδρές αντιδράσεις υπήρξαν και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης

Για επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού που δίνει μάχη για το Μεταναστευτικό, έκαναν λόγο κυβερνητικές πηγές.

Γροθιά στο στομάχι της πολιτισμένης Ευρώπης η Ειδομένη, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφτηκε τον καταυλισμό.  Εσκεμμένη αλλοίωση των δηλώσεων του, καταγγέλλει υπουργός πολιτισμού. Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ειδομένη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ενέργειες για την αποσυμφόρηση προανήγγειλε ο Γιάννης Μουζάλας.

Να απευθυνθεί στο κόμμα του και στη ΝΔ για τα περί αξιοποίησης της συμφωνίας του Ελσίνκι, καλούν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη πηγές του Μαξίμου.

Τροπολογία με την οποία προστατεύονται από τα τεκμήρια οι περιστασιακά ή ευκαιριακά απασχολούμενοι, κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο οικονομικών. Με δεύτερη τροπολογία δίνεται η δυνατότητα υποβολής κοινής δήλωσης εισοδήματος, σε όσους έχουν υπογράψει Σύμφωνο Συμβίωσης.

Κόκκινα δάνεια, Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων,  ΑΔΜΗΕ  και πολιτικό χρήμα στη χθεσινή ατζέντα διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς – τοκογλύφους. Σήμερα η συνάντηση των τοκογλύφων με τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το Ασφαλιστικό.  


Πράσινο φως άναψε το ΣτΕ για να προχωρήσει η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις Αστικές Συγκοινωνίες.

Συνεχίζεται έως τις 28 Μαρτίου η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Έρχεται η Εθελουσία Κινητικότητα στο δημόσιο

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τρεις πανεπιστημιακούς χθες με την κατηγορία της «τρομοκρατικής προπαγάνδας» αφού διάβασαν δημόσια μια διακήρυξη που επαναλάμβανε την απαίτηση να τερματιστούν οι επιχειρήσεις ασφάλειας στο κυρίως κουρδικό νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Η αστυνομία έθεσε επίσης υπό κράτηση έναν Βρετανό υπήκοο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν φυλλάδια τυπωμένα από το φιλοτουρκικό Κόμμα.

Σε 22 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου του στρατού του Εκουαδόρ, σε περιοχή του Αμαζονίου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Ραφαέλ Κορέα. «Δεν υπάρχουν επιζώντες», έγραψε ο κ. Κορέα στο Twitter.

Αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η συμμαχία αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει εμπλακεί από πέρυσι στον πόλεμο στην Υεμένη, είχαν αποτέλεσμα να χάσουν  τη ζωή τους τουλάχιστον 41 άμαχοι και να τραυματιστούν άλλοι 75 όταν επλήγη αγορά στην επαρχία Χάτζα

Αεροπορικές επιδρομές στα περίχωρα της αρχαίας πόλης της Παλμύρας, πραγματοποίησε η ρωσική πολεμική αεροπορία, όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Βροχερός καιρός, με Ανατολικούς, Βορειοανατολικούς  ανέμους  4   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου