Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πέμπτη 14-5-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Οι ανεξόφλητες οφειλές μπορούν να διακανονισθούν: έως 100 δόσεις, με ελάχιστη δόση 20€ και μεγάλη μείωση τόκων (ανάλογα το ποσό). Καταληκτική ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στον διακανονισμό η 26/5/2015. Πληροφορίες και αιτήσεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΞΕ. Χρησιμοποιείτε συνετά το νερό. Μην το σπαταλάτε! ….


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Οι ανεξόφλητες οφειλές μπορούν να διακανονισθούν: έως 100 δόσεις, με ελάχιστη δόση 20€ και μεγάλη μείωση τόκων (ανάλογα το ποσό). Καταληκτική ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στον διακανονισμό η 26/5/2015. Πληροφορίες και αιτήσεις στα γραφεία της ΔΕΥΑΞΕ. Χρησιμοποιείτε συνετά  το νερό.  Μην το σπαταλάτε!

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  αύριο  στη 1  το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Τους λόγους ματαίωσης της υλοποίησης του προγράμματος «Φρούτα στα σχολεία» κατά τη φετινή σχολική χρονιά ζητάει να πληροφορηθεί με ερώτησή του προς τα συναρμόδια Υπουργεία ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις μέχρι και τις 20 Μαΐου για το Πρόγραμμα αντιμετώπισης ανθρωπιστικής κρίσης του Ν. 4320/2015 για επίδομα Σίτισης, Στέγασης και Δωρεάν Ηλεκτρικού Ρεύματος. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όσων δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση Ηλεκτρονικά μέσω του υπουργείου εργασίας, καθώς και για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορούν να απευθύνονται  στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου από 13:00 έως  20:00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Επιτάχυνση των διαδικασιών με στόχο την επίτευξη αμοιβαίας επωφελούς λύσης με ταυτόχρονη επιβεβαίωση των κόκκινων γραμμών, αποφάσισε στη Μαραθώνια συνεδρίαση του χθες το Κυβερνητικό Συμβούλιο. Εξουσιοδότησε την ομάδα διαπραγμάτευσης του Brussels Group να συνεχίσει από σήμερα τις διαπραγματεύσεις.

"Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο δύσκολο σημείο της" εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «επισφαλές». Μιλώντας σε εφοριακούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Κάποιοι έχουν σχέδιο να διαιρέσουν την Ευρώπη» ανέφεραν  κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε και τα εχθρικά προς την Ελλάδα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. «Είναι μια στρατηγική απόφαση για την Ευρώπη που δεν έχει να κάνει με την οικονομική βιωσιμότητα των χωρών-μελών, αλλά με το όραμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές και τονίζουν ότι «ευτυχώς στον αντίποδα οι δυνάμεις που αντιστρατεύονται τα σχέδια διάσπασης δεν είναι μειοψηφικές».

Για φτωχοποίηση  του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα από στελέχη της κυβέρνησης που δεν πέρασε από την ΕΚΤ, κάνει λόγο το πρακτορείο Μπλούμπεργκ.

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του Δημήτρη Μάρδα στη Βουλή ότι, οι Εθνικές εκλογές έγιναν νωρίτερα επειδή ειχε διαπιστωθεί τρύπα 452 εκ. ευρώ και δεν θα υπήρχαν χρήματα στις 24 Φεβρουαρίου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Τις καταγγελίες του επιβεβαίωσε και ο προκάτοχος του Χρίστος Σταικούρας

Με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών συναντήθηκε χθες ο αντιπροεδρο9ςβ της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Αποφασίστηκε η εκπόνηση σχεδίου για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών εντός 30 ημερών, εξετάστηκαν τα ζητήματα ρευστότητας του  τραπεζικού τομέα, η συμβολή των τραπεζών στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η βελτίωση της εισπραξημώτητας των εσόδων

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης ορίστηκε υπεύθυνος για τη διερεύνηση  της δυνατότητας συμμετοχής της Ελλάδας στη νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS, μετα από σχετική πρόταση που εχει γίνει στη χώρα μας.

Ελπίδες για την ανασυγκρότηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και τη διασφάλιση εκατοντάδων θέσεων εργασίας, δίνει η ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την κύρωση της ΠΝΠ που προβλέπει οικονομική ενίσχυση ύψους 30 εκ. ευρώ 

Κατηγορηματική ότι, δεν πρόκειται να φορολογηθεί ούτε ένα ευρώ οι αποζημιώσεις των αγροτών, ανεξάρτητα από το ύψος των εισοδημάτων τους εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η Νάντια Βαλαβάνη

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας για τη στήριξη του ΕΣΥ και την αναμόρφωση της ιατρικής νομοθεσίας συμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Την κατανομή στο εσωτερικό της ΕΕ των Μεταναστών που χρήζουν ασύλου βάση ποσοστώσεων ώστε να μειωθεί η πίεση που ασκείται στα κράτη μέλη όπως, η Ιταλίας, η Ελλάδα και η Μάλτα, πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν σήμερα  οι αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ σε μια προσπάθεια συνεννόησης, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση που ταλανίζει για μια ακόμα φορά τη χώρα.

Το Βατικανό ανακοίνωσε  ότι θα προχωρήσει στην αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, μια κίνηση συμβολική που θα θεωρηθεί σημαντικό βήμα για τις παλαιστινιακές διεκδικήσεις, αλλά αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση της παλαιστινιακής κυβέρνησης.

Με πόλεμο απειλεί το Ιράν τις ΗΠΑ αν σταματήσει το πλοίο της προς Υεμένη, Κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης

Νεκρός από αεροπορική επιδρομή από τον υπό τις ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό στο βόρειο Ιράκ είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς άνεμους 4 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.     
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου