Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Παρασκευή 23-1-2015/07.30 πμ…. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.. Αυτή την Κυριακή δεν Φοβάμαι, Δεν εκβιάζομαι και αποφασίζω ΕΓΩ. Δεν θέλω για Πρωθυπουργό μου τον κ. Ράιχενμπαχ ή τον υπάλληλο του ΔΝΤ. Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της κάθε Μέρκελ και Σόιμπλε, Δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπάνκ. Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Γιούνγκερ Σαμαρά, ούτε τον κ. Σόιμπλε Βενιζέλο. Θέλω μια Ελλάδα που οι Άνθρωποι δεν θα αυτοκτονούν, Δεν θα Πεινάνε, θα έχουν τα Φάρμακα τους και την περίθαλψη τους. Θέλω μια Ελλάδα με Αξιοπρέπεια.. Δεν θα ψηφίσω αυτούς που είπαν «ναι σε όλα» στους εγχώριους Δυνατούς και τους ξένους Δυνάστες. Δεν ψηφίζω αυτούς που κατηγορούν τον λαό για λαϊκισμό, που διέλυσαν το κράτος. Δεν ψηφίζω αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους «νταβατζήδες», τα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους αεριτζήδες. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΠΙΔΑ, ΨΗΦΙΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΨΗΦΙΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,. ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ… ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ….




ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.. Αυτή την Κυριακή δεν Φοβάμαι, Δεν εκβιάζομαι και αποφασίζω ΕΓΩ. Δεν θέλω για Πρωθυπουργό μου τον κ. Ράιχενμπαχ ή τον υπάλληλο του ΔΝΤ. Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της κάθε Μέρκελ και Σόιμπλε,  Δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπάνκ. Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Γιούνγκερ Σαμαρά, ούτε τον κ. Σόιμπλε Βενιζέλο. Θέλω μια Ελλάδα που οι Άνθρωποι δεν θα αυτοκτονούν, Δεν θα Πεινάνε, θα έχουν τα Φάρμακα τους και την περίθαλψη τους. Θέλω μια Ελλάδα με Αξιοπρέπεια.. Δεν θα ψηφίσω αυτούς που είπαν «ναι σε όλα» στους εγχώριους Δυνατούς και τους ξένους Δυνάστες. Δεν ψηφίζω αυτούς που κατηγορούν τον λαό για λαϊκισμό, που διέλυσαν το κράτος. Δεν ψηφίζω αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους «νταβατζήδες», τα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους αεριτζήδες.  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΠΙΔΑ, ΨΗΦΙΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΨΗΦΙΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,. ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ… ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ…

Σήμερα  στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου,  αυλαία στην προεκλογική καμπάνια και  του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, με κεντρική ομιλία και συμμετοχή όλων των υποψηφίων Βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα μετά την κοσμοσυρροή χθες στην Ομόνοια στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, όπου το παρόν έδωσαν  αντιπρόσωποι από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων, ο Πάμπλο Ιγκλέσια από τους PODEMOS και ο επικεφαλής του Κομουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας Πιέρ Λωράν για να στηρίξουν την συλλογική προσπάθεια. Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Ζάππειο η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα κλίσει την προεκλογική περίοδο το βράδυ με ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και αποφάσεις του Υπουργού Εργασίας, θα κληρωθούν 8 κατοικίες στο Κιάτο για άστεγους δικαιούχους του Τοπικού Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής  στον  ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΙΑΤΟΥ, Ελ. Βενιζέλου 20 και στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Πατρών 107, από 01-02-2015 έως 15-02-2015. Πληροφορίες και απαραίτητα δικαιολογητικά στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ.

Η  Σχολική Επιτροπή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου    Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  Λυκείου  και Γυμνασίου   Δερβενίου. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του  Λυκείου  Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στις  24  Φεβρουαρίου   ημέρα  Τρίτη  και ώρα 12:00. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2743 0 32 178 και 2743 3 60 213


Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ απεύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Μεγαλειώδη Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες βράδυ στην Ομόνοια. Ο φόβος τελείωσε, την Κυριακή ο λαός μας θα γράψει ιστορία, πάμε όλοι μαζί, τόνιζε στο ενωτικό του κάλεσμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν θα συγκυβέρνηση μαζί με τους εντεταλμένους των μνημονίων, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί με δύναμη, αποφασιστικότητα και συμμαχίες στην Ευρώπη, το επαχθές και μη βιώσιμο χρέος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, πως έχουμε όραμα, μια χώρα με δικαιοσύνη, ισότητα και Δημοκρατία, με ίσες ευκαιρίες για όλους, δεσμεύτηκε για την προστασία του 99% της κοινωνίας που λεηλατήθηκε από το μνημόνιο, ενώ υπογράμμισε το σχέδιο   για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της επανεκκίνησης της οικονομίας. Παράλληλα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι προκειμένου να κρατήσει την εξουσία έχει επιδοθεί σε μια διχαστική  υπερπαραγωγή  τρόμου. Ποτέ άλλοτε είπε, ένας πρωθυπουργός δεν δυσφήμισε τόσο τη χώρα του και το λαό του, όσο ο Αντώνης Σαμαράς, εκτιμώντας ότι η ΝΔ το Φλεβάρη θα ψάχνει για νέο αρχηγό.

Φυσάει άνεμος Δημοκρατικής αλλαγής στην Ευρώπη, η ελπίδα έρχεται, τόνισε σε χαιρετισμό του από την Ομόνοια στην Ελληνική γλώσσα ο ηγέτης του Κινήματος Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, εκτός από τις χιλιάδες κόσμου, παρόντες ήταν επίσης ο επικεφαλής του Κομουνιστικού Κόμματος Γαλλίας Πιέρ Λοράν, αντιπροσωπίες Κομμάτων, Συνδικάτων. Οργανώσεων και Κινημάτων από όλο τον κόσμο.

Οριστικό χτύπημα στην κυβερνητική κινδυνολογία μετά τις ανακοινώσεις του Μάριο Ντράγκι, ο επικεφαλής της ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο οι αγορές ομολόγων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ύψους 60 δισεκ. ευρώ μηνιαίως, χωρίς να εξαιρείτε η Ελλάδα

Με συνονθύλευμα από συνιστώσες αριστεριστών του πιο παρωχημένου αριστερισμού, παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς από τα εγκαίνια του έργου προέκτασης του 3ου προβλήτα  της Κόσκο στον Πειραιά, επέμεινε στην κινδυνολογία, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ανακοίνωσε ο Μάριο Ντράγκι, μόνο εφ όσον τηρήσει τις δεσμεύσεις της και είναι σε πρόγραμμα, δηλαδή σε μνημόνιο. Στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Ται Βοντό  η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση της ΝΔ.

Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση εκλεγεί στην εξουσία, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ταμείου

Θα βρούμε μια λύση με την Ελλάδα στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της ιδίας ευθύνης, δήλωσε η Άγγελλα Μέρκελ

Ισχυρό προβάδισμα 8 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ και 7κομματικη Βουλή, καταγράφει η δημοσκόπηση της Prorata για τον 105.5 Στο Κόκκινο, στις 10 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Ανάλυσης προβάδισμα 6 μονάδες και από την GPO για το Mega

Καταστροφικό για τη χώρα να λάβει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το αναγκαίο καλό, μπορούν να παίξουν το ρόλο του εγγυητή μιας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, τόνισε από το Αιγάλεω ο Πάνος Καμμένος, πρόσθεσε ότι κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν στο πως θα εξυπηρετήσουν καλύτερα την κερδοφορία των μονοπωλίων, υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το Σύνταγμα.

Υπέρ της συγκρότησης προοδευτικής συγκυβέρνησης τάχτηκε ο Φώτης Κουβέλης

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι στρατιωτικοί και πολίτες σκοτώθηκαν τις τελευταίες 2 ήμερες στην Ανατολική Ουκρανία που η σύρραξη ανάμεσα στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και στους Φιλορώσους Αντάρτες αναζωπυρώθηκε. Την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ζητά το Παρίσι. «Η κατάσταση είναι τρομακτική»

Απεβίωσε ο βασιλιάς Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας σε ηλικία 90 ετών,  το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Θεωρείτο ένας σπουδαίος ηγέτης, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο λαό της χωράς του. Τη θέση του στο θρόνο αναλαμβάνει ο αδελφός του Σαλμάν.

Αμερικανοί και κουβανοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι δεν ορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία των πρεσβειών σε ΗΠΑ και Κούβα, όμως επισήμαναν ότι αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου σύντομα προκειμένου να συζητήσουν το θέμα

Τοπικές νεφώσεις με  Βορειοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους   2 – 4   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου