Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη 14-1-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο EPHYRA στην Κόρινθο, Συνέντευξη Τύπου, παρουσίαση ψηφοδελτίου Κορινθίας, του πολιτικού συνδυασμού: ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Την παρουσίαση θα κάνει ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού: ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ. Πρόσκληση σε όλους απευθύνει ο κ. Λάμπρος Μπούκλης, υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας από το Ξυλόκαστρο…..




Σήμερα στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο EPHYRA στην Κόρινθο, Συνέντευξη Τύπου, παρουσίαση ψηφοδελτίου Κορινθίας, του πολιτικού συνδυασμού: ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Την παρουσίαση θα κάνει ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού: ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ. Πρόσκληση σε όλους απευθύνει ο κ. Λάμπρος Μπούκλης, υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας από το Ξυλόκαστρο

Αύριο στις 5μιση το απόγευμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, οργανώνει ανοιχτή ομιλία Υγείας με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, Θέμα: "Γιατί η Ιατρική στον 21ο αιώνα μπορεί να μιλήσει για θεραπεία όλων των ασθενειών - κατανόηση από το πρόγραμμα ανθρωπίνου γονιδιώματος" . Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά, το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «Ήχοι του Κόσμου » Ερμού 26- Κόρινθος. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!


Έκρηξη και πυρκαγιά μικρής έκτασης, προκλήθηκε στην είσοδο του κεντρικού καταστήματος της Συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου στην Κόρινθο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες τα ξημερώματα  άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έριξαν δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και προκάλεσαν υλικές ζημιές. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη, την Παρασκευή  στις 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», η 1η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, για το 2015.

Με 18 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Παρασκευή στις  5.30   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
+++++++++


Περιοδεία σε Καβάλα, Δράμα Κομοτηνή πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής μίλησε για το μεγάλο ιστορικό γεγονός της 25ης του Γενάρη που θα σημάνει όχι μόνο την ανατροπή στην Ελλάδα, αλλά και μια μεγάλη αλλαγή σε ολόκληρη της Ευρώπη. Το μεγάλο ναι στη Δημοκρατία θα γραφεί στις 25 του Γενάρη. Σήμερα στις 8 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ανοιχτή διαδικτυακή συνομιλία με χρήστες στο twitter

Για σκόπιμο και παράνομο αποκλεισμό της Νέας Γενιάς από την εκλογική διαδικασία, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση για πράξη ομού αυταρχισμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο 2ος γύρος του Λεφτά Υπάρχουν, υποστήριξε από το Αγρίνιο ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ έθεσε ένα ακόμα κινδυνολογικό δίλλημα, λέγοντας πως η Ελλάδα έχει 2 δρόμους, ανάπτυξη   η χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ.

Στην Αθήνα σήμερα ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος στις 10.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όποια και αν είναι η νέα κυβέρνηση θα συνεργαστούμε μαζί της, είμαστε διατεθειμένοι να ελαφρύνομαι το Ελληνικό χρέος εάν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, δήλωσε από το Τόκιο ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ Γέρουν Ντάισεμπλουμ

Δεν θέλουμε να διαλύσουμε την Ευρωζώνη, ούτε η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ, το δικό μας πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό της άκρας δεξιάς, δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας σε ερώτηση Βρετανού  Ευρωβουλευτή

Μειωμένες κατά 25% θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων για μετακίνηση των εκλογέων με ΚΤΕΛ και τρένα, θα ισχύσουν από τις 23 έως τις 27 Ιανουαρίου.

Για κρίση της εκπαίδευσης έκανε λόγο η διευθύντρια της ΟΥΝΕΣΚΟ Ειρήνα Μπόκοβα, καθώς τα στοιχεία του Οργανισμού δείχνουν ότι, 58 εκ. παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν πηγαίνουν σχολείο.

Σε τροχιά προεδρικών εκλογών εισέρχεται η Ιταλία καθώς  σήμερα το πρωί υποβάλλεται επισήμως η από καιρό αναγγελθείσα παραίτηση του Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Έντεκα άμαχοι σκοτώθηκαν χθες,  στη διάρκεια βομβαρδισμού εναντίον ενός σημείου ελέγχου του ουκρανικού στρατού, από τον οποίο επλήγη ένα λεωφορείο στην αυτονομιστική φιλορωσική ανατολική Ουκρανία, σε μια επίθεση που ήταν η φονικότερη από την έναρξη της εκεχειρίας της 9ης Δεκεμβρίου.

Με ένα σκίτσο του Προφήτη Μωάμεθ που κρατά μια πινακίδα με το σύνθημα Je suis Charlie και τίτλο Όλα Συχωρούνται, κυκλοφορεί σήμερα η Εβδομαδιαία έκδοση του Charlie Ebdo,  λίγες μέρες μετά την αιματηρή επίθεση φανατικών Ισλαμιστών στα γραφεία του περιοδικού στο Παρίσι, το περιοδικό θα κυκλοφορήσει σε 3 εκ, αντίτυπα, μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες.

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει 12χρονο παιδί να εκτελεί ομήρους, φρίκη σε όλο της το μεγαλείο

Ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουάινραϊτ, δήλωσε ότι η Γηραιά Ήπειρος είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά της την τελευταία δεκαετία και πλέον, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έως και 5.000 ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και πολεμούν στη Συρία

Αίθριος καιρός με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  1 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου