Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 15-1-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 5μιση το απόγευμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, οργανώνει ανοιχτή ομιλία Υγείας με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, Θέμα: "Γιατί η Ιατρική στον 21ο αιώνα μπορεί να μιλήσει για θεραπεία όλων των ασθενειών - κατανόηση από το πρόγραμμα ανθρωπίνου γονιδιώματος" . Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά, το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «Ήχοι του Κόσμου » Ερμού 26- Κόρινθος. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!! …..




Σήμερα  στις 5μιση το απόγευμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, οργανώνει ανοιχτή ομιλία Υγείας με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, Θέμα: "Γιατί η Ιατρική στον 21ο αιώνα μπορεί να μιλήσει για θεραπεία όλων των ασθενειών - κατανόηση από το πρόγραμμα ανθρωπίνου γονιδιώματος" . Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά, το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «Ήχοι του Κόσμου » Ερμού 26- Κόρινθος. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!

Αύριο στις 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με 8 θέματα στην ημερησία διάταξη, η 1η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, για το 2015.

Με 18 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις  5.30   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
+++++++++

Εντυπωσιακό το διεθνές ενδιαφέρον για τις προτάσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, 3ο θέμα συζήτησης στον κόσμο στο twitter με περίπου 32000 twit  και 1ο στην Ελλάδα, έγινε η ζωντανή ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα που διοργάνωσε η εφημερίδα ΑΥΓΗ. Ξένοι ανταποκριτές και τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν χθες στην Κουμουνδούρου να παρακολουθήσουν τις εφ όλης της ύλης απαντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε ερωτήσεις πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει την πολιτική βούληση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, δεσμεύτηκε να θεσπίσει ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα μειωθεί τον ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης και ότι δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί ακινήτων, επανέλαβε την πρόθεση του να προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε ότι, όλες ιδιωτικοποιήσεις που έγιναν μέσω ΤΑΙΠΕΔ θα επανεξεταστούν και δήλωσε ότι οι στρατηγικής σημασίας οργανισμοί, όπως το νερό και ο ηλεκτρισμός δεν μπορούν να είναι σε ιδιώτες. Δεν είναι μονομερής ενέργεια να θέλεις να ξανοστίσεις τη χώρα σου στα πόδια της, ανέφερε σε ερώτηση για την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για το μεταναστευτικό τάχθηκε υπέρ της χορήγησης Ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Τη Ρόδο επισκέπτεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πλατεία Κλαυθμώνος λειτουργεί από χθες το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, εντωμεταξύ προβάδισμα 3.5 μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση της Alco  που δημοσιεύεται σήμερα στο Ποντίκι.  

Ισπανική στήριξη στο μνημόνιο και στον Αντώνη Σαμαρά, παρέσχε κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα ο Μαριάνο Ραχόι, δύσκολες αλλά αναγκαίες, χαρακτήρισε τις πολιτικές της λιτότητας ο Ισπανός πρωθυπουργός, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτήρισε παλινωδίες και ανοησίες κάθε εναλλακτική πρόταση πολιτικής και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, θα οδηγήσει τη χώρα σε νέο μνημόνιο, επειδή διακηρύσσει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Αυτό που ενώνει τον κ. Ραχόι και τον κ. Σαμαρά είναι ο φόβος μπροστά στη Δημοκρατική ανατροπή από τις δυνάμεις της δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεχόμενο αίτημα για παράταση του τρέχοντος προγράμματος στήριξης κατά 2 μήνες, είναι υπόθεση της Ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών.

Φρένο στην κινδυνολογία βάζει η Ε.Ε, δόθηκε εξάμηνη παράταση στο πρόγραμμα εγγυήσεων του Ελληνικού δημοσίου για την έκδοση Τραπεζικών Ομολόγων

Διμέτωπη κριτική στη ΝΔ την οποία κατηγόρησε για εκφοβισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο καταλόγισε απόπειρα εφησυχασμού, άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, δήλωσε σε συνέντευξη του ο Πάνος Καμμένος.  

Η πολιτική αλλαγή στη χώρα είναι επιβεβλημένη, πρέπει να υπάρξει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση που να πείσει για τον ρεαλισμό της, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Υπάρχει πιθανότητα του ΚΚΕ να είναι 3η δύναμη, εκτίμησε από τη Λάρισα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.  

Κοινό μέτωπο ενάντια στους Τζιχαντιστές, υπόσχονται ο Μπάρακ Ομπάμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον  με κοινό τους άρθρο στην Βρετανική εφημερίδα  The Taims, λίγες μόνο ημέρες μετά τις  τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία.
    
«Ζει και θα ζει» δηλώνει για την ανάρπαστη Charlie Hebdo ο Ολάντ, «Οι ιδέες δεν δολοφονούνται»

Ανάληψη ευθύνης για το Παρίσι. Αυθεντικό το βίντεο της αλ Κάιντα Υεμένης, εκτιμούν οι ΗΠΑ

«Αντισημίτη νταή» αποκαλεί τον Ερντογάν ο ισραηλινός ΥΠΕΞ, Επίθεση και στην Ευρώπη

Αίθριος καιρός με  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους 2 - 6  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου