Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη 21-1-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 8 το βράδυ στο Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" του Ξυλοκάστρου, η κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Βουλευτών της Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ και την Παρασκευή στις 8 το Βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Ενώ αύριο στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα κλίσει την προεκλογική περίοδο την Παρασκευή με ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης…..




Σήμερα στις 8 το βράδυ στο Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" του Ξυλοκάστρου,  η κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Βουλευτών της Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ  και την Παρασκευή στις 8 το Βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Ενώ αύριο στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα,  η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα κλίσει την προεκλογική περίοδο την Παρασκευή με ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα  στις  μια  το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και αποφάσεις του Υπουργού Εργασίας, θα κληρωθούν 8 κατοικίες στο Κιάτο για άστεγους δικαιούχους του Τοπικού Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής  στον  ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΙΑΤΟΥ, Ελ. Βενιζέλου 20 και στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Πατρών 107, από 01-02-2015 έως 15-02-2015. Πληροφορίες και απαραίτητα δικαιολογητικά στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ.

20 σημεία από το πρόγραμμά  για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση στο νομό Κορινθίας, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων:  "Αξιοποίηση των υποδομών, που υπάρχουν στο Νομό (ΠΕΓΕΑΛ, κρατικό κτήμα Ξυλοκάστρου, κρατικό κτήμα Βέλου και Κονιάρειο Ινστιτούτο) με σκοπό τη σύνδεση των καλλιεργειών και της αγροτικής έρευνας." - "Μέριμνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών που πλήττονται από το κλείσιμο των βασικών κρατικών υποδομών στις περιοχές του Κιάτου, του Ξυλόκαστρου, της Νεμέας, του Δερβενίου, του Χιλιομοδίου, του Σοφικού, των Αθικίων." - "Κλείνουμε το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθο και αποδίδουμε το χώρο του πρώην στρατοπέδου στην αυτοδιοίκηση, για τις ανάγκες των πολιτών." - "Αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού (ολοκληρωμένη μελέτη). Μέτρα για την προστασία του Κορινθιακού από τα βιομηχανικά και αστικά λύματα. Διαχείριση του Κορινθιακού (Ενιαίος Φορέας Διαχείρισης) ως κλειστού κόλπου (ζώνες προστασίας και καθορισμός αλιευτικών περιοχών). Δίκτυα αποχετευτικών αγωγών στα παραλιακά μέτωπα Κορινθιακού και Σαρωνικού. Λειτουργία βιολογικών καθαρισμών σε όλο το νομό και αναβάθμιση των υπαρχόντων."  Οι παραπάνω προτάσεις μας είναι μέρος του προγράμματός μας. Αποτελούν δέσμευση πάλης και αντικείμενο διαλόγου με τους πολίτες

Από τη Δευτέρα μια νέα εποχή ξεκινά, είναι η ώρα που ο λαός με την ψήφο του θα δώσει στην Ελλάδα μια νέα δύναμη να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να διαπραγματευτεί και να σταθεί όρθια στα πόδια της  μετά από 5 χρόνια καταστροφής, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, είναι η ώρα που η αριστερά έρχεται ξανά στο προσκήνιο, στέλνοντας το μήνυμα μιας νέα λαϊκής ενότητας, ενός νέου πατριωτισμού, γιατί όλοι πια καταλαβαίνουν ότι, ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα τόνισε χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, ζητούμε αυτοδυναμία για να μην μπορούν να σύρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε υπονομευμένες Κοινοβουλευτικές συνεργασίες. Ο Αντώνης Σαμαράς χορεύει μόνος του το χορό του φόβου, είναι ο μοναδικός πολιτικός που έφτασε να απειλεί την ίδια του τη  χώρα για να παραμείνει στην εξουσία, ανέφερε στηλιτεύοντας την πολιτική της κινδυνολογίας. Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά πανικόβλητο, ενώ για τους ισχυρισμούς του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει φόρους και θα εξαφανίσει τη Μεσαία τάξη, δήλωσε, ότι πρόκειται για αστεία επιχειρηματολογία με σκοπό την προσωπική του διάσωση από την εκλογική πανωλεθρία που τον περιμένει. Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, αύριο στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.

Ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα για μείωση φόρων του Αντώνη Σαμαρά στην περιοδεία του σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, το Παλαιό Φάληρο και τη Γλυφάδα από όπου και γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι για το ζήτημα του ΕΛΑ.  Και νέο παραλήρημα, δεν θα γίνουμε Σοβιέτ, ανέφερε στην ομιλία του. Την Παρασκευή στις 7 στο κλειστό του Τάι Βοντό   στο Φάληρο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ

Ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ είναι οι μόνοι που μιλούν για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, έχουν μείνει σχεδόν μόνοι τους στην Ευρώπη να υπονομεύουν τη χώρα, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα στις 6 το απόγευμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο γήπεδο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια ΄

Στα Γιάννενα μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου, υποστήριξε ότι, κάθε ψήφος στο κόμμα του διευκολύνει την επίτευξη κυβερνητικών συνεργασιών σε προοδευτικό πλαίσιο

Αύριο στις 7 το απόγευμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα.

Διακαναλική συνέντευξη παραχωρεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης ενόψει εκλογών απο σήμερα, για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων

Την προφυλάκιση  2 εκ των 4 κατηγορουμένων που απολογήθηκαν για την μεγάλη υπόθεση του κυκλώματος των εκβιαστών που είχε έδρα τις φυλακές, αποφάσισαν οι ανακριτές διαφθοράς, ενώ οι άλλοι  2  κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με ορούς.

12 νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Συριακής πολεμικής αεροπορίας εναντίον 2 περιοχές τις οποίες ελέγχουν οι Τζιχαντιστές στη Βορειοδυτική Συρία.

Οι τζιχαντιστές ζητούν λύτρα 200 εκατ. δολ. για να μην σκοτώσουν δύο Ιάπωνες. Προθεσμία 72 ωρών

Νέος γύρος συνομιλιών για τη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία θα διεξαχθεί στο Βερολίνο σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Τοπικές νεφώσεις με  Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους 3-5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου