Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 20-1-2015/07.30 πμ…. Οι Κουκουλοφόροι χτυπούν το Φεστιβάλ της Ζήρειας. Ανώνυμη καταγγελία (δεν τολμούν να βάλουν ούτε το όνομα τους οι γνωστοί άγνωστοι) προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, καταγγέλλουν δήθεν οικονομικές ατασθαλίες έλλειψη άδειας και αλλά …. Σε ανοιχτή επιστολή προς τους Zirious, η ενημερωτική απάντηση, από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση με πολλές οικονομικές και προσωπικές θυσίες όπως όλοι γνωρίζουμε, Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Γιώργος Γκουρβέλος και Ανδρέας Ζάρρος, αναφέρουν μεταξύ άλλων. «"Αγαπητοί Zirious, οι επιθέσεις που δέχεται το φεστιβάλ της Ζήρειας και όλοι εμείς που παλεύουμε για την υλοποίησή του συνεχίζονται. Αυτή τη φορά προτιμήθηκαν «παρακρατικές» μέθοδοι και συγκεκριμένα η μέθοδος της ανώνυμης καταγγελίας προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή. Η καταγγελία βέβαια είναι ανώνυμη για τις αρχές και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν, γιατί για εμάς καθόλου ανώνυμη δεν είναι, μιας και όσα γράφονται σε αυτήν έχουν συγκεκριμένη προέλευση και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα πίσω τους… Άθλιες συκοφαντίες κάποιων, που φόρεσαν την κουκούλα του καθώς πρέπει, φορολογούμενου «νοικοκυραίου»…. Εμείς, παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε και φέτος να σκαρώσουμε το 7ο Ziria Festival. Βάσιμα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι. Θα μετατρέψουμε τον πόλεμο σ’ ένα επιπλέον κίνητρο. Η ψυχή θα κερδίσει τη μιζέρια και το δήθεν!» Κι εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο 7ο Ziria Festival, καλή δύναμη και καλό κουράγιο…..


Οι Κουκουλοφόροι χτυπούν το Φεστιβάλ της Ζήρειας. Ανώνυμη καταγγελία (δεν τολμούν να βάλουν ούτε το όνομα τους οι γνωστοί άγνωστοι) προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή, καταγγέλλουν δήθεν οικονομικές ατασθαλίες έλλειψη άδειας και αλλά …. Σε ανοιχτή επιστολή προς τους Zirious, η ενημερωτική απάντηση, από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση με πολλές οικονομικές και  προσωπικές θυσίες όπως όλοι γνωρίζουμε, Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Γιώργος Γκουρβέλος και Ανδρέας Ζάρρος, αναφέρουν μεταξύ άλλων. «"Αγαπητοί Zirious, οι επιθέσεις που δέχεται το φεστιβάλ της Ζήρειας και όλοι εμείς που παλεύουμε για την υλοποίησή του συνεχίζονται. Αυτή τη φορά προτιμήθηκαν «παρακρατικές» μέθοδοι και συγκεκριμένα η μέθοδος της ανώνυμης καταγγελίας προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή. Η καταγγελία βέβαια είναι ανώνυμη για τις αρχές και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν, γιατί για εμάς καθόλου ανώνυμη δεν είναι, μιας και όσα γράφονται σε αυτήν έχουν συγκεκριμένη προέλευση και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα πίσω τους Άθλιες συκοφαντίες κάποιων, που φόρεσαν την κουκούλα του καθώς πρέπει, φορολογούμενου «νοικοκυραίου»…. Εμείς, παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε και φέτος να σκαρώσουμε το 7ο Ziria Festival. Βάσιμα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι. Θα μετατρέψουμε τον πόλεμο σ’ ένα επιπλέον κίνητρο. Η ψυχή θα κερδίσει τη μιζέρια και το δήθεν!» Κι εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο 7ο Ziria Festival, καλή δύναμη και καλό κουράγιο.  

Σήμερα  στις 6.30 το απόγευμα στο Θέατρο « Άγγελος Σικελιανός», ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, καλεί τους δημότες, τα σωματεία και τις οργανώσεις, τους επαγγελματίες και τους ιατρούς, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, σε ανοιχτή συζήτηση και διαβούλευση για το ζήτημα της περισυλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Στόχος της διαβούλευσης είναι  η ευαισθητοποίηση και η ενεργός συμμετοχή των δημοτών, η καταγραφή όλων των απόψεων και των προβλημάτων, ο δημιουργικός και τεκμηριωμένος διάλογος,  η ανάληψη κοινής ευθύνης για έναν ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο σχεδιασμό δράσεων, με επίκεντρο, αφενός την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, και αφετέρου τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Τις Κεντρικές ομιλίες, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Βουλευτών της Κορινθίας, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας : Σήμερα στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου - Αύριο στις 8 το βράδυ στο Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" του Ξυλοκάστρου και την Παρασκευή στις 8 το Βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Παράλληλα σήμερα στις 12μιση το μεσημέρι, στα γραφεία της Κορίνθου,  θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την υποψήφια Ανδριάνα Κουρούκλη. 

20 σημεία από το πρόγραμμά  για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση στο νομό Κορινθίας, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων:  "Αξιοποίηση των υποδομών, που υπάρχουν στο Νομό (ΠΕΓΕΑΛ, κρατικό κτήμα Ξυλοκάστρου, κρατικό κτήμα Βέλου και Κονιάρειο Ινστιτούτο) με σκοπό τη σύνδεση των καλλιεργειών και της αγροτικής έρευνας." - "Μέριμνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών που πλήττονται από το κλείσιμο των βασικών κρατικών υποδομών στις περιοχές του Κιάτου, του Ξυλόκαστρου, της Νεμέας, του Δερβενίου, του Χιλιομοδίου, του Σοφικού, των Αθικίων." - "Κλείνουμε το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθο και αποδίδουμε το χώρο του πρώην στρατοπέδου στην αυτοδιοίκηση, για τις ανάγκες των πολιτών." - "Αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών του Κορινθιακού (ολοκληρωμένη μελέτη). Μέτρα για την προστασία του Κορινθιακού από τα βιομηχανικά και αστικά λύματα. Διαχείριση του Κορινθιακού (Ενιαίος Φορέας Διαχείρισης) ως κλειστού κόλπου (ζώνες προστασίας και καθορισμός αλιευτικών περιοχών). Δίκτυα αποχετευτικών αγωγών στα παραλιακά μέτωπα Κορινθιακού και Σαρωνικού. Λειτουργία βιολογικών καθαρισμών σε όλο το νομό και αναβάθμιση των υπαρχόντων."  Οι παραπάνω προτάσεις μας είναι μέρος του προγράμματός μας. Αποτελούν δέσμευση πάλης και αντικείμενο διαλόγου με τους πολίτες

Η απόλυτη πλειοψηφία στη νέα Βουλή, είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σε συνέντευξη του στον Αντ1 ο Αλέξης Τσίπρας, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για αυτοδυναμία αλαζονείας, ούτε για λευκή επιταγή, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με τις δυνάμεις που προκάλεσαν τη μνημονιακή καταστροφή. Στη Θεσσαλονίκη μιλά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και αύριο στην Πάτρα, την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη δυσφορία κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για τους χειρισμούς του στο θέμα της ρευστότητας και το κλίμα κινδυνολογίας που καλλιέργησε, εκφράζουν κύκλοι προσκείμενοι στον Μάριο Ντράγκι και στην Κομισιόν.

Για ακατάσχετη κινδυνολογία των ΜΜΕ εν όψει της συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ σε ότι αφόρα τα κινδυνολογικά σενάρια για φυγή καταθέσεων, διαβεβαίωσε ότι οι Ελληνικές Τράπεζες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας.

Δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, διαμηνύει ο Επίτροπος οικονομικών της Ε.Ε Πιέρ Μοσκοβισί. Καθησυχαστικός και ο υπουργός οικονομικών του Λουξεμβούργου.

Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αφού η νίκη  του κόμματος θα ήταν θετική όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη της Ευρώπη, προτρέπει τους Έλληνες ψηφοφόρους του Αυστριακό περιοδικό Προφίλ.

Βολές του Αντώνη Σαμαρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών, ότι ετοιμάζει φοροκαταιγίδα. Ο πρωθυπουργός είχε χθες συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος απέρριψε ως ανυπόστατες τις φήμες, περί υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι η εγγυήτρια δύναμη για πολιτική σταθερότητα, τόνισε από τη Ρόδο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Αντιλαϊκή θα είναι όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, τόνισε  από τον Πειραιά ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας 

Σημαντικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε 2 νέες δημοσκοπήσεις. Σε μέτρηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ προηγείται 6.5 μονάδες. Στο 4.4% η διαφορά σε δημοσκόπηση της Alco  για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος,.

2 ομάδες που περιλαμβάνουν συνολικά 700 Ρώσους στρατιώτες εισήλθαν χθες στην Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσουν τους Φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες στις Ανατολικές περιοχές της χώρας, κατήγγειλαν οι Ουκρανικές αρχές.

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν  στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας αυτής και διαδηλωτών. Αφορμή για τις συγκρούσεις, νομοθεσία που θα προκαλέσει την αναβολή των εθνικών εκλογών, προγραμματισμένες να διεξαχθούν το 2016.

Τοπικές νεφώσεις με  Νοτιοανατολικούς ανέμους 4-5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου