Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα 12-1-2015/07.30 πμ…. Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η διάβρωση των ακτών, μετά και την πρόσφατη κακοκαιρία……




Με 9 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η διάβρωση των ακτών, μετά και την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Οι υποψήφιοι της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ» στο Νομό Κορινθίας είναι οι εξής:     Κώστας Αγωγιάτης, οικοδόμος -  Πάνος Δαμέλος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Άμισθων Υποθηκοφυλακείων -  Άννα Κόκκαλη, άνεργη -  Κώστας Κωστόπουλος, εκπαιδευτικός -  Αντιγόνη-Ελισσάβετ Ρώτα, φυσικός – ιδιωτική υπάλληλος…»

Σήμερα στις 7 το απόγευμα  στο ξενοδοχείο "ΠΑΡΚ", Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 στην Αθήνα, η ομιλία υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ. Χρίστου Δήμα στούς Ετεροδημότες της Κορινθίας
+++++++++

Μήνυμα νίκης και ανατροπής απεύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή προεκλογική του ομιλία από το κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμάτας. Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Ευρώπη μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι, στόχος είναι η αυτοδυναμία, που θα είναι αυτοδυναμία του λαού, ενώ δεσμεύτηκε ότι, στις 26 του Γενάρη θα υπάρξει μια νέα κυβέρνηση, όχι διανομής λείας και νομής της εξουσίας, αλλά μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και ανόρθωσης όλων των Ελλήνων. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από το ευρώ αλλά το μνημόνιο να βγει από την Ελλάδα και ο Αντώνης Σαμαράς από την εξουσία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πανικόβλητη απάντηση από τη Συγγρού, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό, Λεφτά Υπάρχουν, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Ρεύμα μεγάλης νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Public Issue, στο  38% η εκτίμηση ψήφου με δυναμική αυτοδυναμίας, στην ίδια δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 30%. Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν και άλλες 4 δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες με τη διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ 2.6 και 5.5%

Αναλυθεί τα δημοσιεύματα για εκροές καταθέσεων και για πιστωτικές διευκολύνσεις της χώρας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, μόνο έως την  ημερομηνία των εκλογών, ξεκαθαρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Πληθαίνουν οι φωνές στις Βρυξέλες  που ζητούν κούρεμα του Ελληνικού χρέους σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα  Duwelt,  τονίζει σε δημοσίευμα της, ότι υψηλόβαθμοι παράγοντες της Ε.Ε εκτιμούν ότι ένα κούρεμα είναι αναπόφευκτο

Στα 11 δισεκ. η οφειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, αναφέρει το Βήμα της Κυριακής.

Διήμερη περιοδεία σε Ήπειρο και  Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ια μιλήσει σήμερα ατά Ιωάννινα στις 7 το απόγευμα

Το ερώτημα των εκλογών είναι αν θα υπάρξει σταθερότητα και πρόοδος η αβεβαιότητα και οπισθοχώρηση, υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξη τύπου.

Κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε προβληματιζόμενο νέο, εργαζόμενο, συνταξιούχο και όποιον δεν συμβιβάζεται με μιζέρια και ηττοπάθεια, απεύθυνε ο Δημήτρης Κπουτσούμπας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

21 κόμματα, 4 συνασπισμοί κομμάτων και ένας ανεξάρτητος, δήλωσαν συμμετοχή για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Το τελευταίο λόγο για τις συμμετοχές θα έχει το 1ο τμήμα του Άρειου Πάγου που θα προβεί στις ανακηρύξεις.

Περισσότεροι από 1.5 εκ στο Παρίσι και 3.7 εκ. άνθρωποι σε όλη τη Γαλλία, διαδήλωσαν χθες με σύνθημα, Είμαστε όλοι Σαρλί, αποτιόντας φόρο τιμής στα 17 θύματα των επιθέσεων των Τζιχαντιστών. Συμμετείχαν Συνδικάτα,  Φορείς και  Ηγέτες από όλο τον κόσμο, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις και στην Ουάσιγκτον.

Η Γάλλια υπήρξε ένας φάρος Ελευθερίας για ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα είμαστε όλοι στο πλευρό της, δήλωσε από το Παρίσι ο Αντώνης Σαμαράς. Παρούσα και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Κουρουκλή και τους Ευρωβουλευτές Μανώλη Γλέζο, Γιώργο Κατρούγκαλο και Κωνσταντίνα Κούνεβα που ακλούθησε διαφορετική διαδρομή.  Συνάντηση με το Γάλλο Πρέσβη στην Αθήνα θα έχει σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινούν σήμερα οι εκπτώσεις, θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο τραγουδιστής Μπάμπης Γκολές, ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της αναβίωσης του ρεμπέτικου.

Με όχημα και πρώτο θύμα ένα δεκάχρονο κορίτσι πραγματοποίησε η Μπόκο Χαράμ βομβιστική επίθεση σε αγορά στο Μαϊντουγκούρι της Νιγηρίας, με απολογισμό τουλάχιστον 16 άτομα και περισσότερους τραυματίες. Η χώρα ακόμη δεν έχει συνέλθει από το μακελειό στην πόλη Μπάγκα, με τις χειρότερες εκτιμήσεις να τοποθετούν σε 2.000 τον αριθμό των θυμάτων.

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν λεωφορείο και φορτηγό μεταφοράς υγρών καυσίμων στο νότιο Πακιστάν συγκρούστηκαν μετωπικά.

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Κούσκο του Περού, στο νότο της χώρας. Το λεωφορείο έπεσε από ύψος εκατό μέτρων ενώ κινείτο σε περιοχή με υψόμετρο 3.500 μέτρων.

Οι Ινδονήσιοι δύτες εντόπισαν σήμερα τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους της Air Asia τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην θάλασσα της Ιάβας πριν από μία εβδομάδα με 162 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε  το υπουργείο Μεταφορών.

Τοπικές νεφώσεις με  ισχυρούς Βορειοδυτικούς,  Βόρειους  ανέμους  3 - 7  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου