Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πέμπτη 18-12-2014/07.30 πμ…. Από αύριο έως την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, o «Σύλλογος Ξενοδόχων Περιοχής Ξυλοκάστρου» σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του! Στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση. «Θέλουμε να μας γνωρίσετε από κοντά: η φιλοξενία ξεκινάει από τη γνωριμία! Γιατί ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για τον Δήμο μας: θέλουμε να τον συζητήσουμε, να τον οργανώσουμε και να τον υλοποιήσουμε μαζί! Γιατί για να αποκτήσουμε ποιοτικό τουρισμό χρειάζεται συνεργασία: εμείς κι εσείς ενωμένοι με ένα κοινό όραμα! Γιατί θέλουμε να είμαστε μέρος μιας νέας εκκίνησης για το Ξυλόκαστρο: πιο συλλογικής, πιο στοχευμένης και πιο επιτυχημένης! Σας περιμένουμε με το χριστουγεννιάτικο κέφι σας και την επιθυμία σας για δημιουργική συζήτηση! Πληροφορίες: Γραμματεία Συλλόγου 27430 22375»……




Από αύριο έως την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, o «Σύλλογος Ξενοδόχων Περιοχής Ξυλοκάστρου» σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του! Στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. Όπως  αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση. «Θέλουμε να μας γνωρίσετε από κοντά: η φιλοξενία ξεκινάει από τη γνωριμία! Γιατί ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για τον Δήμο μας: θέλουμε να τον συζητήσουμε, να τον οργανώσουμε και να τον υλοποιήσουμε μαζί! Γιατί για να αποκτήσουμε ποιοτικό τουρισμό χρειάζεται συνεργασία: εμείς κι εσείς ενωμένοι με ένα κοινό όραμα! Γιατί θέλουμε να είμαστε μέρος μιας νέας εκκίνησης για το Ξυλόκαστρο: πιο συλλογικής, πιο στοχευμένης και πιο επιτυχημένης! Σας περιμένουμε με το χριστουγεννιάτικο κέφι σας και την επιθυμία σας για δημιουργική συζήτηση! Πληροφορίες: Γραμματεία Συλλόγου 27430 22375»

Στα πλαίσια Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Σήμερα, και αύριο 17:00-19:00 Διακρατικές δραστηριότητες για παιδιά, από τις Βίβιαν Κουρούμαλη, Κλειώ Σπηλιώτη και Βέρα Τζίμα. Αύριο επίσης,  Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από τον Γιάννη Ρασούλη. (Σύλλογος Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου).  

Με 27 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου.

Λειτούργει και φέτος το καθιερωμένο "Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου" Τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια εποπτικών οργάνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου πρωί 10:00 – 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Πέμπτη 16:00-19:00 Επισκεφτείτε το

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης καλεί τις Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου Επιχειρήσεων του Δήμου για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων  και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου. Ο κατάλογος αφορά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρωστίνης και καλούνται να συμμετάσχουν. Οδηγίες για την εγγραφή στον κατάλογο στην ιστοσελίδα του Δήμου.  Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
+++++++++


Την αρχή του τέλους της κυβέρνησης σηματοδότησε η πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας με μόλις 160 ψήφους, κάτω από τον πήχη των προσδοκιών συγκέντρωσε η υποψηφιότητα τα Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ 135 Βουλευτές δήλωσαν παρόντες.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ανεξάρτητοι Βουλευτές  προερχόμενοι από τη ΧΑ, Στάθης Μπούκουρας και  Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ενώ απόντες ήταν και οι Βουλευτές  Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης και Χατζησοφιά. Το «παρών» του Παναγιώτη Μελά ήταν ίσως η μοναδική έκπληξη. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στη 2η  ψηφοφορία την προσεχή Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Σταθερά στην κινδυνολογία ο πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τόνισε ότι, έχουμε μπροστά μας άλλες 2 ψηφοφορίες, δηλώνοντας ότι,  οι συνθήκες είναι δύσκολες  και οι Βουλευτές αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες.

Οργή γαλάζιων Βουλευτών κατά συνεργατών του πρωθυπουργού, τους προσάπτουν, ελειπή   προετοιμασία για την προεδρική εκλογή 

«Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε. Τη διέξοδο θα τη δώσει ο λαός και η Δημοκρατία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από την αίθουσα.

«Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε, θα προχωρήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες σε αντικατάσταση της κυβέρνησης» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, αποχωρώντας από τη Βουλή. Συνάντηση σήμερα Πάνου Κομμένου με Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στήνεται ένας νέος δικομματικός καβγάς» δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση του κόμματος.

Χτύπημα της  Ντόρας Μπακογιάννη, ζητά εμμέσως πλην σαφώς αλλαγή υποψήφιου προέδρου, καθώς κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον κ. Βενιζέλο να πάρουν πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν το κλίμα για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να ψηφίσουν πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πολιτικές πρωτοβουλίες για να αντιστραφεί το κλίμα ζητά και ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να σεβαστεί τη Δημοκρατία και είναι έτοιμη να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Ελλάδα, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τη Διεθνή Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, σήμερα στις 12 και μισή το μεσημέρι.

Συνελήφθη 50χρονος για 30 ληστείες σε τράπεζες και καταστήματα,  με λεία 327.000 ευρώ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ) ενέκρινε χθες το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2015, καθώς και τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό

Στηρίζει «επί της αρχής» κράτος της Παλαιστίνης το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συμβιβαστικό ψήφισμα στο Στρασβούργο

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αμερικανο-κουβανικών σχέσεων άνοιξε χθες το βράδυ, με την ανακοίνωση Ομπάμα-Κάστρο ότι οι δύο χώρες θα κινηθούν προς αποκατάσταση των διπλωματικών τους σχέσεων. Η Ουάσινγκτον σκοπεύει να ανοίξει πρεσβεία στις ΗΠΑ, ενώ ο Ομπάμα θα ζητήσει την άρση του εμπάργκο στην Κούβα. Να μπει τέλος στο εμπάργκο ζήτησε και ο Ρ.Κάστρο. Η προσέγγιση των δύο κρατών έγινε με τη συνδρομή του Πάπα Φραγκίσκου.

Οργή στους Ρεπουμπλικάνους για την ιστορική κίνηση Ομπάμα προς Κούβα, «Ασυλλόγιστη παραχώρηση»

H Λατινική Αμερική χαιρετίζει την ιστορική προσέγγιση ΗΠΑ-Κούβας, σε πρώτο πλάνο ο Πάπας

Τοπικές  νεφώσεις  με  Δυτικούς,  Ανατολικούς  ανέμους  1 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου