Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη 10-12-2014/07.30 πμ…. Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 4 το απόγευμα Μη λείψει κανείς. Με αφορμή τις ημέρες των Εορτών και τις αιμοδοσίες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες μέρες των αιμοδοσιών, τις απογευματινές ώρες. Την Κυριακή στις 7.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από τους Γιάννη Ρασούλη (τραγούδι, κιθάρα) και τον κ. Γιάννη Κιμπιζή (τραγούδι, μπουζούκι). Και την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα, μουσικό πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Κοψιδά (μπουζούκι, τραγούδι), και πενταμελή ορχήστρα. Στην γιορτή αυτή ο Σύλλογός θα προσφέρει μεζέδες, κρασί και γλυκίσματα στους Εθελοντές Αιμοδότες και στους συμπολίτες και φίλους του Συλλόγου…..




Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς. Με αφορμή τις ημέρες των Εορτών και τις αιμοδοσίες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες μέρες των αιμοδοσιών, τις απογευματινές ώρες. Την Κυριακή στις 7.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα από τους Γιάννη Ρασούλη (τραγούδι, κιθάρα) και τον κ. Γιάννη Κιμπιζή (τραγούδι, μπουζούκι). Και την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα, μουσικό πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Κοψιδά (μπουζούκι, τραγούδι), και πενταμελή ορχήστρα. Στην γιορτή αυτή ο Σύλλογός θα προσφέρει μεζέδες, κρασί και γλυκίσματα στους Εθελοντές Αιμοδότες και στους συμπολίτες και φίλους του Συλλόγου

Σήμερα στις 5μιση το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. στο Ξυλόκαστρο, το ξεκίνημα στο καθιερωμένο "Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου" Τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια εποπτικών οργάνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου πρωί 10:00 – 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Πέμπτη 16:00-19:00 Επισκεφτείτε το


Στα πλαίσια Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Το Σάββατο 10:00-14:00 και 17:00-19:00 Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου και την Κυριακή 10:00 -21:00  Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού».

Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, o «Σύλλογος Ξενοδόχων Περιοχής Ξυλοκάστρου» σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του! Στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. Όπως  αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση. «Θέλουμε να μας γνωρίσετε από κοντά: η φιλοξενία ξεκινάει από τη γνωριμία! Γιατί ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για τον Δήμο μας: θέλουμε να τον συζητήσουμε, να τον οργανώσουμε και να τον υλοποιήσουμε μαζί! Γιατί για να αποκτήσουμε ποιοτικό τουρισμό χρειάζεται συνεργασία: εμείς κι εσείς ενωμένοι με ένα κοινό όραμα! Γιατί θέλουμε να είμαστε μέρος μιας νέας εκκίνησης για το Ξυλόκαστρο: πιο συλλογικής, πιο στοχευμένης και πιο επιτυχημένης! Σας περιμένουμε με το χριστουγεννιάτικο κέφι σας και την επιθυμία σας για δημιουργική συζήτηση! Πληροφορίες: Γραμματεία Συλλόγου 27430 22375»
+++++++++


Παρέμβαση σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο για την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, πρόκειται να αναλάβει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διογκώνεται το κύμα συμπαράστασης στον απεργό πείνας, μεγάλη συμμετοχή χθες το απόγευμα έξω από τη Βουλή, όπου συζητούνταν οι τροπολογίες για τη δυνατότητα χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας.

3η τροπολογία από κοινού αυτή τη φορά από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και  Ανεξάρτητους Έλληνες  για το Νίκο Ρωμανό. Προβλέπει την έναρξη μαθημάτων εξ αποστάσεως και την ένταξη εντός 6 μηνών στη ρύθμιση για το βραχιολάκη στους κρατούμενους. Προθεσμία για να απαντήσει, αφού πρώτα έρθει σε επικοινωνία με το Μαξίμου, ζήτησε ο υπουργός δικαιοσύνης

Άμεση πιλοτική εφαρμογή για το βραχιολάκη σε φυλακισμένους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ζητά τοπ ΠΑΣΟΚ με ξεχωριστή τροπολογία.

Απορρίφτηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση του Νίκου Ρωμανού για χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, αποφασισμένος να ξεκινήσει απεργία δίψας ο Νίκος Ρωμανός,  εάν ψηφιστεί τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης που προβλέπει μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας και στις 3 ψηφοφορίες που θα διεξαχθούν στις 17, 23 και 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με διάγγελμα του πρωθυπουργού, τον χαρακτήρισε πρόσωπο που ενώνει, εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό και θα μας οδηγήσει στη μεταμνημόνιο εποχή, αύριο στις μια και μισή συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Ως καταλληλότερο διάδοχο του Κάρολου Παπούλια, χαρακτήρισε τον Σταύρο Δήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή, σχολιάζουν Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Επισπεύδει την πρόωρη εκλογή στις κάλπες η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας  και αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο ΕΒΕΑ, χαρακτήρισε το νέο χρόνο ως χρόνο αλλαγής, ελπίδας και ανατροπής και πρόσθεσε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος και ώριμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Κατά της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, τάσσεται η ΔΗΜΑ, υπενθυμίζοντας τις αποφάσεις του πρόσφατου συνεδρίου. Αύριο κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.  

Βαριές απώλειες 12.78% κατέγραψε  ο Γενικός Δίκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Σήμερα στο Βερολίνο η συνάντηση με τον Βόλφγκαν Σόιμπλε του Ευάγγελου Βενιζέλου, γνωρίζαμε και επικροτήσαμε την κυβερνητική απόφαση για επίσπευση της προεδρικής εκλογής, αποκάλυψε χθες ο Γερμανός υπουργός οικονομικών.

Νέο μήνυμα για τήρηση των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας από τα Ευρωπαϊκά κράτη, απέστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελλα Μέρκελ  

Η διεθνής κοινότητα είναι έτοιμη να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 Σύρους πρόσφυγες, οι οποίοι προς το παρόν βρίσκονται σε γειτονικές χώρες, ανακοίνωσε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) Αντόνιο Γκουτέρες.

Αποκαλυπτήρια για την έκταση των βασανιστηρίων της CIA, «Βάρβαρες μέθοδοι ανάκρισης»

Με «σοβιετικό ποσοστό» η Μέρκελ και πάλι στην ηγεσία του CDU. Συγκέντρωσε το 96,72% των ψήφων

Νέα μέτρα κατά της διαφθοράς ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, ως μια πρώτη «απάντηση» στις αποκαλύψεις περί διαβλητής ανάθεσης εργολαβιών από την τοπική αυτοδιοίκηση στη Ρώμη.

Τοπικές νεφώσεις με  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου