Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 15-12-2014/07.30 πμ…. Αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν, τα ξημερώματα, τους Σύρους πρόσφυγες οι οποίοι βρίσκονται επί σειρά ημερών στον χώρο της πλατείας Συντάγματος απέναντι από το κοινοβούλιο. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα η αστυνομία επικουρούμενη με ΜΑΤ έβαλε τους πρόσφυγες σε οχήματα και τους μετέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τμήμα Αλλοδαπών. Η ίδια προσπάθεια επιχειρήθηκε χθες το απόγευμα, αλλά δεν έγινε μετά από αντίδραση Αλληλέγγυων. Ότι δεν γίνετε την ημέρα από την αστυνομία, γινόταν από τη Χούντα τα ξημερώματα…..


Αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν, τα ξημερώματα, τους Σύρους πρόσφυγες οι οποίοι βρίσκονται επί σειρά ημερών στον χώρο της πλατείας Συντάγματος απέναντι από το κοινοβούλιο. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα η αστυνομία επικουρούμενη με ΜΑΤ έβαλε τους πρόσφυγες  σε οχήματα και τους μετέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τμήμα Αλλοδαπών. Η ίδια προσπάθεια επιχειρήθηκε χθες το απόγευμα, αλλά δεν έγινε μετά από αντίδραση Αλληλέγγυων. Ότι δεν γίνετε την ημέρα από την αστυνομία, γινόταν  από τη Χούντα τα ξημερώματα.

Με 27 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  την Τετάρτη στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο.

Αύριο από τις μια το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην Αίθουσα 2 του Δικαστικού Μεγάρου στην Κόρινθο, ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, διοργανώνει την  4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. «Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,  Ενισχύστε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου μας!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Μετά τη χθεσινή αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, η Εθελουσία Αιμοδοσία θα επαναληφτεί  και την Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της Αγίου Βλασίου 20. Μη λείψει κανείς. Με αφορμή τις ημέρες των Εορτών και τις αιμοδοσίες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες μέρες των αιμοδοσιών, τις απογευματινές ώρες. Την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα, μουσικό πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Κοψιδά (μπουζούκι, τραγούδι), και πενταμελή ορχήστρα. Στην γιορτή αυτή ο Σύλλογός θα προσφέρει μεζέδες, κρασί και γλυκίσματα στους Εθελοντές Αιμοδότες και στους συμπολίτες και φίλους του Συλλόγου.

Στα πλαίσια Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Αύριο, 10:00-14:00 και 17:00-20:00 Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Την Τετάρτη, 10:00-14:00 και 17:00-20:00 Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Την  Πέμπτη και την Παρασκευή 17:00-19:00 Διακρατικές δραστηριότητες για παιδιά, από τις Βίβιαν Κουρούμαλη, Κλειώ Σπηλιώτη και Βέρα Τζίμα. Την Παρασκευή επίσης,  Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από τον Γιάννη Ρασούλη. (Σύλλογος Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου). 

Λειτούργει και φέτος το καθιερωμένο "Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου" Τα έσοδα θα διατεθούν για την προμήθεια εποπτικών οργάνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου πρωί 10:00 – 12:00 και απόγευμα Δευτέρα και Πέμπτη 16:00-19:00 Επισκεφτείτε το

Από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, o «Σύλλογος Ξενοδόχων Περιοχής Ξυλοκάστρου» σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του! Στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο. Όπως  αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση. «Θέλουμε να μας γνωρίσετε από κοντά: η φιλοξενία ξεκινάει από τη γνωριμία! Γιατί ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για τον Δήμο μας: θέλουμε να τον συζητήσουμε, να τον οργανώσουμε και να τον υλοποιήσουμε μαζί! Γιατί για να αποκτήσουμε ποιοτικό τουρισμό χρειάζεται συνεργασία: εμείς κι εσείς ενωμένοι με ένα κοινό όραμα! Γιατί θέλουμε να είμαστε μέρος μιας νέας εκκίνησης για το Ξυλόκαστρο: πιο συλλογικής, πιο στοχευμένης και πιο επιτυχημένης! Σας περιμένουμε με το χριστουγεννιάτικο κέφι σας και την επιθυμία σας για δημιουργική συζήτηση! Πληροφορίες: Γραμματεία Συλλόγου 27430 22375»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης καλεί τις Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταλόγου Επιχειρήσεων του Δήμου για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων  και την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών ή των επισκεπτών του Δήμου. Ο κατάλογος αφορά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρωστίνης και καλούνται να συμμετάσχουν. Οδηγίες για την εγγραφή στον κατάλογο στην ιστοσελίδα του Δήμου.  Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
+++++++++


Αυξάνει τη δόση της κινδυνολογίας η συγκυβέρνηση εν όψη της ψηφοφορίας της Τετάρτης  για την προεδρική εκλογή, έκκληση και  σε Βουλευτές για στήριξη της κυβερνητικής υποψηφιότητας

Πίσω από την άνευ όρων κινδυνολογία κρύβει ο Αντώνης Σαμαράς τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης στους δανειστές για νέα μέτρα

Προπαγανδιστής της χρεοκοπίας της χώρας ο πρωθυπουργός, τόνισε από τη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε άρθρο, του Αντώνη Σαμαρά στην Real News 

Δικαιολογημένη η ανησυχία που προκαλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρίστηκε ο αρχηγός της ΝΔ

Στο φως μέσω  της Κυριακάτικης Αυγής, το e-mail του Γκίκα Χαρδούβελη στην τρόικα, ο υπουργός οικονομικών δηλώνει πρόθυμος να εφαρμόσει μεταξύ άλλων, αυξήσεις στον ΦΠΑ, αλλαγές στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα και κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Συμμέτοχος στην κυβερνητική τρομοκρατία ο Επίτροπος οικονομικών, σε 2 συνεντεύξεις του, μια ημέρα πριν την άφιξη του στην Αθήνα, ο Πιέρ Μοσκοβιτσί δηλώνει πως θα σταθεί δίπλα στην Ελλάδα μόνο αν συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, ψηφίζει υπέρ του Σταύρου Δήμα

Συνάντηση Σαμαρά Μοσκοβιτσί στις 3 μετά το μεσημέρι παρουσία του Γκίκα Χαρδούβελη, συσκέψεις νωρίτερα του πρωθυπουργού  με τα επιτελεία των υπουργείων οικονομικών, διοικητικής μεταρρύθμισης και ανάπτυξης.

129 άνθρωποι νεκροί  ο τραγικός απολογισμός του Ναυαγίου που σημειώθηκε  το βραδύ της Πέμπτης στη λίμνη Τανγκανίκα, σύμφωνα με νεώτερο επίσημο απολογισμό.    

Συλλήψεις υποστηρικτών του  Ισλαμιστή Ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιούλεν από την Τουρκική αστυνομία, μεταξύ τους ο διευθυντής της εφημερίδας Ζαμάν, πολλοί δημοσιογράφοι   και διοικητές της αστυνομίας.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στο Σίδνεϊ, όπου ένοπλος κρατά ομήρους σε καφετέρια,  οι αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν με βεβαιότητα εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια,  ο αριθμός των ατόμων που κρατούνται όμηροι δεν έχει διευκρινιστεί.

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος έκλεισε τους αναμεταδότες του στίγματός του, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό της θέσης του, με αποτέλεσμα παρ' ολίγον σύγκρουσή του με επιβατικό αεροσκάφος πάνω από τη Σουηδία, καταγγέλλουν οι σουηδικές Αρχές.

Στη σκιά της αποκάλυψης-επιβεβαίωσης των βασανιστηρίων στα οποία υποβάλλονταν ύποπτοι για τρομοκρατία στα πιο σκοτεινά χρόνια της CIA, κοινοβουλευτική επιτροπή στη Βρετανία ζητά πρόσβαση σε τμήματα της έκθεσης, προς εξακρίβωση του ρόλου των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Τοπικές νεφώσεις με  Νοτιοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου