Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 6-11-2014/ 07.30 πμ…… Συνεχίζονται οι εργασίες του επίγειου ψεκασμού του Αισθητικού Δάσους «Πευκιάς» Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με κατάλληλο Βιολογικό σκεύασμα (βάκιλος της Θουριγγίας), για την καταπολέμηση της πυτιοκάμπης. Το ανωτέρω σκεύασμα έχει επιλεκτική δράση και προσβάλλει μόνο τις προνύμφες των συγκεκριμένων εντόμων. Είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, ζώα κλπ. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το τέλος της Εβδομάδας. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στον Πευκιά, διότι ενέχεται κίνδυνος πρόκλησης αλλεργιών……




Συνεχίζονται οι εργασίες  του επίγειου ψεκασμού του Αισθητικού Δάσους «Πευκιάς» Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με κατάλληλο Βιολογικό σκεύασμα (βάκιλος της Θουριγγίας), για την καταπολέμηση της πυτιοκάμπης. Το ανωτέρω σκεύασμα έχει επιλεκτική δράση και προσβάλλει μόνο τις προνύμφες των συγκεκριμένων εντόμων. Είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, ζώα κλπ.  Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το τέλος της Εβδομάδας. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εισέρχονται στον Πευκιά, διότι ενέχεται κίνδυνος πρόκλησης αλλεργιών.

Διακανονισμό και δόσεις στους οφειλέτες ανακοίνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.  «Όσοι οφείλουν διάφορα ποσά προς τον Δήμο, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν με αίτηση  η εξόφληση της οφειλής τους να γίνει με μηνιαίες δόσεις με ταυτόχρονη απαλλαγή τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα (ανάλογα την κάθε περίπτωση από 10% μέχρι 100%), σταματώντας έτσι τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης που ήδη έχουν ληφθεί, όπως δέσμευση Α.Φ.Μ. στις Δ.Ο.Υ., παραγγελίες κατάσχεσης ακινήτων, κινητών και τραπεζικών λογαριασμών. Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ισχύει μέχρι την 30-11-2014 και για κάθε πληροφορία θα πρέπει να απευθύνεστε στις υπηρεσίες του Δήμου. Πληροφορίες: 27433-60246, 2743360207 2743360204»

Διακανονισμός και από την "Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης" (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε.). Οι καταναλωτές που έχουν βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 30/9/2014, μπορούν να   προσέλθουν άμεσα στην Υπηρεσία και να υπαχθούν με αίτησή τους στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του Νόμου: Μέγιστος αριθμός δόσεων (40)     Ελάχιστο ποσό δόσης 40€

Το Σάββατο στις 6μιση το απόγευμα  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας, ο Δήμος Νεμέας διοργανώνει,  εσπερίδα με θέμα : «Συμπόσιο ελιάς και ελαιολάδου».  Συντονιστές: Ν. Κατσαρός και Δ. Ταραντίλης. Μετά τις ομιλίες συζήτηση θα ακολουθήσει, συμπόσιο Μεσογειακής Διατροφής με τοπικά εδέσματα, κρασί και γευσιγνωσία ελαιολάδου.
+++++++++

Τον οδικό χάρτη για την προληπτική πιστωτική γραμμή με αυστηρούς κανόνες και σκληρή εποπτεία αναπτύσσουν κυβέρνηση και τρόικα.

Υπάρχει θέληση και κίνητρα για την εξεύρεση λύσης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για την μεταμνημονιακή εποχή και από την Ελλάδα και από τους ξένους δανειστές, δήλωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Προς το πρακτορείο Ρόιτερ είχε μιλήσει για ενδιάμεση περίοδο 6-12 μηνών περιορισμένης εποπτείας από την Ε.Ε και το ΔΝΤ

Διαψεύδει ο Γέρουν Ντάισεμπλουμ τα σενάρια που τον ήθελαν να προτείνει στη σημερινή συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ την παράταση του υφιστάμενου προγράμματος της Ελλάδας.

Την εκτίμηση του ότι δεν χρειάζεται  Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, εξέφρασε από τη μεριά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει καμία συμφωνία με τους ξένους δανειστές, αποσαφήνισε ο Πάνος Σκουρλέτης στην άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Τροπολογία για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι Μικροομολογιούχοι από το PSI,  κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη εβδομάδα η συζήτηση της.

Αποτράπηκαν οι πλειστηριασμοί 3 κατοικιών, μετά από δυναμική παρέμβαση της «Κίνησης Ενάντια στους Πλειστηριασμούς» στο Ειρηνοδικείο Πειραιά

Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια θα έχει σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Απολογητικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτός  που διέταξε την εισαγγελική παρέμβαση για τις καταλήψεις των μαθητών, δεσμεύτηκε για κάλυψη των κενών στα σχολεία.

Να δικαστεί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, ζητά, με πρότασή του  προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εισαγγελέας κ. Μανώλης Δράκος.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Κεφαλονιά.

Ανησυχία για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Πορτογαλία, εκφράζουν Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, έπειτα από την απόφαση της Πορτογαλικής κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό

Στρατός σε Νοτιοανατολικές πόλεις κλειδιά, ανάμεσα τους και στη Μαριούπολη, από το φόβο μιας νέα επίθεσης από τους Φιλορώσους Αντάρτες, αναπτύσσει το Κίεβο.

Χείρα συνεργασίας προς τους Ρεπουμπλικάνους τείνει ο Ομπάμα, θα συνεχίσω να κάνω τη δουλεία μου τα επόμενα 2 χρόνια με τον καλύτερο τρόπο για την ευημερία των συμπολιτών, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. Καταστροφικό για τους Δημοκρατικούς το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών.

Δύο Αιγύπτιοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν όταν εξερράγη ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο βαγόνι ενός επιβατικού συρμού που είχε σταματήσει σε έναν σταθμό νότια του Καΐρου, δήλωσαν αξιωματικοί της αστυνομίας.

Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται στη Ρώμη. Προειδοποίηση του Δημάρχου της πόλης προς τους κατοίκους της Ιταλικής πρωτεύουσας να μην χρησιμοποιήσουν σήμερα τα αυτοκίνητα τους, λόγο του πρωτοφανούς κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη Ρώμη.

Τοπικές νεφώσεις με Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους 5 - 6  μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου