Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 11-11-2014/ 07.30 πμ…… Στηρίζοντας τον αγώνα των Κούρδων Ανταρτών για την υπεράσπιση της πόλης Κομπάνι, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Αδειμάντου 83 (δίπλα στο ΕΠΑΛ) στην Κόρινθο - τηλ. 2741 112112, συμμετέχει στον αγώνα τους, με συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Για τις επόμενες μέρες ( μέχρι τις 15/11/2014) τις ώρες λειτουργίας του ΚΙΑ Κορίνθου μπορείτε να προσφέρετε φαρμακευτικό υλικό, γάζες, ελαστικούς επιδέσμους και βρεφικό γάλα. Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-12.30 το πρωί 6.00-8.00 το απόγευμα. Επίσης συλλογή ρουχισμού θα γίνεται τις ίδιες μέρες στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο "ΣΒΟΥΡΑ" ΣΙΝΑ 37 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Δευτέρα-Παρασκευή μετά τις 7.00 το απόγευμα. Η ιστορία θα γράψει -ό,τι κι αν γίνει- ότι στην πόλη Κομπάνι πολέμησαν ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες μέχρις εσχάτων σώζοντας την τιμή ολόκληρης της ανθρωπότητας σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της…….




Στηρίζοντας τον αγώνα των Κούρδων Ανταρτών για την υπεράσπιση της πόλης Κομπάνι, το  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Αδειμάντου 83 (δίπλα στο ΕΠΑΛ)  στην Κόρινθο - τηλ. 2741 112112, συμμετέχει στον αγώνα τους, με συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικής  βοήθειας. Για τις επόμενες  μέρες ( μέχρι τις 15/11/2014) τις ώρες λειτουργίας του ΚΙΑ Κορίνθου μπορείτε να προσφέρετε φαρμακευτικό υλικό, γάζες, ελαστικούς επιδέσμους και βρεφικό γάλα.  Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-12.30 το πρωί  6.00-8.00 το απόγευμα. Επίσης συλλογή ρουχισμού θα γίνεται τις ίδιες μέρες  στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο "ΣΒΟΥΡΑ" ΣΙΝΑ 37 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Δευτέρα-Παρασκευή μετά τις 7.00 το απόγευμα. Η ιστορία θα γράψει -ό,τι κι αν γίνει- ότι στην πόλη Κομπάνι πολέμησαν ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες μέχρις εσχάτων σώζοντας την τιμή ολόκληρης της ανθρωπότητας σε μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της…

το οποίο και ψηφίστηκε, συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ερώτηση  προς τον  Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων, με θέμα: "Σύμβαση διαχείρισης απορριμμάτων και αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Πελοποννήσου" κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς, Θανάσης Πετράκος και Δημήτρης Κοδέλας

Αναστηλώνεται το σπίτι του Άγγελου Σικελιανού στη Λευκάδα. Το σπίτι του σπουδαίου Έλληνα ποιητή θα αναστηλωθεί και θα λειτουργήσει ως μουσείο, ανακοίνωσε  ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Δρακονταείδης. Όχι μόνο δεν θα κατεδαφιστεί αλλά πολύ σύντομα οι επισκέπτες που θα περνούν το κατώφλι του θα μπορούν να μαθαίνουν περισσότερα για τον διάσημο ένοικό τους, τον Άγγελο Σικελιανό, μέσα από τους μουσειακούς χώρους του, ελπίδα όλων είναι το προσεχές καλοκαίρι να είναι πλήρως επισκέψιμο. Το μουσείο θα περιέχει και προσωπικά αντικείμενα του Σικελιανού. 

Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ συνεδρίαση με μοναδικό θέμα «Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης, οικονομικού έτους 2015»

Διακανονισμό και δόσεις στους οφειλέτες ανακοίνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.  «Όσοι οφείλουν διάφορα ποσά προς τον Δήμο, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν με αίτηση  η εξόφληση της οφειλής τους να γίνει με μηνιαίες δόσεις με ταυτόχρονη απαλλαγή τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα (ανάλογα την κάθε περίπτωση από 10% μέχρι 100%), σταματώντας έτσι τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης που ήδη έχουν ληφθεί, όπως δέσμευση Α.Φ.Μ. στις Δ.Ο.Υ., παραγγελίες κατάσχεσης ακινήτων, κινητών και τραπεζικών λογαριασμών. Το δικαίωμα υποβολής αίτησης ισχύει μέχρι την 30-11-2014 και για κάθε πληροφορία θα πρέπει να απευθύνεστε στις υπηρεσίες του Δήμου. Πληροφορίες: 27433-60246, 2743360207 2743360204»


Στην εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η ρύθμιση για τις 100 δώσεις προς την εφορία

Για σκληρή και δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα, έκανε λόγο με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αμέσως με τη συνάντηση στο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά. Νέα παραπλανητικά διλλήματα και υποσχέσεις για έξοδο από το μνημόνιο, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Στις πιέσεις τους για τα προαπαιτούμενα επιμένουν οι δανειστές, ανυποχώρητοι για νέες επώδυνες αλλαγές σε εργασιακά, ασφαλιστικό και μισθολόγιο του δημοσίου.

Για τα κυβερνητικά σχέδια αναφορικά με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και τις τροποποιήσεις στο συνδικαλιστικό νόμο, ζητούν να ενημερωθούν με ερώτηση τους 39 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την τροπολογία για τα αναδρομικά των ενστόλων κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση με το βλέμμα στις κάλπες

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γιωργαντάς αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού παιδείας, έπειτα από απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα το 3ο ετήσιο Ανώτατο Συμβούλιο Ελλάδας Τουρκίας.

Εντολή για έλεγχο στο Πόθεν Έσχες, Καρατζαφέρη, έδωσε ο πρόεδρος της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής επιτροπής Γιώργος Καλατζής, έπειτα από έγγραφο της εισαγγελίας.  

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 12 λεπτά πριν από τις 11  χθες το βράδυ, στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Κέρκυρας.

Τουλάχιστον 75 κτίρια προσωρινά μη κατοικήσιμα στο Αίγιο, άρχισαν οι έλεγχοι

Στο μάτι του κυκλώνα ο Γιούνκερ για τον φοροπαράδεισο του Λουξεμβούργου. Ήδη, άρχισαν να ακούγονται φωνές που ζητούν την παραίτησή του, ενώ ο ίδιος προς το παρόν αποφεύγει να απαντήσει.

Πολιτικό «θερμό επεισόδιο» μπροστά στις κάμερες για το Κοσσυφοπέδιο στιγματίζει την πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού της Αλβανίας στο Βελιγράδι εδώ και 68 χρόνια. Η αναφορά του Έντι Ράμα στο Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου εξόργισε τον πρωθυπουργό της Σερβίας

Σε τουλάχιστον 47 ανήλθε ο αριθμός των μαθητών που σκοτώθηκαν από έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε γυμνάσιο και λύκειο αρρένων της βορειοανατολικής Νιγηρίας

Δύο Ισραηλινοί σκοτώθηκαν  όταν δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από Παλαιστινίους στο Τελ Αβίβ και τη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν οι αρχές. Η επίθεση έρχεται ενώ οι σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Νεκροί είναι ένας Ισραηλινός στρατιώτης, 20 ετών και μια Ισραηλινή γυναίκα 26 ετών.

Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε από την Παρασκευή, όταν βομβαρδίστηκε στη Μοσούλη κομβόι στελεχών της ISIS, την τύχη που είχε ο ηγέτης των τζιχαντιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι. Ιρακινοί αξιωματούχοι, καθώς και ένα στέλεχος των τζιχαντιστών δήλωσαν ότι ο Αλ Μπαγκνταντι είναι τραυματισμένος.

Αίθριος καιρός με Ανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους 4 μποφόρ,  σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου