Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Παρασκευή 1-3-2013 / 07.30π.μ…… Αύριο στις 11 το πρωι στον πεζόδρομο Κορίνθου έναντι Εθνικής Τράπεζας, οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Α΄ Β΄ ΕΛΜΕ, διοργανώνουν, Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Θα ακολουθήσει συναυλία. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. Όλοι –ες, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, ξεκινάμε έναν κοινωνικό ανένδοτο, έναν παλλαϊκό αγώνα διαρκείας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για μια άλλη προοπτική για τους εργαζόμενους, για τη νέα γενιά, για τη δημόσια δωρεάν παιδεία…...

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 11 το πρωι στον πεζόδρομο Κορίνθου έναντι Εθνικής Τράπεζας, οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Α΄ Β΄ ΕΛΜΕ, διοργανώνουν,  Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Θα ακολουθήσει συναυλία. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. Όλοι –ες, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, ξεκινάμε έναν κοινωνικό ανένδοτο, έναν παλλαϊκό αγώνα διαρκείας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για μια άλλη προοπτική για τους εργαζόμενους, για τη νέα γενιά, για τη δημόσια δωρεάν παιδεία.

Σήμερα   στις 2μμ στα δικαστήρια της Κορίνθου, η  αναβληθείσα δίκη των αγροτών, για την "κατάληψη οδοστρώματος" στο Βέλο. Να είμαστε όλοι εκεί..

Το πρώτο ελληνικό περιοδικό δρόμου με την ονομασία ''Σχεδία'' κυκλοφορεί στην Αθήνα με στόχο να αποτελέσει το μέσο που θα μεταφέρει τους άστεγους και τους άπορους της πρωτεύουσας από την φτώχεια και την απομόνωση στην απέναντι όχθη της αξιοπρεπούς διαβίωσης και της κοινωνικής αποδοχής. Οι πωλητές του περιοδικού είναι οι ίδιοι οι άστεγοι ενώ η τιμή πώλησης του περιοδικού είναι 3 ευρώ από τα οποία το 1,5 πηγαίνει απευθείας στους ίδιους. Η ''Σχεδία'' είναι το νεότερο μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου που κυκλοφορούν σε άλλες 121 χώρες σε όλο τον κόσμο και φιλοδοξία των εμπνευστών του στην Ελλάδα είναι σύντομα να κυκλοφορήσει και σε άλλες πόλεις της χώρας και να αποτελέσει ένα εγχείρημα που θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η παράσταση του Wagner «PARSIFAL» θα μεταδοθεί  αύριο στις 7 το βραδυ. (διάρκεια: 5 ώρες & 40 λεπτά).

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται έως 25 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++

Τα 49 ονόματα που έχουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ, έδωσε στην Προκαταρτική Επιτροπή της Βουλής ο διευθυντής ελέγχου της λίστας Παναγιώτης Μαντούβαλος, έχουν ηδη κληθεί από το ΣΔΟΕ.

Συμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων  περιλαμβάνονται το όνομα του Φώτη Μπόμπολα, ονόματα εφοπλιστικής οικογένειας του κ. Μαρτίνου, της οικογένειας Χατζηιωάννου και της οικογένειας Φίξ.

Επιστολή σε Στουρνάρα στέλνει η Προανακριτική για την στελέχωση του ΣΔΟΕ, αναζητώντας την άκρη του νήματος

Δεν επίκεινται αλλαγές στο θέμα λειτουργίας του ΣΔΟΕ, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών μετά το τέλος της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου 

Απευθείας σύνδεση με τις τράπεζες θα αποκτήσει το υπουργείο οικονομικών εντός του 2013, θα εχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών.

130 εφοριακούς που έχουν εντοπιστεί να έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων, η έκθεση του ΔΝΤ και της Κομισιόν που είδε το φως της δημοσιότητας

Τα χαράτσια για τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θα καταργηθούν από μια κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής, Γιάννης Μηλιός, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Καμία συζήτηση για κούρεμα, ξεκαθαρίζει ο νέος πρόεδρος της Κύπρου, ανέλαβε καθήκοντα

Μέχρι τις 31 Μαρτίου παρατείνεται η ισχύς των βιβλιαρίων υγείας του ΙΚΑ, που έληγαν χθές, για επίσκεψη σε γιατρούς και χορήγηση φαρμάκων, χωρίς θεώρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ταμείου.

Σε κελί μαζί με άλλους εννέα κρατούμενους πέρασε την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Διαβατών ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Ο επί τρεις τετραετίες δήμαρχος ζήτησε το πρωί να αλλάξει κελί και να μεταφερθεί σε άλλο με μη καπνίζοντες.

Να έχουν το Χριστό στην καρδία τους, κάλεσε τους Πιστούς ο Πάπας Βενέδικτος, ο πρώτος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας που παραιτήθηκε

«Η Ιταλία δεν θα μολύνει κανέναν» ξεκαθαρίζει από το Βερολίνο ο Ναπολιτάνο, απάντηση στον Σόιμπλε

Των πεπραγμένων του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών στη Ρωσία υπεραμύνθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ενώπιον του Φρανσουά Ολάντ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον γάλλο ομόλογό του στο Κρεμλίνο. Όσο για το «καυτό» ζήτημα της Συρίας, αμφότεροι ανέφεραν πως συμφωνούν πως δεν πρέπει να επιτραπεί η διαίρεση της χώρας, όμως δεν υπάρχει σύγκλιση ως προς την προσέγγιση απέναντι στην κρίση.

Περισσότερη βοήθεια στην αντιπολίτευση υπόσχονται οι «Φίλοι της Συρίας», χρήματα, τρόφιμα, φάρμακα προσφέρουν οι ΗΠΑ

Στη φυλακή Τούρκος στρατηγός για το «μεταμοντέρνο» πραξικόπημα του 1997, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες

Σοκ προκαλεί στη Νότιο Αφρική θάνατος νεαρού που τον έσερνε περιπολικό, ασύλληπτη βιαιότητα

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ιράκ, όταν το πλωτό εστιατόριο στο οποίο επέβαιναν 80 άτομα, βυθίστηκε στα νερά του ποταμού Τίγρη στην περιοχή Καράντα, στο κέντρο της Βαγδάτης

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς  ανέμους  2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου