Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη 28-2-2013 / 07.30π.μ…… Την ‘'Μυθική'' Πελοπόννησο και τις δέκα βασικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο Νορβηγός τουρίστας, εκθέτοντας παράλληλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου ως διεθνή τουριστικό προορισμό, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης, αλλά και στη στενή διασύνδεση της γαστρονομίας και του τουρισμού κάτω από την ομπρέλα του Πελοποννησιακού Συμφώνου Ποιότητας, το οποίο συστήνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί το βασικό εργαλείο και την απαραίτητη εγγύηση για τους tour operators προκειμένου να επενδύσουν στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου με ασφάλεια και προοπτική. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρέσβης της Ελλάδας στη Νορβηγία, Αντώνης Βλαβιανός, ο οποίος σημείωσε, ότι η Πελοπόννησος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό, που παντρεύει ιδανικά τη μυθολογία με την ιστορία, ενώ πρόσθεσε, ότι από την Πελοπόννησο γεννήθηκε η σύγχρονη Ελλάδα…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την ‘'Μυθική'' Πελοπόννησο και τις δέκα βασικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο Νορβηγός τουρίστας, εκθέτοντας παράλληλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου ως διεθνή τουριστικό προορισμό, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο, για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου. Ο περιφερειάρχης  Πελοποννήσου έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης, αλλά και στη στενή διασύνδεση της γαστρονομίας και του τουρισμού κάτω από την ομπρέλα του Πελοποννησιακού Συμφώνου Ποιότητας, το οποίο συστήνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί το βασικό εργαλείο και την απαραίτητη εγγύηση για τους tour operators προκειμένου να επενδύσουν στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου με ασφάλεια και προοπτική. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρέσβης της Ελλάδας στη Νορβηγία, Αντώνης Βλαβιανός, ο οποίος σημείωσε, ότι η Πελοπόννησος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό, που παντρεύει ιδανικά τη μυθολογία με την ιστορία, ενώ πρόσθεσε, ότι από την Πελοπόννησο γεννήθηκε η σύγχρονη Ελλάδα.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη για τα διαφαινόμενα προβλήματα διάθεσης της φετινής παραγωγής των βερικόκων και των οφειλών από πέρυσι στους παραγωγούς της Κορινθίας και της Αργολίδας, απήυθηναν από κοινού ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας και ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η παράσταση του Wagner «PARSIFAL» θα μεταδοθεί το Σάββατο  στις 7 το βραδυ. (διάρκεια: 5 ώρες & 40 λεπτά).

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται έως 25 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Σε ισόβια συν εννέα χρόνια καταδικάστηκε ο πρώην ταμίας του δήμου Π.Σαξώνης και σε ισόβια ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μ.Λεμούσιας. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Οι καταδικασθέντες οδηγούνται στις φυλακές Διαβατών. Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις αντιδήμαρχοι Οικονομικών και όλοι οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει πίσω τα χρήματα της υπεξαίρεσης, δήλωση Γιάννη Μπουτάρη

«Το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης  πρέπει να προχωρήσει με παράλληλη ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων. Αλλά για να προχωρήσει το έργο χρειάζεται σεβασμός στους ανθρώπους που δουλεύουν στο έργο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο του μετρό, στον σταθμό της οδού Βενιζέλου, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους.

Άκαρπη απέβη και η  νέα συνάντηση των ακτοοπλόων με την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, καθώς η ΠΝΟ απέρριψε όλα τα αιτήματα των ακτοοπλόων.

Σκληρές περικοπές σε φάρμακα, εξετάσεις και επιδόματα θα δουν το επόμενο διάστημα 10 εκατ. Έλληνες που είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ

Δεν θα χρειαστεί επιπλέον χρηματοδότηση στην κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών κατέληξαν Υπουργείο Ανάπτυξης και Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, μετά από πολύωρες συνομιλίες

Βέβαια ότι έχουν εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα που έχουν συμφωνηθεί μέχρι στιγμής με την τρόικα, εμφανίζονται στελέχη του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης 

Να σταματήσει οποιαδήποτε για νέα ρύθμιση οφειλών και να μην υπάρξουν νέες φορολογικές αμνηστίες, ζητούν σε απόρρητη έκθεση τους, ΔΝΤ και Κομισιόν.

Το διακύβευμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγει ο ελληνικός λαός από την φτωχοποίηση δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Σάμου, ο κ. Γιώργος Σταθάκης.

Εξόφληση χρεών του ΕΟΠΥΥ για το 2011 ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, έως τον προσεχή Ιούνιο

Το ολλανδικό αρχιτεκτονικό γραφείο Okra, με την πρόταση «One Step Beyond», αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό Rethink Athens για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου.

Στο γνωστό του ύφος και μέσα από τις σελίδες του μπλογκ που μετουσιώθηκε στο Κίνημα 5 Αστέρων για να ταράξει την ιταλική πολιτική σκηνή, ο Μπέπε Γκρίλο κλείνει με φόρα την «πόρτα» στον Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση της Κεντροαριστεράς (ούτε και καμία άλλη). «Είναι ένας νεκρός που μιλά» λέει ο Γκρίλο και ζητά την παραίτηση Μπερσάνι

«Περάσαμε και ταραγμένες θάλασσες» λέει ο Πάπας στον αποχαιρετισμό του, κοσμοσυρροή στο Βατικανό

Τουλάχιστον τρία άτομα σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και ο δράστης και επτά  τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την εισαγγελία,  σε εργοστάσιο κοντά στην ελβετική πόλη της Λουκέρνης, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ. Το περιστατικό σημειώθηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου στην πόλη Μενζνάου.

Περιορισμούς στις αγοραπωλησίες με μετρητά σκέφτεται η Ελβετία, μέτρα κατά του ξεπλύματος χρήματος

Ιράν και Συρία στην ατζέντα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Τζον Κέρι, επίσκεψη στο Παρίσι

Νεφώσεις τοπικές βροχές με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  ανέμους  3 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου