Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 11-2-2013/ 07.30 π.μ…… Γιορτάζει σήμερα ο Πολιούχος της πόλις του Ξυλοκάστρου Άγιος Βλάσιος, Μετά τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεια Λειτουργία θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου και η περιφορά στους δρόμους της πόλης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου με την συμμετοχή των Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη και άλλων παραγόντων, με κύρια θέματα την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος στο Ξυλόκαστρο και την επέκταση του αποχετευτικού προς το Δυτικό τμήμα του Δήμου, έργο που τέθηκε πρόσφατα εκτός χρηματοδότησης και θα συζητηθεί επίσης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Δερβένι…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Γιορτάζει σήμερα ο Πολιούχος της πόλις του Ξυλοκάστρου Άγιος Βλάσιος, Μετά τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεια Λειτουργία θα ακολουθήσει η Λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου και η περιφορά στους δρόμους της πόλης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου με την συμμετοχή των Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη και άλλων παραγόντων, με κύρια θέματα την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος στο Ξυλόκαστρο και την επέκταση  του αποχετευτικού προς το Δυτικό τμήμα του Δήμου, έργο που τέθηκε πρόσφατα εκτός  χρηματοδότησης και θα συζητηθεί επίσης στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Δερβένι

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Αποφασίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων (ΚΕΦ) στο Δερβένι, που θα φιλοξενηθεί στο ΚΕΠ Δερβενίου.»

Με 20 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Με 29 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη  στις  7  το βράδυ  στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις  5μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ενημερώνει ότι ο ΔΕΣΦΑ Α.Ε. θα προχωρήσει στη διεξαγωγή ενημερωτικής συγκέντρωσης – ανοιχτής συζήτησης, προς τους ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων από όπου θα διέλθει ο Αγωγός Φυσικού Αερίου, στα πλαίσια της έναρξης εργασιών της κατασκευής του έργου στο Νομό Κορινθίας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Θεοδώρους, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα. Το τμήμα στο οποίο θα αρχίσουν οι εργασίες περιλαμβάνει τις Δημοτικές Ενότητες Αγίων Θεοδώρων, και Λουτρακίου – Περαχώρας (κοινότητες Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Λουτρακίου – Περαχώρας) Νομού Κορινθίας.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όλους τους δημότες την Κυριακή στις 10:30 το πρωί στο Θέατρο Αγγ. Σικελιανός σε συγκέντρωση - ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση - ενίσχυση του Α.Τ. Ξυλοκάστρου και τα πολλαπλά φαινόμενα εγκληματικότητας, κλοπών, βιαιοπραγιών που συμβαίνουν στο Δήμο μας.
+++++++


Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από όλη τη χώρα, που συνεδρίασαν στη Λάρισα, στο μπλόκο της Νίκαιας. Οι αγρότες θα συστήσουν επιτροπές, προκειμένου για να υπάρξει ένα μπλόκο σε κάθε νομό και θα κλείνουν τις εθνικές οδούς για μία ώρα κάθε μέρα από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Παράλληλα, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών.

Την αντίθεσή τους εξέφρασαν οι κυβερνητικοί εταίροι, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, στα σενάρια αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου, που περιλαμβάνει ρύθμιση - «φρένο» για τις απεργίες. «Ο κ. Βρούτσης όπως και άλλοι υπουργοί, στελέχη της ΝΔ, θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν προωθούν το πρόγραμμα του κόμματός τους, αλλά το πρόγραμμα της κυβέρνησης συνεργασίας.

Κατακεραυνώνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου, «Συνέχεια στον αυταρχικό κατήφορο». Ο βουλευτής  Δημήτρης Στρατούλης, χαρακτηρίζει επίσης «για τα μάτια του κόσμου» την «φραστική», όπως τη χαρακτηρίζει, διαφωνία της ΔΗΜΑΡ και ζητά από τους εργαζόμενους να δώσουν «στα νέα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης την απάντηση που της αρμόζει με την καθολική και μαχητική συμμετοχή τους στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη».

Τη δημιουργία μιας λεγόμενης μικρής ΔΕΗ που θα πουληθεί σε ιδιώτες, περιλαμβάνει το σχέδιο αποκρατικοποίησης της εταιρείας που εχει γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση και την τρόικα.

Ράιχενμπαχ και Φούχτελ είναι ανεπιθύμητοι, λέει ο Πάνος Καμμένος, επίθεση στην κυβέρνηση από τη Θεσσαλονίκη

Μία νέα ευνοϊκή ρύθμιση για το σύνολο των οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, με «κούρεμα» των προστίμων στο 20% της συνολικής οφειλής, καθώς και πολλές δόσεις, ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση

Γενετικά τροποποιημένος ιός κατά του καρκίνου, κατάφερε να παρατείνει σημαντικά τη ζωή ασθενών με καρκίνο του ήπατος  σε τελικό στάδιο, συμφωνα με επιστημονική μελέτη από την Καλιφόρνια.

Τραγικό θάνατο βρήκαν πέντε μέλη του πληρώματος σε άσκηση ασφαλείας του βρετανικού κρουαζιερόπλοιου Majesty στις Κανάριες Νήσους, όταν η σωστική λέμβος στην οποία είχαν ανέβει έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο που είχε δέσει στο λιμάνι της Σάντα Κρουθ, δύο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και 13 τραυματίστηκαν  στην πόλη Αλαχαμπάντ της Ινδίας, καθώς επέστρεφαν από το Κουμπ Μέλα -τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή των ινδουιστών. Υπερφορτωμένη πεζογέφυρα λύγισε από το βάρος και ένα κιγκλίδωμα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα κάποιοι να γλιστρήσουν στη σκάλα και να προκληθεί πανικός, που οδήγησε στο δυστύχημα.

Ανοιχτός στις συζητήσεις με τις ΗΠΑ, για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης,  εμφανίστηκε  ο Ιρανός πρόεδρος Αχμαντινεζάτ, υπό την προϋπόθεση ότι, οι συνομιλίες δεν θα γίνουν υπό πίεση 

Ισχυρός σεισμός στη Χιλή, δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι, ταρακουνήθηκαν τα κτίρια στο Σαντιάγο

Με   81-78    επικράτησε ο    Παναθηναϊκός  στον επεισοδιακό τελικό κυπέλλου Μπάσκετ, που διεξήχθη χωρίς την παρουσία οπαδών μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν στην αρχή του αγώνα. Ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός, οποίος απείχε από την τελετή απονομής του κυπέλου.
.
Αίθριος καιρός με ισχυρούς Δυτικούς ανέμους  6 – 7 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου