Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τρίτη 5-3-2013 / 07.30π.μ…… Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση "Ο Αγροτικός σύλλογος Κορινθίας καλεί κάθε αγρότη σήμερα να έρθει στην Αθήνα για το παναγροτικό συλλαλητήριο μαζί με τους συναδέλφους τους από κάθε μεριά της Ελλάδας. Ο Σύλλογος βάζει λεωφορεία με σημεία συνάντησης, 1) πλατεία Στιμάγγας στις 09.30, 2) πλατεία Κρυονερίου (Μάτσανι) στις 09.30, 3) έξω από τα γραφεία της Ε.Α.Σ Κιάτου στις 09.30. Για πληροφορίες και κράτηση θέσης καλέστε στο 6949002878 . Το προεδρείο εκτός από το συλλαλητήριο θα συναντηθεί και με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση  "Ο Αγροτικός σύλλογος Κορινθίας καλεί κάθε αγρότη σήμερα να έρθει στην Αθήνα για το παναγροτικό συλλαλητήριο μαζί με τους συναδέλφους τους από κάθε μεριά της Ελλάδας. Ο Σύλλογος βάζει λεωφορεία με σημεία συνάντησης, 1) πλατεία Στιμάγγας  στις 09.30, 2) πλατεία Κρυονερίου (Μάτσανι) στις 09.30, 3) έξω από τα γραφεία της Ε.Α.Σ Κιάτου στις 09.30. Για πληροφορίες και κράτηση θέσης καλέστε στο 6949002878 . Το προεδρείο εκτός από το συλλαλητήριο θα συναντηθεί και με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.         

Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 13 Μαρτίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 6 το απόγευμα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα, «Έγκριση ετήσιου προγράμματος δράσης και δημοτικού προϋπολογισμού, έτους 2013.»  

To Σάββατο στις 7:00 το βραδυ στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, το ΝΔΠΠ "ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ" του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Κοκκωνάκη "ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" Ομιλητές: Γιάννης Μπάρτζης και Ελένη Κυριακοπούλου

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών - Λογοθεραπευτών και τα ΚΕΔΔΥ Κορινθίας, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: Δυσκολίες στη λεκτική επικοινωνία και μάθηση - Ειδική γλωσσική διαταραχή (SLI) το Σάββατο στις 10 το πρωι  στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται έως 25 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++

Με τη φράση «σήμερα είναι μια καλή μέρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις» ξεκίνησε τις δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, ενώ, απευθύνοντας χαιρετισμό στο φόρουμ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών στην Κωνσταντινούπολη ο Ελληνας πρωθυπουργός δήλωσε, ότι, η Ελλάδα ξεπερνά το μέγιστο σημείο της ύφεσης και σταθεροποιείται.

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα παρουσίασε  στο ΕΒΕΑ ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Βασικοί άξονες είναι η δημιουργία Περιουσιολογίου, η οργάνωση ενός κοινωνικά δίκαιου φορολογικού συστήματος και η επανασύσταση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η κατάργηση των χαρατσιών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ικανοποιημένο το Γιούρωγκρουπ από την εκπλήρωση των προαπαιτούμενων δράσεων του Φεβρουαρίου από την Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του. Η συρρίκνωση του δημοσίου ήδη επιτυγχάνεται, δήλωσε από τις Βρυξέλες ο Γιάννης Στουρνάρας

Διαθεσιμότητα και όχι απολύσεις στη συνάντηση Μανιτάκη - τρόικας, «Δεν τέθηκε άμεσα το θέμα»

Οκτώ χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση, πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, είναι η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες».

Συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του έκπτωτου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και του αδελφού του Διονύση, για τα λεγόμενα «45άρια», τα έργα που φέρεται να ανέθετε απευθείας η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρόχειρους διαγωνισμούς, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Νέα αναβολή για την δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, την Πέμπτη η νέα ημερομηνία

Αίτηση για ένταξη στην ευρωζώνη το 2014 υπέβαλε η Λετονία. Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή, το μικρό κράτος της Βαλτικής θα γίνει ο 18ος εταίρος που θα έχει το ευρώ για εθνικό νόμισμα.

Η τσεχική Άνω Βουλή παραπέμπει σε δίκη για προδοσία τον απερχόμενο πρόεδρο Βάτσλαβ Κλάους, σε μία πρωτοφανή μεν αλλά ευρέως συμβολική κίνηση που καταδεικνύει τη βαθύτατη διαίρεση που έχει προκαλέσει ο ευρωσκεπτικιστής ηγέτης στην τσεχική κοινωνία

Τουλάχιστον 40 Σύροι στρατιώτες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι σκοτώθηκαν όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε ενέδρα εναντίον τους ενώ επρόκειτο να διασχίσουν τα σύνορα με το Ιράκ, επιστρέφοντας στη Συρία.

Δύο επιθέσεις σημάδευσαν την έναρξη των προεδρικών εκλογών στην Κένυα, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 15 άτομα

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς  ανέμους  3 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου